سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی:

شش تا هفت میلیون نفر «بیمه» ندارند

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: بعضی کشورها معادل تولید ناخالص ملی در صندوق‌های بازنشستگی خود سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

میرهاشم موسوی در همایش هم‌افزایی و ارائه ظرفیت‌های متقابل بانک رفاه کارگران و هولدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه شرکت سرمایه‌گذاری سازمان تأمین‌اجتماعی که به میزبانی بانک رفاه و با حضور علیرضا عسگریان معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ عارف نوروزی مدیرعامل شستا، اسماعیل للـه‌گانی مدیرعامل بانک رفاه، جمعی از معاونان و مدیران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین‌اجتماعی و نیز مدیران‌عامل هلدینگ‌ها و شرکت‌های حوزه سرمایه‌گذاری سازمان تأمین‌اجتماعی برگزار شد، رویکرد انقلابی و جهادی در مدیریت را ناظر بر تعهد به آینده در کنار مدیریت چالش‌های جاری توصیف کرد و گفت: دولت مردمی سیزدهم این رویکرد را در اولویت قرار داده تا علاوه بر غلبه بر چالش‌ها و مشکلات موجود که در کلان اقتصاد عمدتاً با اصطلاح ناترازی بیان می‌شود؛ به چالش‌های آینده هم توجه شود.

وی افزود: رویکرد تحولی دولت مردمی سیزدهم که به لطف خدا بسیاری از کاستی‌ها را جبران کرده، با قوت و قدرت در سازمان تأمین‌اجتماعی ادامه پیدا خواهد کرد. ۱۰۶ هزار میلیارد تومان تسویه بدهی بانکی در سازمان تأمین‌اجتماعی در این دوره انجام شده که اتفاقی بی‌نظیر در تاریخ نظام بانکی کشور است. حوزه سرمایه‌گذاری تأمین‌اجتماعی هم سال گذشته رشد ۵۴ درصدی سود را داشته که در سال‌های آتی نیز امیدواریم این میزان رشد افزایش یابد.

او گفت: ما دو رویکرد و تعهد را در حکمرانی و مسئولیت‌هایمان داریم؛ یکی تعهد به وضعیت موجود و پاسخ به شرایطی که اقتضای سنواتی دارند و دوم تعهد به وضعیت آتی و شرایط آینده که اهمیت آن بیشتر از تعهدات سنواتی است، چون تعهدی است که ما به آینده در مسئولیت‌های خودمان باید داشته باشیم. اساساً رویکرد انقلابی و جهادی در مدیریت، بیشتر از تعهد به وضعیت موجود و کنونی در مسئولیت‌ها، ناظر به تعهدی است که به اقتضای مسئولیت‌هایمان باید به آینده داشته باشیم. دولت مردمی سیزدهم این رویکرد را در اولویت قرار داده تا علاوه بر غلبه بر چالش‌ها و مشکلات موجود که در کلان اقتصاد عمدتاً با اصطلاح ناترازی بیان می‌شود مثل ناترازی در اقتصاد کلان، در بودجه و بانک‌ها و نظام پولی و بانکی و ناترازی صندوق‌های بیمه‌ای؛ به چالش‌های آینده هم توجه شود و به تعبیری، در آینده‌سازی حکمرانی هم نقش اساسی و برجسته خود را در مسئولیت‌ها ایفا کنیم.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: دو فرصت و مؤلفه اصلی در حکمرانی صندوق‌ها و نظام بیمه‌ای و تأمین‌اجتماعی، فراروی ما برای آینده‌سازی است. یکی از فرصت‌ها در حوزه نظامات بیمه‌ای است، یعنی اقداماتی که ما در حوزه بیمه‌ای باید انجام دهیم که در قالب سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری به آن‌ها پرداخته شده است؛ از پوشش بیمه فراگیر تا اصلاحات پارامتریک و فنی و مهندسی و اقتضائات نظام بیمه‌ای جهت ریل‌گذاری برای آینده. در این خصوص تنها در یک مورد، از ابتدای این دولت تا کنون بالغ بر دو میلیون نفر با مشخصات کامل به نظام بیمه‌ای اضافه شدند و از این محل، نزدیک به ۵۰ هزار میلیارد تومان درآمد پایدار برای صندوق ایجاد شده است. چنین ظرفیتی در بین کسانی که هنوز تحت پوشش هیچ بیمه‌ای قرار نگرفته‌اند هم وجود دارد، حدود شش تا هفت میلیون نفر در حوزه مأموریتی تأمین‌اجتماعی خارج از چتر بیمه‌ای هستند که باید برای جذب آن‌ها برنامه‌ریزی شود.

وی افزود: به‌منظور پایدارسازی صندوق و با نگاه به آینده باید اصطلاحات پارامتریک و اکچوئری را مورد توجه قرار دهیم. در برنامه توسعه هفتم و نظام بودجه‌ریزی و لایحه دولت، بخشی از این اصلاحات مورد توجه قرار گرفته است. همه این فرصت‌ها باید در نظام بیمه‌ای در نهایت خود استفاده شود و به سمتی برود تا در اقتضائات نظام بیمه‌ای، ظرفیتی که بلااستفاده مانده باشد نداشته باشیم. این مسیر آینده‌سازی است.

او ادامه داد: مسیر دوم که همه نظامات بیمه‌ای و صندوق‌ها در تجربه جهانی به خود دیده‌اند، مرتبط با ظرفیت سرمایه‌گذاری است که باید به آن پرداخت. صندوق‌ها در مسیر تکوینی خود نهایتاً به شرایط پیری می‌رسند و برای روزی که همه اقتضائات بیمه‌ای مثل پوشش بیمه فراگیر و محاسبات اکچوئرال و ... در حوزه بیمه‌ای به پایان برسد، تمام تمرکز راهبردی در تجربه جهانی، روی حوزه سرمایه‌گذاری است. در بعضی کشور‌ها معادل تولید ناخالص ملی سرمایه‌گذاری کرده‌اند و در برخی حتی بیشتر از آن، سرمایه‌گذاری در صندوق‌های بازنشستگی انجام شده است.

موسوی افزود: اگر ما آینده‌سازی را در حوزه بیمه‌ای به‌عنوان اولویت اول در نظر گرفته باشیم، اهمیت این حوزه با توجه به سیر تکوینی صندوق‌ها، از اهمیت نظام بیمه‌ای حتی بیشتر است. تمام موجودی سرمایه‌گذاری‌های ما مطابق برآورد‌های مختلف بیش از ۱۰ تا ۱۵ درصد تولید ناخالص ملی نیست. اگر به پایداری صندوق‌ها و کارآمدی نظام بیمه‌ای و تعهدی که به رسیدن به رفاه عمومی داریم توجه کنیم، مسیر حرکت به این سمت مشخص باید تعریف شود. باید با نگاه راهبردی، ظرفیت‌هایی را که در اقتصاد کلان و پیرامونی و در نظام فراملی وجود دارد، شناسایی کنیم تا بتوانیم برنامه منسجمی در این زمینه داشته باشیم.

وی همچنین گفت: رویکرد تحولی دولت مردمی سیزدهم که به لطف خدا بسیاری از کاستی‌ها را جبران کرده، با قوت و قدرت در سازمان تأمین‌اجتماعی ادامه پیدا خواهد کرد. ۱۰۶ هزار میلیارد تومان تسویه بدهی بانکی در سازمان تأمین اجتماعی در این دوره انجام شده که اتفاقی بی‌نظیر در تاریخ نظام بانکی کشور است. حوزه سرمایه‌گذاری تأمین‌اجتماعی هم سال گذشته رشد ۵۴ درصدی سود را داشته که در سال‌های آتی نیز امیدواریم این میزان رشد افزایش یابد. در ابتدای دولت ما حتی برای پرداخت حقوق ۲۶ هزار میلیارد تومانی، ماهانه ۴ تا ۵ هزار میلیارد تومان کسری داشتیم و یک بدهی کلان ۱۰۶ هزار میلیارد تومانی از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۰ به سبب برداشت بی‌رویه از نظام بانکی ایجاد شده بود که با همراهی دولت و مجلس و وزارت کار این بدهی تسویه شد و الان ماهانه ۴۲ هزار میلیارد تومان حقوق می‌پردازیم بدون برداشت از نظام بانکی.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی ادامه داد: فرصت‌ها و اقتضائات فراوانی داریم و یکی از آن‌ها اقتضائاتی است که در فضای فراملی وجود دارد. ظرفیت‌های نظام بین‌الملل الان فراهم است و ما علاوه بر تأمین مالی داخلی می‌توانیم تامین مالی و مشارکت‌های فراملی داشته باشیم. کارشناسان اقتصادی هم تأکید و تائید می‌کنند که ظرفیت‌های خوبی در پیمان‌های بین‌المللی موجود است، مثلاً در بازار اوراسیا این ظرفیت فراهم است و باید از آن استفاده کنیم.

برچسب ها: تأمین اجتماعی ، بیمه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۴
در انتظار بررسی: ۰
گمنام
۱۲:۲۶ ۱۰ دی ۱۴۰۲
بی اعتمادی به بیمه سی سال حق بیمه میدیم قبلا طلا میخریدیم سیر صعودی می‌کرد به بیمه پول میدی سیر نزولی داره با حقوق های بخور نمیر کسی اعتماد میکنه به بیمه؟؟
ناشناس
۲۳:۴۶ ۰۹ دی ۱۴۰۲
سلام خوبید پولشو نداریم توخونه دخترهای مجرد بالای سی سال هستند بیمه کنید ماهی ششصد و هفتصد ازکجابیاورند
محسن
۱۰:۲۹ ۰۸ دی ۱۴۰۲
بیمارستان مدنی کرج شستشوی گوش ندارد.ازبیمه چه انتظاری دارید؟!
ناشناس
۰۹:۰۶ ۰۷ دی ۱۴۰۲
چون پول بیمه رو ندارن بدن
ناشناس
۰۸:۵۹ ۰۷ دی ۱۴۰۲
حالا ما بیمه هستیم چكار برامون کردن فقط سالها آزمون پول گرفتن هیچ کارایی ندارن
ناشناس
۰۸:۱۳ ۰۷ دی ۱۴۰۲
بیمه ها نا کارآمدهستند
ناشناس
۰۸:۰۱ ۰۷ دی ۱۴۰۲
حوزه سرمایه‌گذاری تأمین‌اجتماعی هم سال گذشته رشد ۵۴ درصدی سود را داشته.افزایش تورم 100درصده کمتر از 40%اعلام میشه حقوق کارمند را 18%افزایش میدهند.
ناشناس
۰۷:۰۶ ۰۷ دی ۱۴۰۲
بیمه هستیم اما وقتی دکتر میریم میگن قرارداد نداریم
ناشناس
۰۷:۰۴ ۰۷ دی ۱۴۰۲
بیمه شدن در ایران دیگر بدرد نمی خورد سرمایه گذاری بروی زمین و طلا فقط
ناشناس
۰۶:۳۴ ۰۷ دی ۱۴۰۲
مگر آن های که بیمه دارند چه گلی سرشان ریخته اید که این ۶ وهفت میلیون نفر جامانده اند .با یک حقوق ناچیز و اندک کلی بیمه هم از ما کم کیکنن و هیچ خدماتی به ما نمیدن
ناشناس
۰۶:۲۱ ۰۷ دی ۱۴۰۲
بیمه پول میگیرد خدمت نمیدهد وگر نه بیمه تکمیلی و مکمل و اکمل یعنی چه.
ناشناس
۰۶:۱۷ ۰۷ دی ۱۴۰۲
بیمه از ما کلی پول کسر میشه نه خدمات درمانی نه حقوق بازنشستگی /حقوق بازنشستگی افرادی که ۳۰ سال زحمت کشیده و بازنشسته شده اند فقط کفاف ۳ روزشان را میدهد به خود بمالید لطفاً صدا و سیما از حقوق بازنشستگان کشوز هم گزارش تهیه کند سپاسگزاریم
ناشناس
۰۶:۱۶ ۰۷ دی ۱۴۰۲
هفت میلیون که یکی از آنها من هستم بیمه نیستم
م د
۰۶:۱۴ ۰۷ دی ۱۴۰۲
تامین اجتماعی پول داره اما پول بیمه و خدمات و حقوق بازنشسته ها رو نمیده
ناشناس
۰۵:۵۷ ۰۷ دی ۱۴۰۲
جناب آقای میر هاشمی چرا اضافه کار کارمندان شاغل در سازمان تامین اجتماعی جزوه بیمه بازنشستگی محسوب میشود ولی شامل سایر کارمندان بیمه شده در این صندوق نمیشود!!!!جرا به عناوین مختلف این کارمندان زحمت کش کارهای سخت و زیان آور را که باعث بروز هم زمان چند بیماری در شخص شده بدون هیچ دلیلی رد میکنند !!! چرا طرز برخورد شاغلین در سازمان تامین اجتماعی با مردم و بازنشستگان تحقیرانه است !!!این سازمان مرکز تولید نارضایتی شدید در بین عامه مردم شاغل و بازنشسته شده است خواهشمندم فکر اساسی به حال این سازمان بکنید
ناشناس
۰۲:۰۵ ۰۷ دی ۱۴۰۲
دنبال پولی نه؟
ناشناس
۰۱:۰۱ ۰۷ دی ۱۴۰۲
این آمار بیشتره مطمئن باشید شاید بیست میلیون هم باشه
ناشناس
۰۰:۲۸ ۰۷ دی ۱۴۰۲
آقا این هنوز تو باغ نیست مثل اینکه سهمشو کم دادن بابا اینجا خود بیمه داره ازمردم میدزده تا ریس بیمه و ریئس دولت برا توله هاشون پس انداز کننن
ناشناس
۲۳:۲۱ ۰۶ دی ۱۴۰۲
کارهم ندارند
ناشناس
۲۳:۱۰ ۰۶ دی ۱۴۰۲
مگر برا بیمه دارها چکار کردید؟ بازنشسته تامین هستم که بیمه تکمیلی دندان اصلا ندارید ومیگویید دندان زیبایی است فقط باید دندان را کشور همتنطور که باید شما را از میز وزندگی کشید
ناشناس
۲۱:۵۹ ۰۶ دی ۱۴۰۲
از دولتی سر شرکت های بیمه دزد ملت نمی توانند بیمه کنند به جای اینکه سال به سال بیمه کمتر و بهتر شود بدتر می شود
ناشناس
۲۱:۵۷ ۰۶ دی ۱۴۰۲
این چرا شبیه اتباع بیگانه هست ؟ یعنی افغانیها مسوئل کشورم شدن ؟
وقتی ده میلیون بیگانه وارد کشور بشن همین میشه
ناشناس
۲۱:۳۹ ۰۶ دی ۱۴۰۲
1500 نفر هم هستند که شرف ندارند!
ناشناس
۲۱:۱۳ ۰۶ دی ۱۴۰۲
بیمه تامین اجتماعی یک کلاه برداری بزرگه هیچ خاصیتی نداره
ناشناس
۲۱:۰۳ ۰۶ دی ۱۴۰۲
یکیش من. با این مبلغ بیمه!
مهدی کیاست
۲۰:۵۵ ۰۶ دی ۱۴۰۲
بیمه دیگه معنی ندارد .
ناشناس
۲۰:۴۲ ۰۶ دی ۱۴۰۲
توکشور ماهم به اندازه معادل تولید ناخالص از تامین اجتماعی خالصانه اختلاس کردند
ناشناس
۲۰:۳۲ ۰۶ دی ۱۴۰۲
لعنت و شرم به شما ما اینقدر پول بیمه میدیم ولی خدمات نمیگیریم این عین بی عدالتی نیست بلکه جنایته
ناشناس
۲۰:۲۸ ۰۶ دی ۱۴۰۲
این هفت میلیون خب کار ندارند بیکارند بهشون کار بدید و بیمه هم کنید
ناشناس
۲۰:۲۱ ۰۶ دی ۱۴۰۲
این از خوبی شماست بجاش دزد زیاد داریم اونم ملیاردی
ناشناس
۱۹:۵۵ ۰۶ دی ۱۴۰۲
بجایش همین تعداد داریم که بیش از دو بیمه دارند ، آقا کارمند پتروشیمی است خانمش کارمند بانک برای یک عینک که می گیرد خانم هم از پتروشیمی هزینه عینک می گیرد هم از بانک ، آخه چرا ؟
زخم خورده کووید نخستین
۱۹:۵۱ ۰۶ دی ۱۴۰۲
بیمه تامین اجتماعی مفت نمی ارزه . با این مبلغی که ماهانه ازمون می گیرند عملا چیزی فقط در حدود ۲۰ درصد هزینه های بهداشت و درمان مون رو متقبل می شوند و الباقی رو از جیب می دهیم .
لعنت بر مسببش.
ناشناس
۱۹:۴۶ ۰۶ دی ۱۴۰۲
بیمه . هم بیمه قبل نه حالا که باید ۳۵ خدمت عمرت ۶۵ و چند روز دیگر مرده و از بیمه ات استفاده نمی کنی و اکثر داروها آزاد و اونی هم که بیمه است ۷۰ با بیمار ۳۰ درصد با بیمه توصیه پدر پیروان به جوانان سرمایه گذاری در زمین و مسکن یا طلا بجای بیمه
ناشناس
۱۹:۴۳ ۰۶ دی ۱۴۰۲
یکی از اون 6_7 میلیون نفر منم،
بیمه سلامت ایرانیان از زمانی که آغاز شد تا پارسال رایگان بود از امسال پولی شد کل این 7_8 سالی که رایگان بوده رو از امسال که پولی شده می خواهند جبران کنند از مردم یکجا بگیرند، آن هم برای بیمه ای که 70_80 درصد دارو ها رو باید با ده درصد تخفیف یا اصلا پوشش نمیده، می مونه ویزیت که 40 درصد شامل بیمه میشه
با خودم حساب کردم پولی که قراره برای هزینه بیمه یک ساله بدون پشتوانه بدون مستمری بدون پوشش خاصی پرداخت کنم، چه کاریه همینو آزاد پرداخت میکنم عطاشو به لقایش بخشیدم، خداروشکر طی این یک ساله حتی یک سرماخوردگی ساده هم نداشتم این حق بیمه رو پسنداز کردم چرا بره توی جیب بعضی ها،