سیروس جلیلی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در نشست خبری با اشاره به کسب رتبه ششم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حوزه پژوهش و فناوری گفت : با پژوهشهای خوب صورت گرفته طی یک سال گذشته و اقدامات ارزندهای که در حوزه فناوری دانشگاه صورت گرفته، امسال توانستیم در میان ۶۸ دانشگاه علوم پزشکی کشور، با یک پله ارتقاء به رتبه ششم در حوزه پژوهش و فناوری دست پیدا کنیم.
جلیلی گفت: برای انجام این رتبه بندی شاخصهای متعددی لحاظ شده که در برخی شاخصها توانستهایم در میان رتبههای اول تا سوم قرار گیریم. بطور مثال در شاخص تولید فناوری رتبه دوم را بعد از دانشگاه علوم پزشکی تهران کسب کرده ایم. در زمینه شاخص فعالیت آزمایشگاه مرجع نیز رتبه اول را در سطح دانشگاههای علوم پزشکی کشور کسب کرده ایم.
او افزود: در زمینه شاخص ارجاع به مقالات پژوهشگران دانشگاههای علوم پزشکی ایران در سطح جهان توانسته ایم رتبه نخست را کسب کنیم و این یعنی اینکه مقالات پژوهشگران ما در استان، نسبت به سایر استانها در سطح جهان بهتر دیده شده و بیشتر به آنها ارجاع شده است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه با اشاره به فعالیت ۷۸ واحد فناور تحت حمایت پارک فناوری سلامت دانشگاه، گفت: از این تعداد ۲۰ شرکت توانسته اند به گرید دانش بنیان دست پیدا کنند.
وی افزود: در مجموع توسط این شرکتها ۱۲۲ محصول تولید میشود که تاکنون ۵۴ مورد آن تجاری سازی شده و به مرحله صادرات هم رسیده است.
جلیلی با بیان اینکه برخی از این محصولات بصورت انحصاری در کشور در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید میشوند، گفت: در حال حاضر کرمانشاه تولید کننده پنج داروی انحصاری در کشور است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه این پنج دارو را شامل پرامی پکسول، دنپزیل، دلوکستین، ایمیکوییمود و الانزاپین عنوان کرد.
وی افزود: با توجه به مجموع اقدامات و فعالیتهای صورت گرفته در حوزه پژوهش و فناوری، اخیرا به عنوان دانشگاه برتر برای شرکت در بیست و نهمین جشنواره رازی دعوت شدهایم .