سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بهره مندی ۲۶۰۰ مددجوی تهرانی از خدمات پزشکی و دندانپزشکی

مدیرکل کمیته امداد استان تهران از بهره مندی ۲ هزار و ۶۰۰ مددجوی تحت حمایت این نهاد از بیش از ۶ هزار خدمت پزشکی و دندانپزشکی گروه‌های جهادی در سال جاری خبر داد.

دومین نشست سیدابوالفضل پرپنچی، مدیرکل کمیته امداد استان تهران با حضور جمعی از اعضای شورای مدیران، رؤسای ادارات اجرایی، مدیراجرایی قرارگاه جهادی حاج عبدالله والی کمیته امداد، مسئول مرکز مطالعات و هدایت حرکت‌های جهادی سازمان بسیج سازندگی کشور، نمایندگان بسیج سازندگی استان و شهر تهران در سالن بسیجی امدادگر حاج محمد فاضلی برگزار شد.

ارائه خدمات بهداشتی و درمانی و امور تأمین مسکن با همکاری گروه‌های جهادی و کمیته امداد استان تهران محوریت این نشست بود.

مدیرکل و فرمانده بسیج کمیته امداد استان تهران در خصوص برگزاری این جلسه، اظهار کرد: گروه‌های جهادی برخواسته از گروه‌های مردمی هستند.

وی به همکاری این نهاد با بسیج سازندگی اشاره کرد و افزود: در صورت تأمین زمین در روستا‌های استان تهران می‌توانیم نسبت به احداث مسکن برای خانواده‌های تحت حمایت اقدام نماییم.

پرپنچی با بیان اینکه این جلسه گفتمان میان گروه‌های جهادی است؛ بیان کرد: از ابتدای سال جاری با همکاری بالغ بر ۱۰ گروه جهادی، ۲ هزار و ۶۰۰  مددجوی تحت حمایت این نهاد از بیش از ۶ هزار خدمت پزشکی و دندانپزشکی برخوردار شدند.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران، بیان کرد: در همین راستا تلاش ما در کمیته امداد ارائه خدمات کیفی و رضایتمندی جامعه هدف تحت حمایت است.

وی ادامه داد: هم اکنون بالغ بر ۳۳ هزار خانواده مستأجر تحت حمایت این نهاد هستند که انتظار می‌رود با همکاری گروه‌های جهادی نسبت به تأمین زمین و احداث مسکن اقدامات لازم اجرایی شود.

مرتضی رضائیه راد، مدیر اجرایی قرارگاه جهادی حاج عبدالله والی کمیته امداد نیز در این نشست با بیان اینکه ساختاری در بسیج سازندگی شکل گرفته و گروه‌های جهادی سازماندهی شوند، افزود: بسیج سازندگی برای سازماندهی و توانمندسازی و هدایت و حرکت‌های جهادی یک ساختار در سطح کشور دارد که گروه‌های جهادی را در قالب قرارگاه‌های منطقه‌ای و پهنه‌ای سازماندهی کرده است.

وی بیان کرد: قرارگاه‌های جهادی کارشان سازماندهی، هدایت، توان افزایی و استفاده از ظرفیت مردمی است که تازه تأسیس‌تر هستند و هنوز نیاز به حمایت و پشتیبانی دارند.

رضائیه راد به ایجاد قرارگاه جهادی حاج عبدالله والی در کمیته امداد اشاره و عنوان کرد: قرارگاه جهادی حاج عبدالله والی با عضویت معاونان و مدیران کمیته امداد و همچنین فعالان عرصه جهادی کشور در سال ۱۴۰۰ فعالیت خود را با هدف استفاده تجمیع ظرفیت‌ها برای رسیدگی به محرومان و مددجویان آغاز کرد.

وی افزود: همگانی کردن شعار خدمت‌رسانی برای تحقق عدالت و پیشرفت مورد تاکید رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و ترویج ارزش‌های انقلابی و روحیه جهادی برای رسیدگی به محرومان و آسیب‌دیدگان در حوادث غیر مترقبه از مهترین اهداف تشکیل این قرارگاه است.

رضائیه راد همچنین به تفاهم نامه کمیته امداد و بسیج سازندگی در مرداد ماه سال جاری اشاره کرد و گفت: تحقق رهنمود‌ها  و منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) درخصوص حمایت و کمک به مددجویان و محرومان از طریق ترویج، گسترش و عمومی نمودن گفتمان جهادی با محوریت پایگاه‌های مقاومت، کانون‌های رضوی و گروه‌های جهادی بسیج در کنار مراکز نیکوکاری و واحد‌های اجرایی کمیته امداد از اهداف انعقاد این تفاهم نامه است.

مدیر اجرایی قرارگاه جهادی حاج عبدالله والی کمیته امداد ادامه داد: شبکه سازی برای خدمت رسانی همه جانبه به ولینعمتان انقلاب اسلامی، گروه‌ها و قرارگاه‌های جهادی تخصصی و عملیاتی بسیج و برنامه ریزی و هم افزایی بین دستگاهی با استفاده از ظرفیت‌های موجود در اجرای برنامه‌ها و طرح‌های مشترک مورد توافق طرفین در حوزه‌های حمایتی و معیشتی، عمرانی و زیربنایی،  فرهنگی و تربیتی، درمان و سلامت، اشتغال و کارآفرینی و توسعه مشارکت‌های مردمی از طریق به کارگیری ظرفیت‌های گروه‌های جهادی اقشار و متخصصین بسیج و مراکز نیکوکاری و واحد‌های اجرایی کمیته امداد از دیگر اهداف انعقاد این تفاهم نامه است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.