سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رویداد عجیبی که الماس‌ها را بر روی زمین می‌آورد!

اکنون تحقیقات جدید نشان داده است که «چشمه های الماس» می‌توانند به عنوان بخشی از یک رویداد زمین شناسی بزرگ از درون زمین به سطح پرتاب شوند.

تحقیقات انجام شده حاکی از آن است که ابرقاره‌هایی که در حال تجزیه هستند، در فرایند تجزیه، الماس‌هایی را از اعماق هسته زمین به سطح زمین پرتاب می‌کنند. فوران‌های کیمبرلیت با سرعت ۱۳۳ کیلومتری که دارند توانایی استخراج الماس‌ها را از عمق ۱۵۰ کیلومتری زمین، دارند.

براساس تحقیقات انجام شده توسط تیم محققان، این فوران‌های عظیم ۲۲ تا ۳۰ میلیون سال پس از جدا شدن صفحات زمین از یکدیگر رخ خواهد داد.

به عنوان مثال ۲۵ میلیون سال پس از شروع تجزیه ابرقاره گندوانا در آفریقا و آمریکای جنوبی محققان شاهد یکی از این فوران‌های عظیم بودند.

در واقع جدا شدن صفحات زمین منجر به ناپایداری سطح آن و پرتاب الماس‌ها به سطح زمین می‌شود؛ تجزیه قاره‌ها همچنین منجر به ترکیب سنگ، آب و دی‌اکسید کربن با مواد معدنی مانند الماس می‌شود. در نهایت همه آن‌ها به شکل مخلوط‌هایی به سطح زمین می‌آیند.

محققان امیدوارند که چنین فوران‌های عظیمی بتواند به شناخته شدن مواد معدنی ناشناخته کمک کند. الماس‌های برای میلیون‌ها سال است که جزئی از زمین ما هستند و باید محرکی وجود داشته باشد که آن‌ها را به طور ناگهانی به حرکت درآورد و به دست ما انسان‌ها بر روی زمین برساند.

منبع: خبرآنلاین

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.