زهرا جلیلی مقدم گفت: بنابر آمار سطح زیر کشت کیوی در کشور ۱۵ هزار و ۸۰۰ هکتار و تولید آن ۴۳۶ هزار تن است.
او با بیان اینکه ایران چهارمین تولید کننده کیوی در جهان است، افزود: سال گذشته حدود ۲۰۱ هزار تن کیوی به ارزش ۱۱۶ میلیون دلار از کشور صادر شده است.
جلیلی مقدم ادامه داد: رعایت استانداردهای بینالمللی کشورهای هدف در توسعه صادرات و اجرای عملیات خوب کشاورزی GAP در بهبود کمی و کیفی محصول اثر گذار است.
مدیرکل دفتر میوههای گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد گفت: در میوه کیوی، زمان برداشت و زودرسی، شاخص طعم، رنگ گوشت، عملکرد و رایحه مطلوب با ظاهری بازار پسند حائز اهمیت است. ضمن آن که میزان ویتامین C و ماندگاری میوه و تحمل انواع تنشها از دیگر صفات مهم کیوی در برنامههای اصلاحی است.