سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرعامل اتحادیه تعاونی ماهیان گرم آبی خبر داد؛

تولید ۲۰۰ هزارتن ماهی گرم‌آبی/ به دلیل عدم صادرات ماهی روی دست تولیدکنندگان می‌ماند

علی الویری گفت: هم اکنون مرز عراق بسته است و با دیگر کشورها هم در خصوص ماهیان گرم‌آبی ارتباطی نداریم که همین امر موجب شده تا ماهی روی دست تولیدکنندگان بماند.

علی الویری مدیرعامل اتحادیه ماهیان گرم آبی گفت: برآوردها حاکی از آن است که امسال تولید ماهیان گرم‌آبی به ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزارتن برسد.

به گفته او، با توجه به نیاز بازار داخل ۵۰ درصد تولید ماهیان گرم‌آبی باید در بازار داخل مصرف و مابقی صادر شود.

الویری ادامه داد: هم اکنون مرز عراق بسته است و با دیگر کشورها هم در خصوص ماهیان گرم‌آبی ارتباطی نداریم که همین امر موجب شده تا ماهی روی دست تولیدکنندگان بماند.

مدیرعامل اتحادیه ماهیان گرم‌آبی نرخ کنونی هرکیلو ماهی سفید پرورشی را ۱۶۰ هزار تومان، کپور ۱۴۰ هزار تومان، آزاد سرگنده ۹۰ هزار تومان، آزاد معمولی ۸۰ هزار تومان و تیلاپیا را ۹۰ هزار تومان اعلام کرد.

او درباره بازار ماهی شب یلدا گفت: با توجه به فراوانی عرضه، نوسانی در بازار ماهی شب یلدا نداریم و تولیدکنندگان به دنبال افزایش قیمت نیستندو  تنها برای استمرار تولید نیازمند حمایت‌های دولت در بحث تامین نهاده یارانه دار هستند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
محسن
۱۷:۳۳ ۳۰ آذر ۱۴۰۲
بدهیدکارخانه شیلتون بامزه کند.
ناشناس
۱۱:۰۲ ۳۰ آذر ۱۴۰۲
ماهی چی هست ؟؟؟ مزه اش یادم رفته . خوردنیه؟؟
ناشناس
۱۰:۰۲ ۳۰ آذر ۱۴۰۲
ماهی‌های گرم آبی خیلی بدمزه اند و باید طعم دار بشن تا بشه خورد
ناشناس
۲۲:۰۹ ۲۹ آذر ۱۴۰۲
این ماهیا فقط بدرد فیش فینگر میخورن چون خیلی بی مزه اند
ناشناس
۲۱:۳۹ ۲۹ آذر ۱۴۰۲
بهترین راه برای فروش اینا مزه دار کردن اوناست چون خیلی بد مزه اند