سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شبی ۲میلیون تومان درآمد با زباله گردی!

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بیرجند گفت: بانک اطلاعاتی از زباله‌گرد‌ها به دستور شهردار بیرجند تهیه شده که بر همین اساس ۳۳۶ زباله‌گرد از اتباع ایرانی و افغانستانی ثبت شدند.

 ظهوری گفت: زباله‌گرد‌ها به شکل مویرگی متصل به مافیا هستند و به اعتراف خودشان هر شب ۲۰ میلیون ریال از این راه درآمد دارند.

وی با بیان اینکه شهرداری آماده به‌کارگیری این افراد بوده، اما بیشتر تمایل به کسب درآمد زیرزمینی دارند یادآور شد: زباله کالای ارزشمندی است از همین رو طرح تفکیک زباله از مبدا باید توسط شهرداری اجرا تا دست زباله‌گرد‌ها از آن کوتاه شود.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بیرجند گفت: طرح مقدماتی تفکیک زباله از مبدا در شهر بیرجند از ابتدای امسال اجرایی شده و در حال گسترش آن برای همه محلات هستیم.

وی عنوان کرد: هفته گذشته مجری بخش خصوصی طرح تفکیک زباله از مبدا مشخص شده و طبق توافق‌های انجام گرفته اجرای آن به شکل هدفمند دنبال می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بیرجند ادامه داد: تاکنون طرح‌های تفکیک از مبدا با توجه به حضور زباله گرد‌ها موفق نبوده، زیرا سودی برای پیمانکاران ندارد، اما با بررسی طرح‌های اجرا شده در شهر‌های بزرگ به دنبال طرح اساسی و با کیفیت در این خصوص بودیم.

وی معضل اصلی اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا را وجود زباله‌گرد‌ها دانست و افزود: در این خصوص سه گشت خودرویی و ۲ گشت موتوری ۲۴ ساعته راه‌اندازی شده تا با پدیده شوم زباله‌گردی برخورد شود.

ظهوری ادامه داد: همچنین ۷۹ خودروی وانت و کامیونت هم ساماندهی شده که در سطح شهر اقدام به تفکیک زباله از مبدا کرده و شهروندان بعد از جداسازی زباله‌ها می‌توانند در اجرای طرح همکاری کنند.

وی با اشاره به اینکه ۱۱۷ انبار و مرکز بازیافتی در شهر ساماندهی شده است گفت: این مراکز باید با تاییدیه محیط زیست، آتش نشانی و مرکز بهداشت فعالیت خود را شروع کنند که هر شهروندی می‌تواند زباله‌های قابل بازیافت خود را به این مراکز تحویل دهد.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بیرجند گفت: اقدام بزرگ دیگر در راستای اجرای آیین‌نامه نظام مدیریت سبز، ملزم کردن دستگاه‌های اجرایی به تفکیک زباله‌های بازیافتی است که تاکنون ۳۲ اداره در سطح شهر بیرجند همکاری دارند و در پایان هر سال گواهینامه آیین‌نامه نظام مدیریت سبز برای مدیر مربوطه صادر خواهد شد.

وی یادآور شد: این گواهینامه در ارزیابی شخص مدیر موثر بوده و قطعا از این طریق دیگر دستگاه‌های اجرایی نیز پای کار خواهند بود.

ظهوری گفت: ایستگاه‌ها و کلبه‌های سبز هم در ۱۷ نقطه شهر بیرجند جانمایی شده و ۱۷ مورد دیگر هم آماده استفاده است و شهروندان از این طریق نیز می‌توانند زباله‌های تفکیک شده خود را تحویل شهرداری دهند.

وی ادامه داد: شهروندان برای تحویل زباله‌های بازیافتی خود می‌توانند با شماره‌های ۳-۳۱۸۳۰۳۹۰ تماس حاصل کنند.

منبع: ایرنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۵
در انتظار بررسی: ۰
behnam
۲۳:۳۶ ۲۹ آذر ۱۴۰۲
چقدر حقیر شده اید که به یک معتاد زباله گرد هم حسادت میکنید ،اینهمه منابع ایران کمتون هست که حالا زباله خور شده اید،زباله گردها اکثرا بیماری اعتیاد دارند که هیچوقت شما انها را بکار نمیگیرید
خدایا ملت ما هنوز امیدوارند این ادما براشون بهر اباد کنند
ناشناس
۱۶:۲۱ ۲۹ آذر ۱۴۰۲
خاك عالم توي سرتون فقط يادگرفتيد حسودي كنيداين چه شغلي كه همه شما چشمهاي خودبه سوي آنها كشيد اينها مجبورن ازبيكاري مي دونيد اگر يكي ازآنها دچاربيماري شود تمام اين پول ها خرج دكتر وهزينه درما ن خودميكند
ناشناس
۱۵:۴۹ ۲۹ آذر ۱۴۰۲
کی گفته این حرفو من خودم ضایعاتی ام بخدا دروغه روزی 400هم در نمیاد
ناشناس
۱۵:۴۳ ۲۹ آذر ۱۴۰۲
اولا اینکه دولت عرضه تفکیک زباله ها رو نداره وگرنه سطل اشغال خشک و تر رو جداگانه میذاشت.... دارید میگید اگه ما زباله گرد داریم، مردم دلشون به حالشون نسوزه. درآمدشون بالاست!!!
ناشناس
۱۵:۴۳ ۲۹ آذر ۱۴۰۲
اولا اینکه دولت عرضه تفکیک زباله ها رو نداره وگرنه سطل اشغال خشک و تر رو جداگانه میذاشت.... دارید میگید اگه ما زباله گرد داریم، مردم دلشون به حالشون نسوزه. درآمدشون بالاست!!!
ناشناس
۱۴:۵۱ ۲۹ آذر ۱۴۰۲
برای زباله گردی یک شغل آبرو مند بدهید بعد بگید این کار را به شهرداری واگذار کنند خب بنده خدا چجوری نان زن وبچه اش را دربیاره بره دزدی کنه یا بره مواد فروشی کنه ؟؟؟ تازه ماکه اصلا بازیافت را به شهرداری ها نمی‌دهیم می‌گذاریم زباله گردان ببرند ثواب داره نان ببرن برا زن بچه شان
صادق
۱۵:۵۰ ۲۹ آذر ۱۴۰۲
دروغه روزی 400بیشتر نیست
ناشناس
۱۴:۴۸ ۲۹ آذر ۱۴۰۲
واقعا انقدر درامد داره ؟
غفار
۱۴:۴۲ ۲۹ آذر ۱۴۰۲
فکرکنم بایدبریم زباله گردبشیم
ناشناس
۱۴:۳۹ ۲۹ آذر ۱۴۰۲
، یکی را می‌شناسم که زباله گرده و اندازه ی کارگر یعنی ماهی حدود 10 تومن درآمد داره
ناشناس
۱۴:۳۱ ۲۹ آذر ۱۴۰۲
زباله گردی = دزدی از جیب رفتگرا
ناشناس
۱۴:۳۰ ۲۹ آذر ۱۴۰۲
زباله حق رفتگرای تو مراکز بازیافته
ناشناس
۱۴:۱۵ ۲۹ آذر ۱۴۰۲
اتباع را همگی از ایران بیرون کنید زباله گردی شبی دومیلیون آیا واقعا درسته من راننده تاکسی کاری به خرج روزانه و استهلاکی خودرو ندارم در شهرستان اسنپ خدا لعنت کند آوردند آن کار بار را خراب کرده من روزی حدود صد تومان کار می کنم پس اگر این طوره تاکسی را بفروشم و ....درآمد خوبی هم دارد
ناشناس
۱۳:۵۵ ۲۹ آذر ۱۴۰۲
نگو دانشگاه بگو زا..
ناشناس
۱۳:۴۹ ۲۹ آذر ۱۴۰۲
خرید و فروش زباله باید ممنوع بشه. مراکز خرید پسماند باید جمع بشه. وجود مرکز خرید پسماند یعنی جمع آوری و نگهداری توسط خانه دار و زباله گرد. این مواد سبب آلودگی هستند که سریعا باید به مکانهای مناسب در خارج از شهر منتقل شوند. اکثر افراد محل مناسبی برای نگهداری با حجم بالا ندارند که بعدا به مراکز خرید انتقال بدهند و کلی آلودگی و کثیفکاری هم دارد. نگهداری خرد در حد زیر 5 کیلو هم برای انتقال به مراکز خرید به صرفه نیست. کلا با جمع آوری و نگهداری و نقل و انتقال و خرید و فروش به صورت انبوه و (خرد مکرر) باید جلوگیری بشه.
مجید امانخانی
۱۳:۴۱ ۲۹ آذر ۱۴۰۲
من معلمم با روزی سیصدهزار دارم به این فکر میکنم که بعد ازظهرا برم زباله گردی
عمار .
۱۳:۴۱ ۲۹ آذر ۱۴۰۲
به نام خداوند جان و خرد : اگر مثل قدیم‌ها بود که مردی به نام نان خشک جمع کن با خرش و خرجین روی خرش می آمد در محلات مختلف و جاری می زد آی نون خشکی نون خشکی نون خشکه رو بیار نمک ببر و مردم نان‌های کپک زده خشکشان را می دادند و جایش نمک مصرفی غذایشان را از مرد ناخشک جمع کن می گرفتند حال این مثال را زدیم که با همین روش ولی پیشرفته ترش می شود با نیسان باری و یا پیکان باری و یا پراید باری افرادی بیایند در کوچه محلات جار بزنند بازیافتی بازیافتی بازیافتهاتون رو بیارید وزنش می کنیم و کیلویی فلان قیمت می خریم پول نقد هم تحویل بگیرید اگر این روش راه اندازی می شد و بازیافت جمع منهای شهرداری‌ها مفت بری نمی کردند از مردم مردم هم با اشتیاق فراوان همه بازیافتی هایشان را جمع آوری می کردند و هر هفته و یا هر دوهفته یک بار به بازیافت جمع منهای شهرداری‌ها تحویل می دادند و اونها هم همان جلوی درب خانه هایشان وزنش می کردند و به اندازه هر کیلو گرم بازیافتی های مختلف پلاستیک شیشه باطری و لامب و فلزات آهنی چدنی روحی مسی و و کارانه‌ای مقوایی غیره ... که بازیافتی هستند می کشیدنش وزنش می کردند و در آرایش پول نقد به مردم می دادند . والسلام و صلوات التماس دعا .
ناشناس
۱۳:۲۷ ۲۹ آذر ۱۴۰۲
اگر امکان داشتن یک زندگی معمولی با توان و تلاش متوسط بود وثروت فراوان کشور طوری تقسیم میشد که حتی در صورت بیکاری توان زندگی در حد نصف متوسط بود، کمتر کسی سر توی زباله میکرد.
ناشناس
۱۳:۱۰ ۲۹ آذر ۱۴۰۲
نخود هر آش
ناشناس
۱۳:۱۰ ۲۹ آذر ۱۴۰۲
خوب بادیگاردهایی که معاون خدمات شهری برای خودش استخدام کرده رو بفرستید سروقت زباله گردها.فکر کنم در خراسان جنوبی تنها مدیری هست که برای خودش بادیگارد استخدام کرده.
ناشناس
۱۳:۱۰ ۲۹ آذر ۱۴۰۲
خوب به شما چه
ناشناس
۱۳:۰۶ ۲۹ آذر ۱۴۰۲
بیان دزدی کنن.
ولشون کنید این بیکارهای بنده خدا رو
ناشناس
۱۳:۰۰ ۲۹ آذر ۱۴۰۲
اونوقت من استاد دانشگاه هم ماهی ۱۰ تومن گیرم میاد از کتاب گردی برای دانشجوهام
ناشناس
۱۴:۰۲ ۲۹ آذر ۱۴۰۲
اگه ناراحتی تو هم برو،به جای اینکه برای وضعیت این افراد متاسف شویم هر کس به فکر خودش است.
ناشناس
۱۴:۴۷ ۲۹ آذر ۱۴۰۲
شبی 2 میلیون ؟