سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اختصاص ۷۰ متر مربع فضای تجاری به مساجد قم

شهردار قم از اختصاص ۷۰ مترمربع فضای تجاری به مساجد قم با موافقت شورای شهر خبر داد.

به نقل از شهرداری قم، سید مرتضی سقائیان نژاد،شهردار قم در دومین جلسه هم‌اندیشی و نشست با ائمه جماعات مساجد منتخب با اشاره به آخرین وضعیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی شهر، اظهار کرد: عمر ناوگان حمل‌ونقل عمومی در این شهر از ۱۲ سال به ۲ سال رسیده و از هفت هزار تاکسی نیز ۵۰ درصد نوسازی شده‌است و امیدواریم تا پایان امسال نیز یک‌هزار و ۴۰۰ دستگاه تاکسی نوسازی شود.

وی، آشفتگی تصمیم‌گیری در حوزه مدیریت شهر توسط دستگاه‌های مختلف را مورد توجه قرار داد و گفت: ۲۵ دستگاه و ارگان برای شهر تصمیم می‌گیرند و به علت نبود مدیریت یکپارچه شهری، شاهد تصمیمات مختلفی برای شهر هستیم.

شهردار قم با بیان اینکه یکی از اقدامات بارز شهرداری قم طی چند سال گذشته ساماندهی سه‌هزار وانت‌بار و ساماندهی آن‌ها در روزبازارهاست، ابراز کرد: همچنین وضعیت دست‌فروشان نیز در هسته مرکزی شهر قم مدیریت شده‌است.

ساخت بزرگترین کتابخانه جهان اسلام

وی در ادامه از ساخت بزرگترین کتابخانه جهان اسلام در قم خبر داد و گفت: عملیات اجرایی این کتابخانه در ۱۴ طبقه و به همت آیت‌الله سید علی سیستانی از مراجع تقلید در بلوار پیامبر اعظم (ص) آغاز شده و به‌عنوان یکی از طرح‌های شاخص فرهنگی شهر قم به شمار می‌رود.

وی اضافه کرد: همچنین موزه دین و دنیا نیز در ۲۰ هزار مترمربع به همراه کاربری‌های مختلف تجاری، رفاهی و تفریحی در محدوده بلوار پیامبر اعظم (ص) در دست احداث است.

هزینه ۲۷۰ میلیارد ریالی روزانه شهر قم

سقائیان نژاد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اشتغال مستقیم پنج‌هزار نفری در شهرداری قم، خاطرنشان کرد: بر اساس بودجه حدود ۱۰۰هزار میلیارد ریالی شهرداری، باید روزانه ۲۷۰ میلیارد ریال از مردم دریافت و به همین میزان در حوزه‌های مختلف خدمات‌رسانی شود.

وی با اشاره به اجرای برنامه پنج‌ساله شهرداری قم، گفت: در قالب این طرح ساخت ۳۵ تقاطع غیرهمسطح پیش‌بینی شد که تاکنون ۲۲ تقاطع به بهره‌برداری رسیده و بقیه نیز باید تا ۱۴۰۳ اجرایی و یا به بهره‌برداری می‌رسد که روند اجرایی چهار تقاطع آغاز شده‌است.

شهردار قم با تأکید بر اینکه شهرداری قم در عرصه فرهنگی یک دستگاه با رسالت ایجاد زیرساخت‌های اولیه است، یادآور شد: قم از شهر‌هایی است که سالانه شاهد برگزاری مناسبت‌های کلان و بزرگ دینی و ملی است که بسیاری از آن‌ها جنبه ملی دارد و شهرداری نیز در بیشتر آن‌ها محور اجرایی است یا مشارکت جدی دارد.

سقائیان‌نژاد اضافه کرد: در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، بزرگداشت شهدا، توسعه فرهنگ عفاف و حجاب و …، شهرداری قم یکی از دستگاه‌های محوری در شهر قم در کنار سایر دستگاه‌های مسئول است.

وی با اشاره به راه‌اندازی خانه موزه شهیدان زین‌الدین، شفیعی و فخری‌زاده، گفت: هر کدام از این مراکز امروز به کانون فرهنگی در مناطق مختلف شهر قم تبدیل شده‌است.

بازگشایی سه خیابان قم پس از ۵۰ سال

شهردار قم برخی از طرح‌های کلان عمرانی را مورد توجه قرار داد و گفت: خیابان شهیدان برقعی، عمار یاسر و روحانی پس از ۵۰ سال وقفه و تصویب طرح اجرایی، با همت شهرداری قم از بن‌بست خارج شده و پروژه تونل غدیر نیز دهه فجر امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی با اشاره به اجرای تدوین برنامه پنج‌ساله سوم شهرداری قم از سال ۱۴۰۳ تا ۱۴۰۸، یادآور شد: در قالب این برنامه، آمدورفت مدیران تأثیری در توسعه شهر قم ندارد و برنامه‌ها طبق اصول و مبانی پیش خواهد رفت.

تبدیل قبرستان نو به فضای باز شهری

سقائیان نژاد با تأکید بر اجرای پروژه ساماندهی قبرستان نو، مطرح کرد: در قالب این طرح باید ۱۳۲ باب مغازه پیرامونی تملک شود که تاکنون تملک و موافقت‌نامه ۸۰ مغازه نهایی شده‌است، با تملک کامل این مغازه‌ها پنج‌هکتار به فضای باز شهری قم افزوده می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در راستای ساماندهی محله دروازه ری، تصریح کرد: آزادسازی پلاک‌های این محور نیز در دست اقدام است.

شهردار قم خاطرنشان کرد: همچنین تملک پلاک‌های مجاور بقعه امامزاده مبرقع (ع) برای احداث پارکینگ چهل اختران نیز نهایی شده‌است و به‌زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: استفاده ۶۸ درصدی از آب شرب شهری در فضای سبز شهری در سال ۹۴ هم‌اینک به ۱۵ درصد رسیده‌است.

احداث ۶ هزار پارکینگ در هسته مرکزی شهر

سقائیان‌نژاد ادامه داد: هم‌اینک احداث ۶ هزار پارکینگ جدید در اطراف حرم مطهر حضرت معصومه (س) در دست اجراست که با بهره‌برداری از آن‌ها بخش مهمی از معضل پارکینگ هسته مرکزی شهر حل می‌شود.

وی با اشاره به برنامه عدالت محوری در توزیع منابع مالی و بودجه‌ای در شهر، ابراز کرد: در همین راستا تقویت و ارتقای سرانه‌های عمومی در مناطق کم برخوردار در دستور کار شهرداری قم قرار دارد.

شهردار قم با تأکید بر ضعف شهر قم در مباحث بین‌المللی و ارتباطات با شهر‌های دیگر جهان، گفت: زمانی که بنده شهردار اصفهان بودم هر دو ماه یک سفر خارجی داشته و پیوند خواهرخواندگی متعددی با شهر‌های دیگر جهان امضا و اجرایی می‌کردیم که در شهر قم به خاطر پرهیز از حاشیه‌سازی‌ها امکان این سفر‌ها فراهم نشد.

وی اظهار داشت: در راستای کمک به مساجد شهر قم با موافقت شورای شهر، مجوز ۷۰ مترمربع تجاری به مساجد اختصاص یافته‌است.

سقائیان‌نژاد ادامه داد: همچنین اگر مساجد سرویس‌های بهداشتی خود را در اختیار شهروندان قرار دهد، مجموعه مدیریت شهری خود را متعهد به احداث سرویس مسجد می‌داند.

برچسب ها: شهرداری قم ، مساجد قم
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۰:۵۸ ۱۱ دی ۱۴۰۲
مردم شغل ندارن خدا لعنتتون کنه