سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سایه تروریسم بر انتخابات پاکستان/ داعش تهدید کرد

گروه تروریستی داعش خوراسان در آستانه انتخابات عمومی پاکستان حزب جمعیت علمای اسلام (شاخه فضل) را تهدید کرد.

از رسانه‌های پاکستانی، داعش خوراسان که طی چند ماه گذشته مسئولیت دو حمله مرگبار انتحاری در اجتماع هواداران حزب جمعیت علمای اسلام و همچنین سوء قصد به جان یکی از مسئولان ارشد این حزب را برعهده گرفته است، اکنون جمعیت علمای اسلام را به دلیل اعلام حضور در انتخابات آینده پاکستان تهدید کرد.

منابع خبری گزارش دادند که اعلامیه‌هایی با عنوان هشدار داعش در بخش‌هایی از مناطق قبایلی در شمال غرب پاکستان از جمله باشگاه خبرنگاران در شهر باجور مشاهده شده که در آن حزب جمعیت علمای اسلام شاخه فضل توسط این گروه تروریستی تهدید شده است.

مولانا فضل الرحمان رهبری حزب جمعیت علمای اسلام را برعهده دارد و اواخر شهریور ماه امسال یکی از دستیاران نزدیک وی از عملیات سوء قصد داعش جان سالم بدر برد.

این رهبر سیاسی پاکستان قرار است تا روز‌های آینده با هدف پادرمیانی بین دولت اسلام‌آباد و طالبان افغانستان به کابل سفر کند. روابط دو کشور درپی موج گسترده‌ای از حملات تروریستی در پاکستان و اتهامات این کشور علیه کابل مبنی بر چشم پوشی از حضور عناصر تروریستی در قلمروی افغانستان به شدت متشنج شده است.

انتخابات آتی پاکستان روز ۸ فوریه ۲۰۲۳ مطابق با پنجشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۲ برگزار می‌شود. این انتخابات شامل مجلس ملی و ۴ مجالس ایالتی در پنجاب، خیبرپختونخوا، سِند و بلوچستان خواهد بود.

هفتم مهر امسال گروه تروریستی داعش مسئولیت حمله انتحاری به اجتماع هواداران حزب جمعیت علمای اسلام در منطقه "مستونگ" ایالت بلوچستان را برعهده گرفت. در این حمله دستکم ۶۰ نفر کشته شدند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۵:۲۲ ۰۴ دی ۱۴۰۲
هر کشتاری مانند دفاع از جان و مال را نمیتوان ترور نامید و تروریست دقیقا کسی است که دگرکیشان را مستحق مرگ میداند. پس از جنگهای ویرانگر جهانی اول و دوم که با ترور ولیعهد پادشاه مجارستان- اتریش توسط یک مسلمان صرب اغاز شد، جهان متنفر از جنگ و متمرکز بر علم و اقتصاد دانش بنیان، با تهاجم گسترده و غافلگیرانه و وحشیانه تروریسم سازمان یافته، متشکل از افراد عمدتا جاهل و فقیر و مستعد جرم و جنایت روبروشد. ناتوانی سیاستمداران در مقابله با شیوه های نفوذ و جنگ و گریز با سپر مردمی، و عدم شناسائی ریشه های حمایتی ان با هزینه های بسیار سنگین که نمیتواند یک نیروی خودجوش ومستقل باشد، موجب تعامل سیاستمدارن قدرتها با سران تروریسم در قبال منافع پیشنهادی وسوسه انگیز، و گسترش انفجاری قدرت تروریسم و بروز بحرانهای جهانی شد. تروریسم، تفکری انحرافی و گزینشی و اهریمنی قدرتگرایانه از دین با محوریت جنگ و کشتار و نابودی دگر کیشان و دگراندیشان است که در راه تحقق حکومت جهانی، هر جرم و جنایتی را مجاز و مقدس میداند. دموکراتهای امریکا بعنوان متهمین اوضاع کنونی جهان باید اعدام شوند.
ناشناس
۱۵:۳۲ ۰۲ دی ۱۴۰۲
چرا این گروه داعش فقط در کشورهای اسلامی بدنبال اهداف بقول خودشان اسلامی اقدام میکند در اروپا و آمریکا و کانادا و اسرائیل هیچ اقدامی انجام نمی دهد
ناشناس
۱۳:۴۶ ۰۲ دی ۱۴۰۲
افراطیون مذهبی در پاکستان همیشه مشکل ساز بودند.
ناشناس
۱۳:۴۲ ۰۲ دی ۱۴۰۲
پاکستان ؟ بگوید ترویستان
ناشناس
۱۲:۵۹ ۰۲ دی ۱۴۰۲
مرگ بر تروریستهای بی وجود داعشی