وحید خلیلاللهی گفت: پدیده زیرمیزی در استان اردبیل به نسبت سایر استانها کمتر است، ولی همچنان برای از بین بردن این پدیده باید تعرفهها اصلاح و روند واقعی به خود بگیرد.
مدیرکل بیمه سلامت استان اردبیل تصریح کرد: نظام ارجاع در برنامه هفتم توسعه نیز مورد تاکید قرار گرفته و امیدواریم با هماهنگی وزارت بهداشت و بیمهها، نظام ارجاع واقعی در کشور عملیاتی شده و ما کاهش برخی پدیدهها نظیر زیرمیزی و سایر تخلفات احتمالی را در حوزه بهداشتی و درمانی شاهد باشیم.
به گفته او، ۷۷۰ هزار نفر در استان اردبیل از خدمات بیمه سلامت بهرهمند هستند که در مجموع عمده این بیمهشدگان در دهکهای مختلف و به صورت آنلاین و الکترونیکی خدمات مناسبی به آنها ارائه میشود.
خلیلاللهی افزود: ۱۷۰ هزار نفر در استان اردبیل جز دهکهای پایین و کم درآمد به صورت رایگان از خدمات بیمهای بهرهمند هستند که بخش مهمی از آنها را بیماران خاص تشکیل میدهد.
او در ادامه تصریح کرد: پارسال ۶۸۰ میلیارد تومان هزینه درمانی برای این بیماران پرداخت شده و امسال نیز روند پرداخت هزینههای درمانی برای این بیماران در نیمه اول سال به ۵۵۰ میلیارد تومان رسیده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان اردبیل به هزینه سنگین بیماران خاص و پوشش جامع ۱۰۷ بیماری خاص را یادآور شد و افزود: قبلا تعداد این بیماریها محدود بوده، اما در حال حاضر برای بیش از ۱۰۷ نوع بیماری خاص ما خدماتی را به بیمه شدگان ارائه میکنیم.
خلیلاللهی از نشان دار شدن بیماران خاص و ارائه بستههای خدماتی ویژه به این بیماران خبر داد و بیان کرد: چهار هزار و ۵۰۰ بسته خدمتی برای این بیماران تعریف شده که ما در طول سال در قالب تعهدات انجام شده وظیفه داریم تا خدماتی را به این بیمهشدگان ارائه کنیم.
او در ادامه گفت: ما از تمام بیماران خاص و صعبالعلاج دعوت کردیم تا نسبت به نشاندار کردن پوشش بیمهای خود اقدام کنند که از این بین ۲ هزار زوج نابارور در این استان نشاندار شدند و بر اساس تعهدات دارویی خدماتی را به صورت مستمر دریافت میکنند.
مدیرکل بیمه سلامت استان اردبیل افزود: در حال حاضر هیچ مشکلی در ارائه خدمات داروخانهای و یا کلینیکها و پلیکلینیکها در سطح استان وجود ندارد و ما تلاش میکنیم تا رضایتمندی بیمهشدگان را به شکل کامل به دست آوریم.