سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان بعد از سال ۹۹ به وراث چه خواهد شد؟

دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در خصوص انتقال سهام عدالت متوفیان بعد از سال ۹۹ به وراث به بیان نکاتی پرداخت.

مهدی حاجی‌وند دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: زمانی که سامانه انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث (میراث) وارد فاز اجرایی شد در گام نخست متوفیان دسته بندی زمانی شدند و بنا شد تا پایان سال مشمولان هر دوره اضافه شوند. مدتی که گذشت سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرد محدودیت زمانی وجود ندارد و فرآیند تشکیل پرونده برای تمامی متوفیان از سال ۱۳۸۴ تا ۳۱ تیر ماه سال ۱۳۹۹ باز شده و وراث تمامی متوفیان که در این سال‌ها بودند و سهام عدالت داشتند می‌توانند به دفاتر کارگزاری و شعب بانکی منتخب اعلام شده مراجعه کنند.

این مقام مسئول در ادامه بیان کرد: اما این تاریخ برای متوفیان تا ۳۱ تیر ۱۳۹۹ است چرا که بر اساس قوانین و مقررات مربوط به انتقال سهام عدالت متوفیان تا این تاریخ معاف از مالیات بوده است بنابر این لازم است برای مرداد ۹۹ تاکنون مجدد تصمیم گیری صورت گیرد تا متوفیان جدید هم نقل و انتقال سهام عدالت آن‌ها معاف از مالیات شود.

حاجی وند بیان کرد: به همین سبب اعلام شده تا انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث تا ۳۱ تیر ۹۹ تعیین تکلیف و بعد از این تاریخ وراث منتظر باشند تا زمانی که نقل و انتقال آن‌ها هم معاف از مالیات شود. این معافیت مالیاتی باید در شورای عالی بورس تصمیم گیری شود و در برنامه‌ها،  تصمیم گیری در این خصوص وجود دارد. در نهایت تا زمان تعیین تکلیف، این گروه وراث بدانند که اصل سهام و سود آن‌ها محفوظ است و جای هیچ نگرانی وجود ندارد.

پیش از این هم مژگان صفری مقدم، مدیر پشتیبانی و راهبری عملیات شرکت سپرده‌گذاری مرکزی به باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: فرآیند تشکیل پرونده برای تمامی متوفیان از سال ۱۳۸۴ تا ۳۱ تیر ماه سال ۱۳۹۹ باز شده است و وراث تمامی متوفیان که در این سال‌ها بوده‌اند و سهام عدالت داشته‌اند می‌توانند به دفاتر کارگزاری و شعب بانکی منتخب اعلام شده مراجعه کنند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۱۲ ۲۲ دی ۱۴۰۲
ما در اداره ثبت قضایی انجام دادیم و هشتصد هزار تومان خرج کردیم بعد میگن رایگان
مردم
۱۳:۴۹ ۱۹ دی ۱۴۰۲
کارگزاری ها هفت تا برگه اول جلوت میزارن میگن امضا اثر انگشت بزن بعد سهام عدالت انجام بدیم بانک ها هم اصلا پاسخگو نیستن برای سهام عدالت میگن به ما ربطی نداره نمیدونم چرا اعلام میکنید مردم برن بانک یا کارگزاری... دفاتر قضایی هم هزینه میگیره دفتر پیشخوان میگم هزینش بیشتر از دفتر قضایی
ناشناس
۱۰:۵۶ ۱۹ دی ۱۴۰۲
کی برنامه غیر مستقیم به مستقیم فعال میشه؟
که بتونیم بفروشیمش!
فاطمه
۱۰:۱۳ ۱۹ دی ۱۴۰۲
شما همش میگید هیچ هزینه ای نداره دفتر پیشخوان که میری میزنه تو سیستم بعد باید پول بدیم،مثلا ما دوتا وارث بودیم شد نفری ۱۱۰ تومن که دادیم
غریبه
۲۲:۰۷ ۱۹ دی ۱۴۰۲
ما که رایگان انجام دادمیم
ناشناس
۰۱:۵۶ ۱۹ دی ۱۴۰۲
فعلأ وارثین سود نگرفتن!
کارگزاری و بانک ها کپی مدارک همه وراث را می‌خواهند!
وراث هم مدارک دست همدیگه نمیدن!!!
تکلیف این وضع رو روشن کنید...
بعد برید پله دوم!!!
علی
۱۹:۱۰ ۱۸ دی ۱۴۰۲
متٱسفانه من به هربانکی مراجعه کردم جواب منفی دادند
ظاهرٱ سامانه ثبت نام مشکل دارد ثبت نمی کند
فاطمه
۱۰:۱۴ ۱۹ دی ۱۴۰۲
دفتر پیشخوان دولت برین
ناشناس
۲۰:۲۴ ۱۹ دی ۱۴۰۲
من مراجعه به کارگزاری کردم خیلی خوب و در زمان کوتاه انجام دادن و بدون هیچ گونه هزینه