سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛

از چپی‌ها تا راستی‌ها؛ مشارکت در انتخابات نقطه مشترک تمامی جریان‌ها

۴۰ روز به انتخابات مجلس مانده، به طوری که فضای انتخاباتی کشور نسبت به چند ماه گذشته پر شور‌تر شده است.

این روزها با نزدیک شدن به انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان، بازار نظرسنجی‌ها درباره میزان مشارکت در انتخابات و میزان اقبال به هر کدام از افراد و احزاب‌ها داغ است؛ از نظر سنجی‌های رسمی و غیر رسمی گرفته تا کانال‌های تلگرامی، صفحات مجازی و حتی گروه‌های  خانوادگی.

رهبر انقلاب از مدت‌ها قبل تحقق راهبردی ۴ وجهی شامل «مشارکت پرشور»، «رقابت واقعی»، «سلامت حقیقی» و «امنیت کامل» را مطرح و بر ضرورت تحقق آن‌ها تأکید کرده‌اند.

در این‌ میان، اما برخی می‌کوشند با اتکا به روش‌های مختلف، جامعه را نسبت به حضور پای صندوق‌های رأی دلسرد کنند تا بلکه به اهداف خود دست‌ یابند.

یکی از مهم‌ترین نکاتی که در این زمینه باید مورد توجه قرار گیرد، این است که در همه جای دنیا، ملاک محاسبه آرا، رأی اکثریت شرکت‌کنندگان در انتخابات است؛ نه اکثریت دارندگان «حق رای». با توجه به چنین واقعیتی، باید جامعه به این تصویر شفاف دست یابد که هرچه مشارکت در انتخابات پایین‌تر باشد، افرادی با آرای پایین وارد مجلس خواهند شد که از کارایی لازم برای انجام وظایف محوله برخوردار نخواهند بود و نمی‌توانند تصمیم‌سازی‌ها و قانون‌گذاری‌های لازم به‌منظور رفع مشکلات موجود در کشور را انجام دهند.

رهبر انقلاب اسلامی در یکی از سخنرانی‌های خود بر اهمیت مشارکت مردم در انتخابات تأکید کردند و با اشاره به گلایه‌ به حقّ اقشار محروم جامعه، بیان داشتند: بعضی از قشر‌های محروم جامعه هستند که این‌ها توقّعات به‌جایی دارند و گلایه دارند از اینکه این توقّعات برآورده نشده؛ مسئله‌ معیشت، مسکن و اشتغال، که واقعاً بایستی مسئولین کشور به این مسائل برسند و باید می‌رسیدند به این مسائل؛ این‌ها گلایه‌مندند، لذا دست‌ودلشان به انتخابات نمی رود؛ می‌گویند خب حالا مثلاً شرکت کردیم چه فایده! به نظر من گلایه‌ این‌ها به جا است، امّا تصمیم‌گیریشان به جا نیست؛ بله، گلایه‌شان گلایه‌ درستی است، بایستی به این گلایه‌ها رسیدگی می شد و   اما بحث سر این است که این نرفتن پای صندق رأی و قهر کردن با صندوق رأی، مشکل را حل نمی‌کند.

صادق محصولی دبیرکل جبهه پایداری انقلاب  اسلامی درباره مشارکت در انتخابات اظهار کرد: جریان‌های انقلابی اگر بخواهند موفق باشند، باید به سمت وحدت بروند؛ اما وحدت هدف نیست، بلکه وسیله است. باید با حفظ اصول به سمت وحدت حرکت کنیم. زیرا وحدت برای این است که ارزش‌ها حفظ شود. وحدت بسیار خوب است، اما باید بر اساس شاخص‌های تعریف شده باشد و نه شخص‌محور.

وی افزود: فارغ از تمام بحث‌ها در موضوع تأیید و رد صلاحیت‌ها، مشارکت بالا هم به نفع نظام است و هم به نفع مردم است. مشارکت بالا فارغ از اینکه کدام نامزد یا کدام لیست رأی بیاورد، موجب استحکام هرچه بیشتر ارکان کشور می‌شود. باید دقت کنیم که دشمن به دنبال این است  که با تبلیغات خود، ما را در محاسبات خویش دچار خطا و اشتباه کند. وقتی محاسبه غلط شود، برجام در ۲۰ دقیقه تصویب می‌شود.

وی تصریح کرد: فارغ از تمام بحث‌ها در موضوع تأیید و رد صلاحیت‌ها، مشارکت بالا هم به نفع نظام و هم به نفع مردم است. مشارکت بالا فارغ از اینکه کدام نامزد یا کدام لیست رأی بیاورد، موجب استحکام هرچه بیشتر ارکان کشور می‌شود. باید دقت کنیم که دشمن به دنبال این است با تبلیغات خود، ما را در محاسبات خویش دچار خطا و اشتباه کند. وقتی محاسبه غلط شود، برجام در ۲۰ دقیقه تصویب می‌شود.

مشارکت در انتخابات و رای دادن از مولفه‌های اساسی رفتار سیاسی شهروندان محسوب می‌شود. این سوال که علل و انگیزه‌های شهروندان برای مشارکت در انتخابات چیست، از مهم‌ترین موضوعات مورد مطالعه در جامعه شناسی سیاسی است.

حجت‌الاسلام روحانی رئیس جمهور سابق کشورمان نیز در در هفتمین سالگرد درگذشت آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی در حسینیه جماران درباره مشارکت در انتخابات پیش روی کشور گفت: مشروعیت کل نظام با رأی ملت است، امام در نامه به شورای بازنگری قانون اساسی به صراحت فرمودند ولیّ مشروع و منتخب ملت است، همه چیز با رأی مردم است. امام چنین نظامی به ما معرفی کرده است، مقام معظم رهبری به همین تأکید دارند.

اسدالله بادامنچیان دبیرکل حزب موتلفه اسلامی نیز در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره لزوم مشارکت در انتخابات گفت: انتخابات آینده را پرشور، قوی و با حضور گروه‌های مختلف می دانم و همچنین با حضور بیش از ۵۰ درصدی مردم علیرغم برخی فضاسازی‌ها مبنی بر اینکه مردم حضور پیدا نخواهند کرد. مردم به دو علت در انتخابات حاضر خواهند شد؛ ابتدا اینکه پیشرفت‌های خود را ارتقا دهند و دوم اینکه افرادی را که کارآمد نبودند را با نمایندگان جدید جایگزین کنند. شرکت نکردن در انتخابات برای جریانات سیاسی نوعی خودکشی سیاسی محسوب می‌شود، زیرا اگر در انتخابات شرکت نکنند نمی‌توانند نظرات خود را بیان کنند. در انتخابات مردمی ما همه گروه‌ها حاضر هستند و در نتیجه در این ۱۱ مجلس همه نوع افکار حضور داشتند و اکثریت با حضور افرادی است که جامعه به آن‌ها تمایل داشته است.

وی ادامه داد: در انتخابات اخیر هم اگر افراد شرکت نکنند، خود را از داشتن نماینده محروم کرده اند و جا را به افرادی داده‌اند که مدنظر آن‌ها نبوده‌اند. به تعبیری دیگر، رای ندادن هرکس باعث می‌شود تا دیگران به افرادی که مدنظر آن شخص نیستند رأی دهند. انتخابات این دوره ویژه است، زیرا بعد از چهل و خورده‌ای سال این اولین مجلس گام دوم انقلاب است.

شهاب الدین صدر رئیس ستاد انتخابات تهران بزرگ شورای وحدت نیز در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان در ارتباط با مشارکت مردم در انتخابات گفت: رهبر انقلاب در فرمایشاتشان در ماه فروردین اعلام کردند چهار راهبرد مهم درباره انتخابات وجود دارد. این چهار راهبرد اساسی عبارتند از سلامت، امنیت، مشارکت و رقابت. این چهار راهبرد در انتخابات بسیار مهم است و بخش سلامت و امنیت انتخابات بیشتر به دستگاه‌های اجرایی مثل وزارت کشور، هیئت‌های اجرایی، شورای نگهبان و هیئت نظارت مربوط است.

او ادامه داد: مشارکت و رقابت مورد توجه گروه‌های سیاسی و مردم است، اما از لوازم اینکه یک انتخابات با مشارکت بالا باشد یا انتخاباتی رقابتی باشد این است که دستگاه‌های برگزارکننده انتخابات، فضای لازم را برای مشارکت بالای مردم و رقابت سالم طراحی کنند.

وی افزود: برای این انتخابات همه دستگاه‌ها باید تلاش کنند یک فضای مثبت با امید و نشاط در جامعه ایجاد شود که مردم پای صندوق‌های رای بیایند و جریان‌های سیاسی فعال و میدان‌دار وارد کار انتخابات شوند که برای میزان مشارکت بالاتری نسبت به دوره‌های قبل و همان‌طورکه مشارکت حداکثری را رهبر انقلاب اشاره کردند و یا در دیدار با شورای نگهبان اشاره کردند برای برگزاری انتخابات پرشور همه تلاش کنند بنابراین وظیفه همه است که در راستای تحقق رهنمود‌های مقام معظم رهبری تلاش کنند، چون یک موضوع بسیار مهمی برای کشور ما است و همه دستگاه‌ها باید نسبت به آن مسئولانه برخورد کنند تا فضای مناسبی ایجاد شود.

صدر ادامه داد: یکی از مسائلی که در انتخابات تعیین‌کننده است، ایجاد فضای امید به آینده است، چون یاس از گناهان بزرگ است و تلاش دشمن این است که با سیاه‌نمایی، مردم ما را از ادامه راه انقلاب و نظام مایوس کند لذا باید همه مردم، گروه‌های سیاسی و دستگاه‌های مختلفی که برای این کار ماموریت دارند تلاش کنند که در جامعه فضای امید به آینده و با نشاط سیاسی در کشور را فراهم کنند که تاثیر بسیاری مثبتی در میزان مشارکت دارد.

دوزادهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری در یازدهم اسفند سال جاری یعنی ۴۰ روز دیگر برگزار خواهد شد.

گزارش: محمدحسین نیک‌خوی متین

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۴
در انتظار بررسی: ۰
امیر
۰۸:۵۶ ۰۲ بهمن ۱۴۰۲
خب از سایت شما که حامی دولت و مجلس هستید انتظار هم میره چنین مطلب و نظرات مردمی درج بشه. ولی واقعیت ها با چیزی که شما نوشتین فرق داره و بعد از انتخابات خودتون متوجه نارضایتی شدید عموم مردم از عملکرد دولت و مجلس خواهید شد.
ناشناس
۱۵:۱۸ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
؟؟؟؟؟
Hossein
۱۳:۱۰ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
فعلا که باید با چراغ قوه دنبال حسن روحانی باشیم
ناشناس
۱۳:۰۸ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
وطنم وطنم وطنم ،وطنم وطنم وطنم ، سربلند باد وطنم ،آباد باد وطنم ،
ناشناس
۱۲:۴۹ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
با توجه به عملکرد دولت محترم مردم همه در تکاپوی انتخابات هستند،انتخابات آزاد در ایران نظیر نداره،به نظر من این بار مشارکت ۹۹ درصدی رو شاهدیم،در روستای ما همه بحث همه اهالی درمورد انتخاباته.
ناشناس
۰۱:۱۵ ۰۲ بهمن ۱۴۰۲
داداش از کی جنس میگیری لطفا به منم معرفی کن دمتگرم
ناشناس
۰۸:۳۷ ۰۲ بهمن ۱۴۰۲
پس دارید آماده میشید برای انتخابات ، الان تو دوره آماده سازی هستید ؟
جلو باز ، نشر از جانب فراموش نشه
ناشناس
۱۲:۴۵ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
من نه میگم رای بدین نه میگم رای ندین ،خودتون فکر کنید
ناشناس
۱۲:۱۸ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
بحث اکثریت ملت جدا از چپ و راسته

دیگه ملت نه چپ رو قبول دارن و نه راست!
ناشناس
۱۱:۵۹ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
اگر حکومت نسبت به خواسته های بحق مردم، مثل قدرت خرید و تورم، بحث خودرو، شفافیت، نگرانی از ورود میلیون ها اتباع بیگانه و... توجه کرده بود،، قطعا مردم با انگیزه حضور پیدا می‌کردند..
ناشناس
۱۳:۰۹ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
مردم همیشه در صحنه باز هم با افتخار شرکت خواهند کرد
ناشناس
۱۱:۵۳ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
ترا بخدا اوضاع نابود شده
واردات و خودرو رو سروسامان بدین
ناشناس
۱۱:۵۳ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
چپی و راستی و جریان ها کلا معنای خودشون رو از دست دادند
فقط رفع موانع و مشکلات ملت راهگشاست ولاغیر
از بورس بگیر تا تورم و گرانی و فساد و بی عدالتی و هجوم اتباع بیگانه و حقوق های نجومی
Bakhtiyari
۱۱:۵۱ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
یک قانون برای ملت میتواند واردات خودروهای پاک برای همه باشد آیا در این کشور عدالتی هست که هر فرد یا دستکم هر خانواده ایرانی یک خودرو داشته باشد
بختیاری
۱۱:۴۳ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
یک قانون بزارید برای ملت بگذارید که دلمون شاد باشه کاهش تورم و گرانی
پیمان اشراقی
۱۱:۴۲ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
سلام باشگاه خبرنگاران جوان،

الآن ساعت ۳۰ : ۱۱ دیدم که خبر انتخاب پایین صفحه است و از تبلیغات خبری نیست،

اگر تبلیغات به سایت اضافه نشود ممنون هستم
ناشناس
۱۱:۳۷ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
ملت گرسنه هستن اون وقت به فکر چپی و راستی بودن هستید ؟
ناشناس
۱۱:۳۰ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
کشور در باطن با دلار و در ظاهر با مردم .....ای داد بی داد.
ناشناس
۱۱:۲۷ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
هیچ کس رای نمیدهد
ناشناس
۱۱:۲۷ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
امسال سال رای ندادنه
ناشناس
۱۳:۱۲ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
امسال برعکس سال مشارکت فعال مردم پای صندوق رأی هست برای انتخاب خوبترین ها
ناشناس
۱۳:۱۳ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
ببخشید استباه مثبت دادم
ناشناس
۱۱:۲۴ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
اول منظور از چپی و راستی را بیان بفرمایید
ناشناس
۱۱:۰۱ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
اگر مجلس خوب و فعال در این ۴سال داشته بودیم که توانسته کمی از مشکلات مردم و جامعه را حل کرده باشد، مردم خود بخود جذب انتخابات خواهند شد و در غیر این صورت نباید از مردم انتظار زیادی داشت.
ناشناس
۱۰:۵۳ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
خودتونو به جای ملت بگذارین شما شرکت میکردین ؟
ناشناس
۱۳:۱۴ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
من از مردمم وحتما رأی میدهم
ناشناس
۱۰:۴۲ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
یکی بیاد جلو دلار رو بگیره باز داره نزدیک عید میشه میخوان آسایش رو از مردم بگیرن الان قطعات خودرو دارن گران میشن
ناشناس
۱۰:۴۰ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
رای ندادن نقطه مشترک همه مردم ایران است
ناشناس
۱۳:۱۵ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
تو ایرانی نیستی نقطه مشترک ملت بزرگ ایران، ایران است و به خاطرش جان می دهند چه رسد به رأی
ناشناس
۱۰:۳۷ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
انتخابات نباید چی و راستی باشه همه باید متحد باشن
ناشناس
۱۰:۳۴ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
مردم از این دوتا جناح گذر کردن ، هم اینوری رو دیدم هم اونوری
من تا حالا همیشه رای دادم چون به قول رهبری امید داشتم ولی دیدم مشکل این کشور به صرف دولت ها نیست و از هر دو جناح افراد ناصالح بالا میان فقط شعارها فرق می‌کنه و تا وقتی این قضیه از ریشه درست نشه من رای نمیدم
ناشناس
۱۰:۱۵ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
بعضی چیز ها حق ماست. شرکت تو اتنتخابات هم یکی از اون حق هایی هست که اگه عاقل باشیم ازش باید استفاده کنیم.
ناشناس
۱۰:۱۹ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
حق شرکت نکردن هم قانون به ما داده
ناشناس
۱۳:۱۶ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
پس شرکت می کنم
ناشناس
۱۰:۱۰ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
همینکه درسالی که انتخابات داریم از اول سال انقدر تبلیغات و التماس برای شرکت در انتخابات میکنید نشون دهنده ضعف حکومت در اداره کشور و نارضایتی شدید مردم از حکومته ، اگر حکومت در اداره کشور درست رفتار کنه نیازی به اینهمه تبلیغات نیست مردم خودشون در روز مقرر رای میدن
ali
۱۰:۲۲ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
راست می گی شاید برای همین برای انتحابات ریاست جمهوری امریکا اصلا امریکا تبلیغی نمی کنه !!! مگه نه /اصلا تبلیغی امریکا نداره پس نشون میده حکومت امریکا خیلی خیلی قوی ست مگه نه!!!!!! راستی چند وقت پیش هم ترکیه انتخابات داشت اصلا تبلیغ نکرد!!! و مردم همینطور رفتن شیر و خط کردند و رای دادن!!
ناشناس
۱۰:۱۰ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
من ۳۶ سن دارم درس خوندنم .سربازی رفتم . هیچ شغل ندارم و همش رای دادم ... هیچ نتیجه ای نگرفتم فقط هر روز بد تر از دیروز شد همه چی گرون ... شادی های مردم به غم و بنده هم الان کارگری و شغل آزاد مشغول هستم ... هیچ چیز درست نمیشه اگه دروغ هست چشمانتان را روی واقعیت نبندید ... شهدا جای شان خالی .... خدا بر همه چیز ناظر هست.... چی و راستی هیچ عملکرد خوبی نداشتن و فقط شعار دادن.وسلام
ناشناس
۱۳:۰۵ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
حالایه عده میان افرادصالح روانتخاب کن
ناشناس
۱۰:۰۸ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
۴۵ سال رای دادیم جز بدبختی چیزی عاید ملت نشد!
ناشناس
۱۳:۱۸ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
اگه رأی نمی دادی بدتر میشد حالا هم برای بهتر شدن باید رأی داد
ناشناس
۱۰:۰۷ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
به نظر من یه عده مثل رئیس جمهور و فرماندهان سپاه و کابینه دولت باید یه جلسه بزارن و نمایندگان مجلس رو انخاب کنند.چون انتخابات یه خرج اضافه واسه حکومته.مردم نباید اجازه رای دادن داشته باشن.چون مردم قدرت تحلیل موضوعات سیاسی و اقتصادی رو ندارند.
ناشناس
۱۰:۱۳ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
وقتی این نظر خوندم تازه فهمیدم چرا پبشرفت نمیکنیم و توی صد سال قبل موندیم
ناشناس
۱۰:۲۳ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
سایبریه
ناشناس
۱۰:۲۵ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
ناشناس ۱۰:۱۳ :این دوستمون به کنایه مطلب نوشته.در واقیت یه عده ای هستند که تصمیم میگیرند که چه کسی باید نماینده بشه و چه کسانی اجازه ندارند به مجلس برن.انتخابات هم فقط نمایشی هست واسه مشروعیت بخشیدن به کارهاشون.که هزینه هاش از جیب منو شما درمیاد.
بختیاری
۱۱:۴۵ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
اتفاقا مسولین و نمایندگان هیچی نمی‌فهمند
یکی از دلیل‌هاش هم همین خودروسازی بسته و اجازه واردات محدود است آنهم توسط خودروسازان
چرا نباید دهها میلیون خودرو وارد شود لااقل خودروهای پاک تمام برقی
ناشناس
۱۰:۰۶ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
شرکت میکنم چون انقلاب اسلامی رو دوست دارم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
۱۰:۱۷ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
سلام چند سال سن داری ... شاغل هستی درست . رای حق داری
ناشناس
۰۹:۵۹ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
جریانها همه شرکت میکنند!!!
ناشناس
۰۹:۵۸ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
بشین تا بیایم رای بدیم
ه
۰۹:۵۶ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
گروه چی و راستی داریم به الگوی دموکراسی غربی نزدیک می شویم ثمرات آن در راه هست و بعضی ثمرات هم نصیب کشور شده است .
ناشناس
۰۹:۱۷ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
چرا دو باره اسم چپ و راست میارید در این مملکت اسمی از چپ و راست نبود
مهرزاد
۰۹:۰۹ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
اول عملکرد سه ساله دولت و مجلس در امر معیشت مردم که ب نشر مهم ترین مسأله جامعه می باشد و ب صورت دقیق اعلام کنید و دستاوردهای ک داشتن را بیان کنید بعد از مردم انتظار داشته باشید...اینکه نزدیک انتخابات خبرهای اینطوری میزارید و مردم متوجه میشوند...
فلک زده
۰۹:۰۸ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
گرونی هست اختلاس هست همه ی این ها قبول ولی باید بدونیم که خطر بزرگتری هم هست و اون هم چشم طمع دشمنان به این خاکه. اگه متحد نباشیم و رای ندیم با دستای خودمون پایه های امنیت کشورمون رو متزلزل می کنیم. من راننده ی اسنپم با کلی بدبختی و گرفتاری ولی امنیت مملکتمو با هیچی عوض نمیکنم
ناشناس
۱۰:۰۴ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
اتفاقا بخاطر اهمیت انتخابات و پاسداری از آن گاهی لازمه که شرکت تکرد. تا دیگه هیج خودنظام پنداری نتواند به ساحت انتخابات چنگ اندازی کرده یا نماینده های واقعی مردم را ردصلاحیت کند.
ناشناس
۱۰:۰۴ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
مرد مومن خاکه کشورو همین سردم داران کشور دارن ب تاراج میبرن تا واس خودشونو ۷ پشتشون جمع کنن کجای کاری دشمن کجا بوده
این مملکت از ریشه خرابه
ناشناس
۱۱:۵۳ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
چپی و راستی یعنی چی همه ی ما مسلمانیم
ناشناس
۱۳:۲۱ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
مردم در انتخابات شرکت می کنند
ناشناس
۰۸:۴۹ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
دودسته پای صندوقهای رای درست نیست اینضربه ای به کشور ما میزند
ناشناس
۰۸:۴۲ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
ما به نماینده هامون گفتیم نحوه کنکور جدید اشکالات زیادی داره اون ها هم با اکثریت رای به لغوش دادند ولی شورای انقلاب فرهنگی مخالفت کرد و مجلس نتونست کاری کنه. حالا توضیح بدن چرا باید رای بدیم!
ناشناس
۰۸:۳۹ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
مردم قدرت نحلیل ندارند
ناشناس
۱۱:۴۸ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
مثبت دادم
چرا واردات دهها ملیونی خودرو برقی نباید در این کشور باشد
ناشناس
۰۸:۳۰ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
فساد ، رانت، دستکاری و دزدی تو بورس بیداد میکنه ، آیا تو این مدت ۳ سال مجلس ، دولت ، دستگاه قضا، سازمان بازرسی کل کشور و یا ... پیگیر چرایی و علت سقوط بورس بودند ؟!!!!!!!!!!
منتظر
۰۸:۳۰ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
با این خدمات و و ارزانی حتمممممما همه شررررررکت خواهد کرررررررد
مارادو
۰۸:۲۳ ۰۱ بهمن ۱۴۰۲
برید به فکر رفاه مردم باشید نه چپ و راست .