سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

انعقاد تفاهم نامه همکاری میراث فرهنگی همدان برای صیانت از آثار تاریخی با آموزش و پرورش

علیزاده گفت: این اداره کل در راستای صیانت از آثار تاریخی، ترویج هنر‌های سنتی، صنایع‌دستی و توسعه صنعت گردشگری با آموزش و پرورش قرارداد امضا کرد.

 مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان درحاشیه انعقاد تفاهم نامه همکاری با اداره‌کل آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه دانش آموزان در سنین دانش آموزی زمینه‌های خوبی برای نهادینه‌سازی، حفظ و ترویج و انتقال فرهنگ دارندگفت: این تفاهم‌نامه می‌تواند گام موثری در تعمیق، تعمیم و ماندگاری فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی باشد.

محسن معصوم علیزاده  با اشاره به این که تربیت نیروی انسانی یکی دیگر از کارکرد‌های آموزش و پرورش به شمار می‌آید گفت: اقتصاد آینده کشور توسط نیروی انسانی تامین می‌شود که زیر ساخت آن در آموزش و پرورش شکل می‌گیرد و صنایع دستی یکی از منابع اقتصادی و کاری کشور ما است.

 او گفت: آموزش و پرورش در راستای کارکرد تامین نیروی انسانی آینده در قالب هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش می‌تواند همکاری‌های خوبی با اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی داشته باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان گفت: برای فعالیت زیربنایی و توسعه در بخش‌های مختلف باید فرهنگ‌سازی را مد نظر قرار دهیم به این ترتیب هر اقدامی از آموزش و پرورش آغاز می‌شود و مخاطبین آموزش و پرورش در مقطع سنی هستند که چارچوب فکری آنان در حال شکل گرفتن است.

معصوم علیزاده گفت: در اداره‌کل با میدان وسیعی از وظایف روبه‌رو هستیم که گسترده و عمیق است، اما تشابهات فرهنگی زیادی با اداره آموزش و پرورش داریم و فرصت خوبی ایجاد شده تا با همکاری یکدیگر سطح آگاهی افراد جامعه را نسبت به هویت ارزشمند و دیرینه تمدن و فرهنگ همدان، پایتخت تاریخ و تمدن را افزایش دهیم.

او گردشگری را گنج نهانی دانست که با وجود ظرفیت‌های قابل توجه مغفول مانده است.

 مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان گفت: ما با بهره‌گیری از امکاناتی که در سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی داریم می‌توانیم پذیرای گردشگران زیادی باشیم.

معصوم علیزاده گفت: با توجه به رویکردی که دولت سیزدهم به عرصه گردشگری داشته و همچنین تاکیدات مقام معظم رهبری به منظور توسعه فرهنگی و اقتصادی نگاه عمیقی به این بخش وجود دارد.

او گفت: همکاری با آموزش و پرورش کمک خواهد کرد بخش گردشگری جایگاه پررنگ تری در توسعه اقتصادی و فرهنگی داشته باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان نیز در حاشیه انعقاد تفاهم نامه گفت: مخاطب آموزش و پرورش را یک مجموعه عظیم تشکیل می‌دهد و می‌توانیم با استفاده از امکانات میراث فرهنگی و گردشگری و نیز با تجهیز مراکز وابسته به آموزش و پرورش و مدارس به ویژه در ایام تابستان و تعطیلات نوروز در توسعه گردشگری داخلی نقش عمده‌ای را ایفا کنیم.

رسول شیدایی گفت: این تفاهمنامه همکاری مشترک در راستای الگوسازی و آموزش کودکان و نوجوانان برای شناخت و صیانت از آثار تاریخی وفرهنگی، ترویج هنر‌های سنتی، صنایع‌دستی و توسعه صنعت گردشگری، امضا شد.

استان همدان دارای یک هزار و ۸۵۰ اثر تاریخی، تفریحی و توریستی است.

آرامگاه بوعلی سینا، آرامگاه باباطاهر، تپه هگمتانه و گنبد علویان، حمام حاج آقا تراب نهاوند، خانه لطفعلیان ملایر، خانه مسعودی و آرامگاه میررضی الدین آرتیمانی و بقعه حیقوق نبی (ع) از مهمترین آثار تاریخی و باستانی این استان است که همه ساله مورد بازدید گردشگران نوروزی قرار گرفته است.

سنگ نوشته‌های گنج نامه، کلیسا‌های آنجلی و گریگوری، حمام قلعه، کاروانسرای صفوی، آب انبارها، خانه‌های قدیمی و باغ نظری در همدان از دیگر آثار تاریخی مورد توجه گردشگران نوروزی استان همدان است.

۳۲۸ هزار دانش آموز در ۱۱ هزار و ۸۰۰ کلاس درس و ۲ هزار و ۶۴۰ مدرسه، ۱۱ هزار و ۸۰۰ کلاس در استان همدان مشغول به تحصیل هستد.

منبع ایرنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.