سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ضرب العجل ۲۰ روزه استاندار برای ایجاد بازارچه‌های محلی در چهارمحال و بختیاری

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: راه‌اندازی بازارچه‌های محلی مهمترین اقدام مهار تورم به شمار می‌رود که زیرساخت‌های ایجاد آن باید تا پایان دی ماه در استان ایجاد شود.

غلامعلی حیدری در نشست مهار تورم چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: راه‌اندازی بازارچه‌های محلی میوه و تره‌بار برای کنترل بازار از مهمترین اقدام‌های مهار تورم در استان به شمار می‌رود که باید با همت فرمانداران، شهرداران و همه مسئولان زیرساخت‌های لازم برای ایجاد این مراکز تا پایان دی ماه ۱۴۰۲ در استان ایجاد شود.

وی افزود: هیچ افزایش قیمت کالایی نباید در ماه‌های پایانی سال وجود داشته باشد و در همین ارتباط مدیریت تورم نقطه به نقطه با هدف کاهش تورم در ماه‌های پایانی سال الزامی است.

حیدری با تاکید با راه‌اندازی سکو‌های توزیع اقلام اساسی مانند بازارچه‌های موقت، اضافه کرد: ایجاد ۱۰ سکوی توزیع در شهرکرد ضروری است.

وی بیان داشت: با ذخیره‌سازی مناسب اقلام غذایی و محصولات کشاورزی مورد نیاز مردم و توزیع به موقع این اقلام در بین مردم همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان و عید نورز از ایجاد تورم و به زحمت افتاده مردم باید پیشگیری کرد.

حیدری تصریح کرد: ذخیره‌سازی و تأمین به موقع خوراک دام به خصوص کنجاله سویا از سوی جهاد کشاورزی استان با جدیت پیگیری شود تا مشکلی در این خصوص در استان ایجاد نشود.

وی با تأکید بر ذخیره‌سازی و تأمین به موقع گوشت قرمز، مرغ و تخم‌مرغ در استان، گفت: با توجه به اینکه چهارمحال و بختیاری به عنوان قط تولید محصولات لبنی به شمار می‌رود باید قیمت محصولات لبنی در استان به صورت جدی کنترل شود.


بیشتر بخوانید


حیدری افزود: راه‌اندازی مجتمع صنفی به خصوص برای شهر‌هایی که شهرک صنعتی ندارند و همچنین شهرک صنعتی در این شهر‌ها از جمله الزاماتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه تولید انبوه مانعی جدی برای بحث تورم است، اضافه کرد: تولید انبوه مسکن می‌تواند در تعادل قیمت مسکن در استان مؤثر باشد به همین دلیل پیگیری‌ها برای ایجاد زیرساخت‌های لازم در این خصوص ضروری است.

حیدری در خصوص راه‌اندازی مجتمع‌های دامداری در چهارمحال و بختیاری، گفت: در همه ۴۳ شهر این استان باید مجتمع دامی ایجاد شود.

وی گفت: حضور هلدینگ‌ها، شرکت‌های بزرگ تجاری و سرمایه‌گذاری، شرکت‌های دانش‌بنیان و بنیاد‌ها از دیگر اقداماتی است که برای توسعه استان انجام شده است.

حیدری با اشاره به اهمیت تشکیل زنجیره ارزش محصولات کشاورزی، بیان داشت: تشکیل زنجیره ارزش محصولات کشاورزی گامی مهم برای پیشگیری از خام فروشی به شمار می‌آید که امروز این زنجیره در بجث بادام در استان تشکیل شده است.

وی افزود: سند توسعه و تحول چهارمحال و بختیاری تهیه شده است تا توسعه گردشگری، کشاورزی و دامپروری بر اساس سند آمایش انجام شود.

حیدری تاکید کرد: توسعه کشت‌های گلخانه‌ای در چهارمحال و بختیاری در دستور کار است، ۳۰ هکتار واحد گلخانه‌ای در استان وجود داشت که با برنامه‌ریزی انجام شده به ۸۰ هکتار رسید.

وی ادامه داد: ۸۰ مجوز بوم‌گردی در مرحله صدور و بازارچه‌هایی برای فروش صنایع دستی در استان ایجاد شده است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.