علی رحمتی اظهار کرد: اکنون ۹۸ درصد جمعیت سیستان و بلوچستان دارای کارت هوشمند ملی هستند.
وی ادامه داد: اکنون ۲ درصد از مردم سیستان و بلوچستان برای کارت هوشمند ملی اقدام نکردند و بیش از ۳۳ هزار کارت ملی هوشمند در ادارات ثبت احوال استان آماده تحویل به متقاضیان است.
مدیرکل اداره کل ثبت احوال سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: ثبت احوال در ۶۶ نقطه از استان در ادارات، نمایندگی بیمارستان و آرامستان و دفاتر پیشخوان ارائه خدمت میکند.
وی از سامانه سهیم، پایگاه اطلاعات خانواده و خانوار، سامانه هدا، ارائه خدمات ثبت واقعه ولادت و وفات در بیمارستانها و آرامستان ها به عنوان بخشی از خدمات ثبت احوال برای مردم در استان یاد کرد.
رحمتی در مورد سامانه سهیم عنوان کرد: سازمان ثبت احوال کشور، اقدام به راه اندازی سامانه ای با عنوان سامانه سهیم ثبت احوال کرده که شهروندان برای دسترسی اینترنتی به اطلاعات سببی و نسبی خانواده خود و همچنین امکاناتی مانند تغییر نشانی و درخواست کارت ملی هوشمند میتوانند به آن مراجعه کنند.
وی خاطرنشان کرد: سامانه سهیم شامل پروژه سببی و نسبی است که اسناد خانواده ها به آن متصل میشود و خانوادهها میتوانند شجره نامه خود را از طریق این سامانه مشاهده کنند.
مدیرکل ثبت احوال سیستان و بلوچستان تصریح کرد: ثبت احوال نقش مهمی در هویت دادن به ایرانیان دارد از این رو کارمندان ما در ادارات ثبت احوال به عنوان پاسداران هویت ملی مردم، نقش بسزایی دارند.