سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بازدید رئیس دادگستری استان کرمان از واحد تولیدی موفق

رئیس کل دادگستری استان کرمان از یک واحد تولیدی موفق بازدید و بر رفع مشکلات این واحد‌های تولیدی تاکید کرد. 

حجت الاسلام ابراهیم حمیدی درحاشیه بازدید از شرکت کشت و صنعت هامون ماهان گفت: این واحد تولیدی از واحد‌های نمونه استان است که در حال تولید محصولات پروتینی و لبنی متنوع و مختلف می‌باشد. 

وی بیان کرد: از ویژگی‌های این واحد تولیدی، تکمیل بودن چرخه تولید محصولات پروتینی و لبنی، از پرورش گوساله، پرورش گاو شیرده، گاو گوشتی تا فرآوری محصولات لبنی در این واحد تولیدی می باشد.

نماینده عالی قوه قضاییه در استان کرمان گفت: برای اینکه چرخه کامل گاو گوشتی در این واحد تولیدی تکمیل شود، نیاز به یک کشتارگاه می‌باشد که در حال احداث می‌باشد تا بتوانند گوساله‌های گوشتی که پرورش می‌دهد در همین مجموعه کشتار، بسته بندی و به بازار عرضه کنند.

وی ضمن اشاره به اینکه ویژگی بعدی این واحد تولیدی نبود وابستگی به امکانات دولتی و خصوصاً تسهیلات بانک‌ها است، بیان کرد: در بسیاری از واحد‌های تولیدی که با مشکل روبرو می‌شوند به خاطر مشکلاتی است که با بانک‌ها دارند که این واحد تولیدی این مشکل را ندارد و از نظر نقدینگی تقریبا توانسته است، خودکفا باشد و برنامه‌های توسعه‌ای نیز دارد. 

رئیس کل دادگستری استان کرمان بیان کرد: این واحد تولیدی ۲ مشکل کوچک دارد که در جلسه ستاد استانی اجرایی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دادگستری استان در هفته آینده مورد بررسی قرار خواهد گرفت. 

حجت الاسلام حمیدی گفت: یکی از مشکلات این واحد تولیدی وجود تعدادی گوساله گوشتی آماده عرضه به بازار است که فعلا امکان کشتار و فروش آن‌ها وجود ندارد و با مسئولان ذی ربطی که در این بازدید حضور داشته و بنده را همراهی می‌کردند صحبت کردیم و این مشکل قابل حل است هر چه سریع تر این مسئله را و این مشکل را حل می‌شود.

نماینده عالی قوه قضاییه در استان کرمان ادامه داد: گوشت تازه گوساله هم مورد نیاز مردم هست و بازار هم با کمبود گوشت گرم استاندارد مواجه هست، رفع این مشکل را پیگیری می‌کنیم تا هر سریع تر محصولات این واحد تولیدی به بازار و به دست مردم برسد. 

حجت الاسلام حمیدی گفت: برای شیر هم تقریبا ۵۰ درصد از ظرفیت تولید شیر این واحد درخود مجموعه فراوری می‌شود و ۵۰ درصد باقی مانده هم باید یک راهکاری پیدا شود که به واحد‌های دیگر در کشور منتقل شود و نقدینگی لازم به واحد تولیدی برگشت داده شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.