حبیبالله دهمرده، نماینده مردم زابل، زهک و نیمروز در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران درباره حمله تروریستی در راسک و شهادت مرزبانان کشورمان گفت: دو کشور افغانستان و پاکستان از دوستان ما هستند، اما نمیتوانند امنیت را برقرار کنند و جمهوری اسلامی باید امنیت را برقرار کند.
وی ادامه داد: مشکلی که الان با آن مواجه هستیم این است که تا الان روابط با افغانستان و پاکستان با دوستی و رفاقت بوده، اما این ماجرا یکطرفه شده و باید هزینه اشرار و ضدانقلاب را بالا ببریم و هم از داخل تحریک بشوند و همه از خارج، چون اینکه بزنند و فرار کنند قابل قبول نیست.
عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس اظهار کرد: کشورهای افغانستان و پاکستان باید امنیت را برقرار کنند که این کار را نمیکنند و ظاهرا نمیخواهند چنین کاری را انجام دهند، اما برخوردی که با تروریستها در کردستان عراق انجام دادیم و نگذاشتیم برای اشرار آنجا امن باشد را باید در خصوص تروریستهایی که در پاکستان پناه گرفتهاند، انجام دهیم و جمهوری اسلامی ایران باید این حق را برای خود محفوظ بداند و با اینها برخورد کند.
دهمرده بیان کرد: دومین مطلب اینکه باید تجهیزات و امکاناتی را برای پاسگاهها در نظر بگیرند و طرحهایی که برای مرزها بوده بهطور کامل اجرا شود و امکانات و تجهیزات در اختیار نیروها قرار بگیرد، چون بعضی وقتها در مضیقه هستند و این خوب نیست گلهای ما پرپر شوند و کل ملت ایران عزادار شوند بنابراین هم عاملین و هم آمرین باید شناسایی شوند و وزارت خارجه و وزارت کشور باید با اشرار برخورد جدی کنند.
وی گفت: اینکه امنیت مردم توسط اشرار مخدوش و باعث ناراحتی مردم شوند قابل قبول نیست، اما همکاری پاکستان در این زمینه ضعیف است.
نماینده مردم زابل، زهک و نیمروز در مجلس اظهار کرد: در زمان دستگیری عبدالمالک ریگی، بنده استاندار سیستان و بلوچستان بودم و برای اولین بار حرکتهایی انجام دادیم و توانستیم چند نفر از اشرار معروف را به داخل خاک ایران بیاوریم و آنها را محاکمه کردیم و سردسته اینها که عبدالمالک ریگی بود که جمهوری اسلامی با اقتدار او را گرفت تا برای دنیا عبرت شود.
وی تصریح کرد: از خویشنداری جمهوری اسلامی سوءاستفاده میشود، اما آستانه تحمل مردم در این زمینه به پایان رسیده لذا حق مردم ایران و حق همسایگی این نیست و دو طرف باید از مرزها حفاظت کنند.
دهمرده گفت: تروریستها در راسک در دو سه نقطه کمین زدند و مرزبانان را مورد حمله قرار دادند البته از نظر نظامی اینگونه اقدامات ارزشی ندارد، اما اصل ماجرا ناامنی است که مردم ناراحت میشوند. مردم استان سیستان و بلوچستان از این حادثه دلخور هستند و از من بهعنوان نماینده مطالبات جدی دارند و باید به آنها پاسخ بدهیم، اما چه باید بگوییم و تا به کی وعده بدهیم. ما قول میدهیم که به جد باید برخورد کنیم.
نماینده مردم زابل، زهک و نیمروز در مجلس اظهار کرد: همانطور که برای نابودی تروریستها در کردستان عراق حمله موشکی انجام دادیم باید همین کار را در خصوص اشراری که در پاکستان هستند، انجام دهیم، چون اگر پاکستان نتواند امنیت را برقرار کند ما باید چکار کنیم، چون نمیشود که تروریستها در ایران عملیات انجام دهند سپس به پاکستان بروند و این کشور نباید مامن و پناهگاه تروریستها باشد.
وی بیان کرد: ما با عراق هم این تفاهمنامه را نداریم که تروریستها را در آنجا پاکسازی کنیم و خودمان این حق را برای خودمان محفوظ میدانیم و باید آنها را بزنیم.
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از دستگیری اعضای باند شرارت در منطقه سیستان واقع در شمال استان خبر داد.
سردار دوستعلی جلیلیان در گفتوگو با تسنیم در زاهدان اظهار داشت: در پی اعلام خبری از مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ شهرستان زهک مبنی بر تیراندازی و سرقت از اماکن دولتی شهرستان که منجر به مجروحیت یکی از کارکنان آن اداره شد، شناسایی و دستگیری عامل یا عاملان تیراندازی در دستور کار پلیس این شهرستان قرار گرفت.
فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان افزود: مأموران این فرماندهی با اقدامات تخصصی و فنی و انجام کارهای اطلاعاتی عاملان تیراندازی را شناسایی و پس از هماهنگیهای لازم در دو عملیات جداگانه چهار نفر عاملان این تیراندازی را دستگیر کردند.
وی با اشاره به کشف ۲ قبضه سلاح کلاشینکف، ۹ خشاب و مهمات مربوطه، ۲ عدد سینه خشاب و ۲ عدد بیسیم دستی، البسه بسیجی، یک عدد باطوم و یک جفت پلاک سرقتی از مخفیگاه متهمان، بیان کرد: طی بررسی به عمل آمده و برابر اخبار واصله دستگیرشدگان دارای سوابق متعدد شرارت، زورگیری و سرقت مسلحانه و ایجاد ناامنی در سالیان متمادی در شمال استان هستند.
سردار جلیلیان با اشاره به تحویل متهمان به مراجع قضائی بر عزم جدی پلیس در برخورد با مخلان نظم و امنیت عمومی تأکید کرد.
انهدام باند شرارت در سیستان/ سوابق متعدد سرقت مسلحانه در پرونده متهمان+ عکس
اروپا نباید پناهگاه گروهک تروریستی منافقین باشد.
سوئد نباید پناهگاه گروهک تروریستی ضد انقلاب باشد.
سوئد نباید پناهگاه گروهک تروریستی منافقین باشد.
آمریکا، کشورهای اروپایی و مزدورانشان 100 درصد فقط عامل اصلی جانباختگان ناآرامیهای سال گذشته در کشور بودن و هستند.
تروریستها مورد حمایت مدعیان حقوق بشر دیگر آرامش نخواهند داشت.
تروریستها مورد حمایت آمریکا، کشورهای اروپایی، عربستان سعودی، امارات، اسرائیل و مزدوراشنان دیگر آرامش نخواهند داشت.
دولت پاکستان مسئول ورود گروهک تروریستی جیشالظلم به خاک ایران است. ارتش پاکستان مسئول ورود گروهک تروریستی جیشالظلم به خاک ایران است.
حرف حق رو زده
تروریستها در افغانستان و پاکستان را بزنید؟
آیا شما تحمل ۸ سال جنگ دیگر را دارید؟
خداوکیلی با این وضعیت اقتصادی و بی توجهی به مردم من یکی که حاضر نیستم جون خودم رو به خطر بندازم.
آمار بالای سرقت و زور گیری و درگیری در کشور قابل چشم پوشی و انکار نیست.
بایست با تقویت و مرزبانی به امکانات روز دنیا،ایجادموانع مستحکم مرزی وتجهیز ان به فناوری های مدرن نظیر رصد پهپادی، و نصب دوربین های نظارتی،و افزایش سطح همکاری های امنیتی بین دوکشور ریشه تروریسم راخشکاند.