سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: از سال ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۰ به داوطلبان شبههدارِ کنکور اجازۀ ورود به دانشگاه داده میشد بهشرط اینکه اگر در پروندهشان محکوم شدند از ادامۀ تحصیلشان جلوگیری شود.
داوطلبان شبههدار سالهای ۱۳۹۸، ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ در چند نوبت به آزمون مجدد در ۲ تا ۳ درس دعوت شدند که تعداد کمی از داوطلبان موفق به کسب حدنصاب شدند. حدنصاب هم کسب حداقل ۲۰ درصد نمرۀ اصلی آزمون است. تعدادی هم بهخاطر امتناع از آزمون مجدد مردود علمی شناخته شدند.
استفساریۀ مجلس در مورد اینکه قانون تخلفات کنکور شامل دانشجویان نمیشود در شهریور ۱۴۰۱ تصویب شده و طبق نظر شورای نگهبان اجرای آن معطوف به آینده است و مربوط به پروندههای قبلی که مختومه شدهاند نمیشود.
اما یکی از شعبههای دیوان عدالت اداری گفته این نظریۀ شورای نگهبان قابل استناد نیست و با استناد به استفساریۀ مجلس برای افراد شبههدار که مردود علمی شدند رای بازگشت به تحصیل داده است.
مثلا در یک مورد پاسخنامۀ یک داوطلب بیش از ۹۵ درصد با پاسخنامۀ چند متقلب مشابهت داشته و بین سوابق تحصیلی او و رتبۀ کنکورِ سال ۹۷ او با سالهای پیشین اختلاف فاحش وجود دارد. این فرد به آزمون مجدد فراخوانده شد، اما از شرکت در آزمون استنکاف کرد و در نتیجه قبولیاش در رشتۀ دندانپزشکی باطل شد.
این فرد رفت و به دیوان عدالت شکایت کرد، اما شکایتش رد شد. بعد از استفساریۀ مجلس او در دیوان درخواست تجدیدنظر کرد و در آنجا هم رای ابطال قبولی تایید شد.
اما با اعتراض مجدد این فرد یکی از شعب دیوان با نقض رای تجدیدنظر برای او حکم برائت و بازگشت به تحصیل صادرکرده که نتیجۀ آن ورود فرد قاقد صلاحیت علمی به دانشگاه است.
علاوه بر این مورد تعداد زیادی از داوطلبان شبههدار که درسی را در کنکور بالای ۷۰ درصد زده بودند در آزمون مجدد همان درس را منفی زدند.
چرا سمپاد
کسی که از کلاس اول ابتدایی تا پیش دانشگاهی معدلش بالای 18 است صلاحیت رشته تاپ رو داره نه شاگرد تنبلی که فقط یکسال با پول باباش تکنیک تست زنی یاد گرفته
مرگ بر کنکور
مرگ بر سازمان سنجش
که اهداف و آرزوهای کلی جوان رو به خاکستر تبدیل کرد
ان شاء الله خداوند جلوی اینها رو مسدود کنه
درسهای کنکور فرار و حجم مطالب بسیار زیاد است و اکثر قریب به اتفاق کسانی که در رشته های پزشکی و دندانپزشکی قبول شده اند ، حتی اگر سه ماه بعد ( بدون اعلان قبلی) تحت آزمون قرار بگیرند ، هرگز نمیتواند حتی نمره ایی نزدیک به نمره قبلی کسب کنند و این کاملا طبیعی است.
برای جلوگیری از تقلب باید ساز و کار مناسب به کار گرفت و تقلب را در همان آزمون و در همان وقت تشخیص داد و جلوی آنرا گرفت.
اینکه آزمون یک نفر شبیه آزمون چند نفر دیگر شده ، پس او متقلب است !!! امری است که فقط یک آدم شوت میتواند چنیننظری بدهد !
اگر شما مثلا آزمون رتبه های یک تا صد کنکور را مقایسه کنید خواهید دید ۹۵ درصد شباهت دارند چون همگی تقریبا ۹۵ درصد تستها را درست جواب زده اند .
پس آیا این دلیل بر تقلب آنهاست؟؟!!!
ضمنا الان ۳۵ سال است جنگتمام شده و فرزندان شهدا هم الان در سنین بالای ۳۵ سال هستند.
تداوم سهمیه های متعدد ، پایمال کردن حق دیگران است و در واقع تقلب . اگر حکومت میخواهد چیزی به ایثارگران بدهد ، حرفی نیست و کسی اعتراضی ندارد. حتی معتقدیم حق خانواده های ایثارگران هم ادا نشده.
اما این نباید با پایمال کردن حقوق دیگران باشد. نباید حق کسی را گرفت و به دیگری داد!
مثل اینکه کسی الان بگوید جدش در جنگ ایران و روس در زمان قاجار جبهه رفته و الان درخواست سهمیه ایثارگران کند !
بالاخره باید این سهمیه ها زمانی خاتمه یاید.
آیا مثلا ۲۰ دیگر هم به اسم اینکه ۷۰- ۸۰ سال قبل جنگی بوده ، باید سهمیه ایثار گران داشته باشیم ؟؟!!!
خانواده وجمعی از دانشجویان تعلیق شده پزشکی ودندانپزشکی
حالا یک دستگاهی مثل سازمان سنجش میخواد سالم کار کنه، جناب دیوان مانع شده.
تا بود بچه های دهه شصت فدای فرزندان سهمیه دار شدند
حالا هم دهه هفتاد و هشتادی گرفتار ثروتمندان شده اند.
این موضوع نیازمند حکم قاطع رهبریست.
خب با این همه شواهد و قرائن دیوان عدالت حرف حسابش چی بوده آخه؟
افکار عمومی خب هم سازمان سنجش رو کار درست میخوان هم دیوان عدالت رو. با این خبر که همه چیز زیر سوال میره.
این عدالته؟ دیوان عدالت؟؟؟