قطعنامه ضد ایرانی حقوق بشری کانادا که هر ساله علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح میشود، در رای گیری سهشنبه شب به وقت محلی در مجمع عمومی سازمان ملل فقط توانست ۷۸ رای مثبت کسب کند که حتی از سال گذشته نیز کمتر بود و آرای مخالف و ممتنع به آن نیز از سال گذشته (۱۴۰۱) بیشتر بود.
این قطعنامه در مجمع عمومی ۱۹۳ عضوی سازمان ملل، ۷۸ رای موافق، ۳۰ رای مخالف و ۶۸ رای ممتنع کسب کرد و بدین ترتیب، ۹۸ کشور به آن رای منفی و ممتنع دادند و ۱۷ کشور نیز در رای گیری حضور نداشتند.
این قطعنامه ۲۴ آبان ماه در کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل با ۸۰ رای به تصویب رسید و ۲۹ کشور به این قطعنامه رای مخالف و ۶۵ کشور رای ممتنع دادند و تعداد موافقان کمتر از میزان آرایی بود که اعضای سازمان ملل به این قطعنامه رای مخالف و ممتنع دادند.
قطعنامه ضد ایرانی حقوق بشری کانادا سال گذشته (۱۴۰۱) نیز در مجمع عمومی سازمان ملل با ۸۰ رای موافق، ۲۹ رای مخالف و ۶۵ رای ممتنع به تصویب رسید و ۹۴ کشور با این قطعنامه ضد ایرانی موافق نبودند.
این قطعنامه سیاسی که هر ساله از سوی کشور کانادا علیه جمهوری اسلامی ایران ارائه میشود، ابتدا در نشست کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل پیرامون "دستورکار وضعیتهای حقوق بشری و گزارشهای گزاشگران ویژه" مورد بررسی قرار میگیرد.
جمهوری اسلامی ایران این قطعنامه را مغرضانه و با انگیزه سیاسی میداند که وضعیت حقوق بشر در ایران را هدف قرار میدهد و آن را به شدت رد میکند.
زهرا ارشادی معاون نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل هنگام تصویب این قطعنامه در کمیته سوم مجمع عمومی امسال سازمان ملل، گفت: جمهوری اسلامی ایران قطعنامه مغرضانه و با انگیزه سیاسی را که وضعیت حقوق بشر در کشور ما را هدف قرار میدهد، به شدت رد میکند. در حالی که ما اذعان داریم که همیشه جا برای پیشرفت وجود دارد، ضروری است که ماهیت گزینشی، جانبدارانه و ریاکارانه اتهامات علیه ما را مورد بحث قرار دهیم.
این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل افزود: کمیته سوم، ارگانی محوری که زیر نظر سازمان ملل تأسیس شده است، به عنوان چراغی برای ترویج گفتگو و همکاری برای پیشبرد حقوق بشر در سراسر جهان است. متأسفانه، به جای استفاده از این بستر برای رسیدگی جدی به نگرانیهای حقوق بشر، برخی کشورها از آن برای پیشبرد برنامههای سیاسی خود سوء استفاده میکنند و در نتیجه ماموریت اصلی این کمیته را تضعیف میکنند.
برنامه «پروندههای فلسطین» (Causa Palestina) شبکه هیسپان تی وی این هفته به واکاوی کشتار خبرنگاران توسط رژیم صهیونیستی و سکوت جامعه بین الملل در قبال این جنایات اختصاص دارد.
طرح قطعنامه حقوق بشری علیه ایران توسط برخی کشورهای غربی در حالی صورت گرفت که همین کشورها چشم بر جنایات جنگی و نسلکشی رژیم صهیونیستی در غزه و کرانه غربی فلسطین بسته و برخی نیز به طور تمام عیار و نامحدود در حال حمایت از این رژیم جنایت پیشه هستند و مضحکتر آن که این رژیم نیز یکی از همبانیان قطعنامه علیه ایران است.
همبانی بودن رژیم غاصب صهیونیستی در طرح و تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه ایران، چیزی جز یک رسوایی بزرگ سیاسی و اخلاقی برای بانیان غربی و نیز بی ارزش شمردن مفهوم والای حقوق بشر و تهی کردن نهادهای بینالمللی از فلسفه وجودی آنها نیست.
قطعنامه فاقد وجاهت قانونی بوده و مردود است.
صهیونیستها اسرای فلسطینی را در زندانی تحت شکنجه وحشیانه قرار دادهاند/ و نماینده کانادا جنایتکار هم در سازمان ملل خفه خون گرفته است، هیچ کاری، اقدامی و اعتراضی به این جنایات صهیونیست ها نمی کند و سکوت اختیار کرده است چرا؟
صهیونیستها اسرای فلسطینی را در زندانی تحت شکنجه وحشیانه قرار دادهاند/ نماینده کانادا جنایتکار در سازمان ملل خفه خون گرفته است، هیچ کاری، اقدامی و اعتراضی به این جنایات صهیونیست ها نمی کند و سکوت اختیار کرده است چرا؟
اروپا جنایتکار مسؤول نسلکشی صهیونیستها در غزه است.
جنایات رژیم صهیونیستی، آمریکا و مزدورانشان آبرویی برای جامعه جهانی باقی نگذاشته است.
دولت بایدن جنایتکار شریک جرم جنایت های صهیونیست ها در جنگ غزه بوده است.
دولت بایدن جنایتکار است و هم تروریسم بین المللی بوده است.
کشورهای مدعی حقوق بشر که امروز بانی برگزاری این نشست ویژه شدهاند، با اعمال تحریمهای ظالمانه علیه مردم ایران، حقوق بنیادین آنان، بویژه حقوق زنان و دختران و کودکان را در ایران به صورت جدی و فاحش نقض میکنند و با اینگونه اقدامات غیرانسانی، نمیتوانند مدعی حمایت از حقوق زنان و دختران و کودکان در ایران باشند.
آنان با دادن پناه امن به گروههای مختلف تروریستی که در ۴۰ سال گذشته بیش از ۱۷ هزار نفر از ایرانیان را در اقدامات مختلف تروریستی در داخل ایران به شهادت رساندهاند، نشان داده اند که ادعاهای حقوق بشری شأن فریبکارانه است. با چنین سابقهای، این کشورها صلاحیت اخلاقی ارائه رهنمودهای حقوق بشری به دیگر کشورها را ندارند!
بعد از این اتفاق، تمامی مسئولین عالی رتبه و نهادهای مرتبط در جمهوری اسلامی ایران با فوریت و جدیت پیگیریها و اقدامات لازم برای بررسی تمام ابعاد این حادثه را انجام دادند. اما متأسفانه اظهارنظرها و مداخلات عجولانه و مبتنی بر اطلاعات نادرست برخی از مقامات غربی و همچنین دروغهای رسانهای، اعتراضات مسالمت آمیز اولیه در ایران را به سمت خشونت و چندی بعد اقدامات تروریستی سوق داد و موجب بروز آشوبها، اغتشاشات و آسیبهای جدی جانی و مالی به مردم عادی، پرسنل نیروی انتظامی و مأموران حافظ امنیت و همچنین خسارت به اموال دولتی و خصوصی شد.
این رسانهها نقش برجسته و پررنگی در جهت دادن و هدایت خشونتها و اغتشاشات داشتند و به صورت علنی، خشونت و اغتشاش را تبلیغ میکردند و حتی شیوه درست کردن کوکتل مولوتوف را نیز آموزش میدادند. شبکههایی مثل اینستاگرام، توئیتر و واتساپ نیز با ایجاد حسابهای کاربردی غیرواقعی با پراکندن اخبار جعلی در خصوص حوادث، سعی در تحریک احساسات عمومی و تشدید خشونتها و اغتشاشات داشتهاند و کماکان به این اقدامات خشونت بار و تحریک آمیز خود ادامه میدهند.
آنانی که ادعای پرچمداری حقوق بشر میکنند، زندگی زنان و کودکان ایرانی را از طریق تحمیل و اجرای تحریمهای یکجانبه و حمایت از فعالیتهای تروریستی علیه آنان، هدف گرفتهاند. خشونت سیستماتیک علیه زنان و کودکان در این کشورها، ممانعت از پذیرش زنان پناهنده، سکوت در برابر وضعیت زنان در یمن و فلسطین و ترور شهیده شیرین ابوعاقله و گورهای جمعی کودکان بومی در کانادا، برخی نمونههایی هستند که موجب بی اعتباری ادعاهای این کشورها درخصوص حقوق زنان میشود.
: علیرغم تمامی مداخلات خارجی و تلاشهای مذبوحانه برای بی ثبات کردن ایران، ملت بزرگ ایران یکبار دیگر با حضور میلیونی خود در خیابانها در روز ۱۳ آبان، دشمنان خود را ناامید کرد.
انگلیس و برخی از کشورهای اروپایی که از سال 1982 تاکنون و به سرکردگی آمریکا از گروهک تروریستی منافقین حمایت می کنند و همچنان نیز ادامه می دهند.
معتقدیم سیاسیکاری و اقدامات گزینشی از سوی آمریکا و برخی دولتهای اروپایی، همواره بیشترین ضربه را به اصل حقوق بشر وارد کرده است.
برای ما بسیار عجیب و غیر قابل باور است که همین کشورها نه تنها واکنشی در قبال نقض فاحش حقوق ملت ایران بواسطه سیاست ضد بشری فشار حداکثری رژیم آمریکا و تحریمهای ظالمانه و ضد بشری آن اتخاذ نکرده اند، بلکه عملا با بی عملی خود به آن دامن می زنند و در آن شریکند.
انگ زدن به دیگران ادامه ذهنیت استعماری و توهم خود برتر بینی، برخی کشورهای غربی است.
مایه تاسف است که برخی کشورها، دیگران را برای رعایت حقوقبشر موعظه می کنند، در حالی که جنایات گذشته و حال خود را فراموش کرده و بر این واقعیت که بخش زیادی از مصیبت های دیگران نتیجه سیاست های استعماری گذشته و ذهنیت برتری طلبانه خود آنهاست، سرپوش میگذارند.
که برخی کشورهای اروپایی شورای حقوق بشر را تبدیل به عرصهای برای مداخله گری علیه کشورهای در حال توسعه کردهاند.
کشورهایی که خود ناقض حقوق دیگر ملتها هستند، نمیتوانند در مقام مدعی و یا قاضی وضعیت حقوق بشر در یک کشور بنشینند و باید پاسخگوی جنایات خود باشند.
کشورهایی که خود ناقض حقوق دیگر ملتها هستند، نمیتوانند در مقام مدعی و یا قاضی وضعیت حقوق بشر در یک کشور بنشینند، بلکه میبایست پاسخگوی جنایات خود در نقض فاحش حقوق بشر باشند.
چنانچه بارها تاکید شده است تعیین گزارشگر ویژه کشوری در زمینه حقوق بشر برای کشوری مانند ایران اساساً غیرموجه و غیرسازنده میباشد. کشوری که با وجود فشارهای ظالمانه ناشی از تروریسم اقتصادی آمریکا، به تعهدات خود نسبت به شهروندانش و جامعه بین المللی همواره پایبند بوده است.
حامیان این قطعنامه در درجه اول میبایست اقدامات دولت آمریکا به واسطه تروریسم اقتصادی و تشدید تحریمهای یکجانبه و ظالمانه و تأثیرات مخرب آنها بر دسترسی ایرانیان به نیازمندیهای اساسی مانند تجهیزات و اقلام پزشکی در ایام مبارزه با ویروس کرونا را محکوم نمایند و تلاشهای این چنینی برای عوض کردن جای متهم و شاکی نتیجهای را عاید بانیان این قطعنامه نخواهد کرد.
غرب منافع اصلی ملت فلسطین را نادیده گرفته است.
غرب عامل کشتار مردم نوارغزه است.
تولید، حمایت، همزیستی و مدیریت تروریسم براساس اسناد تاریخی یکی از وجوهات ممیزه سیاست خارجی آمریکا در روابط با ملل و دُوَل خارجی است. آنچه تاریخ در خود ثبت و مقامات آمریکایی به آن اذعان دارند مشخص می کند که منبع و مصدر تروریسم جایی غیر از منطقه خاورمیانه است.
همزمان با سالگرد هدف قرار گرفتن هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران توسط ناو جنگی آمریکا در آبهای خلیج فارس، دولت ین کشور در قالب سند راهبرد نظامی آمریکا در سال ۲۰۱۵، جمهوری اسلامی ایران را به حمایت از تروریسم در جهان متهم کرد. مسئله ای که گرچه موجب تمسخر بسیاری از کارشناسان شد اما در کشاکش مذاکرات هسته ای پنج بعلاوه یک با ایران نشان داد آمریکایی ها به هیچ وجه بنای دوستی با هیچ دولت و ملتی جز از زاویه نگاه ارباب رعیتی ندارند و اساسا خوی استعماریشان اصلاح شدنی نیست.
انتشار این سند و ادعای جدید واشنگتن علیه جمهوری اسلامی ایران در حوزه تروریسم موجب شد، کند و کاوی در تاریخ یکصد ساله روابط بین الملل و رفتارهای آمریکا در خصوص کشورهای دور و نزدیک این کشور داشته باشیم. کاوشی که نشان داد واشنگتن ید طولایی در بخش تولید ، صدور و مدیریت تروریسم سازمان یافته درجهان دارد.
با نگاهی به عملکرد دولت آمریکا حداقل از یک قرن پیش تا کنون شاهد آن هستیم که هر زمان اقدامات تروریستی دولت این کشور در سطح جهان افزایش بیشتری می یابد به همان میزان هم فعالیت سازمان ها و موسسات رسمی و وابسته آن (نظامی- سیاسی) برای متهم کردن کشورهای دیگر به حمایت از تروریسم گسترش می یابد.
جهان طی نیم قرن گذشته به دریافت نصیحت های دلسوزانه وایضا پدرانه! وسمت وسو دادن های آمریکا در زمینه های مربوط به دمکراسی و حقوق بشر عادت کرده بود که طی چند سال گذشته مبارزه با تروریسم هم به آن اضافه شده است.
به هر شکل از دیدگاه سیاستگذاران کاخ سفید، واشنگتن پیشروی کشورهای جهان در این چنین مسایلی محسوب می شود در حالیکه به اعتراف بسیاری از تحلیلگران بزرگ اگر آمریکا بخواهد خود را در یک مسئله در صف اول و پیشقراول تمامی کشورهای جهان بداند باید آنرا در سردمداری تروریسم جهانی جستجو کند.
این توصیف جمله ای شعاری یا نشات گرفته از یک رویکرد واکنشی نیست بلکه تحلیلی است که نوام چامسکی تحلیلگر برجسته آمریکایی روز ۲۱ اکتبر سال گذشته در مقاله ای که در پایگاه اینترنتی “انفرمیشن کلیرنگ هاوس” منتشر شد، اعلام نمود.
چامسکی در این مقاله خود به بخش های از تحقیق سازمان اطلاعات روسیه در رابطه با عاملان پشت پرده عملیات تروریستی بزرگ انجام گرفته در جهان که در روزنامه پراودا منتشر شده بود، استناد کرد. تحقیقی که نشان می داد اکثر این اقدامات تروریستی به نحوی به عواملی از آمریکا منتهی می شوند زیرا برای ولادیمیر پوتین رئیس جمهور این کشور نیز جای سئوال داشت که این حجم بزرگ از عملیات تروریستی توسط چه سازمان یا طرفی ساماندهی وهدایت می شوند که سازمان اطلاعات روسیه نیز به آن پاسخ داد.
شاید به این مسئله نیز به دید موضع گیریهای شرق وغرب ورسوبات باقی مانده از جنگ سرد و تلاش روسیه برای بازگشت به جایگاه قدرت جهانی تفسیر شود اما اگر شماره ۱۴ اکتبر سال گذشته روزنامه نیویورک تایمز را مطالعه کنید به طور حتم خواهید دید که تیتر اول آن به گزارشی اختصاص یافته بود که عملیات تروریستی (موفق وناموفق) سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) بنا به درخواست کاخ سفید را لیست کرده است.
از نکات جالب در این گزاش آن است که در مقدمه آن تاکید شده است این گزارش بنا به درخواست باراک اوباما رئیس جمهور برای مشخص شدن تعداد عملیاتی که با هزینه دولت در کشورهای خارجی انجام گرفته و بررسی دلایل شکست عملیات های ناکام صورت پذیرفته است تا به پویایی چنین اقداماتی در آینده کمک شود!
به هر شکل در هر دوره ای تعدادی از کشورهای یاغی وجود دارند که دولت آمریکا بر خود واجب! می داند تا به جنگ با آنها بپردازد وآنها را مورد سرکوب قرار دهد.
با بررسی اقدامات دولت آمریکا از سومالی درآفریقا تا نیکاراگوئه درآمریکای لاتین واقدامات این کشور در کوبا تا عملیات صورت گرفته در خاورمیانه از افغانستان گرفته تا عراق ، سوریه ، لبنان و در صدر آن عملیات تروریستی انجام گرفته در جمهوری اسلامی ایران چنان حجم بزرگی از اقدامات را به خود اختصاص می دهد که حتی لیست کردن مشخصات این عملیات وتاریخ انجام آن نیز حجم زیادی از زمان را خواهد گرفت.
اما بی تردید تجاوز ناکام به جمهوری اسلامی ایران وزمین گیر شدن متجاوزین درطبس ، حمله تروریستی ۳ جولای ۱۹۸۸ به هواپیمای مسافربری ایرانی که منجر به شهادت ۲۹۰ شهروند غیر نظامی از جمله ۶۶ کودک ونوزاد ، حملات هوایی پهبادهای آمریکایی به تجمع مردم افغانستان ویمن به ویژه به خاک وخون کشیدن عروسی های آنها که بارها ومتعمدانه تکرار شده است واز آن مهمتر جوخه های مرگی که در سال ۱۹۸۱ در کشورهای آمریکای لاتین تاسیس واز سال ۲۰۰۵ در منطقه خاور میانه نیز کلید زده شد وامروز شاهد اوج جنایات آن در عراق وسوریه هستیم ، اقداماتی است که هرگز از اذهان عمومی پاک نخواهد شد.
در اینجا این پرسش مطرح می شود برای کشوری که تنها ۲۳۹ سال از تاریخ حیاتش می گذرد و ۹۳ درصد از این عمر خود یعنی ۲۲۲ سال آنرا در جنگ وتجاوز به کشورهای مختلف در سرتاسر جهان سپری کرده ودوست ودشمن از اقدامات تروریستی اش آگاهی دارند دیگر جایی برای متهم کردن دیگران باقی مانده است؟
در ذیل به طور تیتر وار به شماری از اقدامات تروریستی و به عبارت دیگر تروریسم دولتی آمریکا در یک قرن اخیر که در برگ های تاریخ به ثبت رسیده جهت تنویر اذهان مخاطبان گرامی و یاداوری آنچه شاید کمتر به گوش نسل حاضر رسیده است را مرور می کنیم. بدیهی است که ممکن است برخی از اقدامات آمریکا در قالب اقدام تروریستی مستقیم یا غیر مستقیم به دلایل مختلف در این فهرست از قلم افتاده باشد.
۱۹۰۱ — ورود مستقیم نیروهای آمریکایی به کلمبیا
۱۹۰۲ — حمله به پاناما
۱۹۰۴ — ورود نیروهیا آمریکایی به کره و مغرب
۱۹۰۵ — ورود نیروهای آمریکایی به هندوراس علیه انقلاب این کشور
۱۹۰۵ — حمله به مکزیک (در کمک به دیکتاتور وقت بورویریو دمازبرای سرکوب قیام مردمی این کشور)
۱۹۰۷ — حمله به نیکاراگوا
۱۹۰۷ — ورود نیروهای آمریکایی به دومینیکن برای سرکوب انقلاب این جمهوری
۱۹۰۷ — نیروهای آمریکایی در جنگ میان هندوراس و نیکارگوا مشارکت کردند
۱۹۰۸ — نیروهای آمریکایی در خلال انتخابات پاناما در این کمشور مداخله کردند
۱۹۱۰ — آمریکا نظامیان خود را برای سرکوب کودتا علیه حکومت نیکاراگوا به این کشور گسیل داشت
۱۹۱۱ — ورود نظامیان آمریکایی به هندوراس برای حمایت از کودتا به رهبری مانوئل بونیلا بر ضد رئیس جمهور منتخب میگل داویا
۱۹۱۱ — سرکوب قیام ضد آمریکایی در فیلیپین
۱۹۱۱ — مداخله در چین
۱۹۱۲ — حمله و اشغال کوبا
۱۹۱۲ — حمله به پاناما
۱۹۱۲ — حمله به هندوراس
۱۹۱۲ — ۱۹۳۳ — اشغال نیکاراگوا . از این زمان نیکاراگوا به مستعمره ای برای احتکار شرکت های آمریکایی تبدیل شد. در سال ۱۹۱۴ عهدنامه ای در واشنگتن به امضا رسید که براساس ان ایالات متحده آمریکا اجازه می یافت کانالی را میان دو اقیانوس از طریق خاک نیکاراگوا احداث کند و براساس همین عهدنامه چامرور به عنوان رئیس جمهور نیکارگوا نیز تعیین می شد. علاوه براین عهد نامه موافقت نامه های دیگری هم به امضا رسید که هرچه بیشتر دولت و ملت نیکاگوا را به سوی بردگی بیشتر برای آمریکا هدایت می کرد.
۱۹۱۴ — ۱۹۳۴ — هائیتی. نیروهای آمریکایی پس از وقوع چندین انقلاب در هائیتی وارد این کشور کرد و به مدت ۱۹ سال هائیتی تحت اشغال آمریکا در آمد
۱۹۱۶ — ۱۹۲۴- اشغال جمهوری دومینکن به مدت ۸ سال
۱۹۱۷ — ۱۹۳۳ — اشغال کوبا.
۱۹۱۷ — ۱۹۱۸ — مشارکت در جنگ جهانی اول
۱۹۱۸ — ۱۹۲۲ — مداخله در روسیه
۱۹۱۸ — ۱۹۲۰ — ورود نظامیان آمریکایی به پاناما
۱۹۱۹ — ورود نظامیان آمریکایی به کاستاریکا
۱۹۱۹ — حمله به هندوراس
۱۹۲۰ — حمله به گواتمالا
۱۹۲۱ — حمایت آمریکا از گروههای مسلحی که برای براندازی کارلوس گیریرو تلاش می کردند
۱۹۲۲ — مداخله در ترکیه
۱۹۲۲ — ۱۹۲۷ — ورود نظامیان آمریکایی به چین
۱۹۲۴ — ۱۹۲۵ — حمله به هندوراس
۱۹۲۵ — حمله به پاناما
۱۹۲۶ — حمله به نیکاراگوا
۱۹۲۷ — ۱۹۳۴ — آمریکا چین را به اشغال در آورد
۱۹۳۲ — حمله به السالوادور
۱۹۳۷ — حمله به نیکاراگوا
۱۹۴۷ — ۱۹۴۹ — حمله به یونان
۱۹۴۸ — ۱۹۵۳ — حمله به فیلیپین
۱۹۵۰ — حمله به پورتریکو
۱۹۵۰ — ۱۹۵۳ — حمله به کره
۱۹۵۸ — لبنان
۱۹۵۸ — جنگ با پاناما
۱۹۵۹ — نظامیان آمریکایی وارد لائوس شدند
۱۹۵۹ — حمله به هائیتی
۱۹۶۰ — عملیات نظامی آمریکا در اکوادور
۱۹۶۰ — حمله به پاناما
۱۹۶۵ — ۱۹۷۳ — تجاوز خونین به ویتنام
۱۹۶۶ — حمله به گواتمالا
۱۹۶۶ — حمایت نظامی از اندونزی علیه فیلیپین
۱۹۷۱ — ۱۹۷۳ — بمباران لائوس
۱۹۷۲ — حمله به نیکاراگوا
۱۹۸۰ — عملیات نظامی علیه ایران در طبس موسوم به پنجه عقاب که باشکست مواجه شد
۱۹۸۳ — دخالت نظامی در گرینادا
۱۹۸۶ — حمله به لیبی و بمباران طرابلس و بنغازی
۱۹۸۸ — حمله آمریکا به هندوراس
۱۹۸۸ — حمله به هواپیمای مسافربری ایرانی و قتل عام تمامی ۲۹۰ نفر سرنشین این هواپیما
۱۹۸۹ — نظامیان آمریکایی ناآرامی ها در جزایر ویرجین را سرکوب کردند
۱۹۹۱ — عملیات نظامی گسترده در عراق (جنگ اول خلیج فارس)
۱۹۹۲ — ۱۹۹۴ — اشغال سومالی و انجام خشونت بسیار مفرط علیه شهروندان این کشور
۱۹۹۸ — حمله به سودان . هواپیماهای آمریکایی به بهانه تولید گاز اعصاب یکی از کارخهانه های ساخت دارو را بمباران کردند
۱۹۹۹ — آمریکا با پوشش ناتو جنگی را علیه یوگسلاوی براه انداخت. بمباران این کشور ۷۸ روز به طول انجامید و یوگسلاوی از هم فروپاشید
۲۰۰۱ — حمله و اشغال افغانستان به بهانه تعقیب گروه القاعده
۲۰۰۳ — حمله و اشغال عراق بدون مجوز سازمان ملل
۲۰۱۱ — حمله به لیبی پس از پیروزی انقلاب این کشور و سرنگونی دیکتاتور قذافی
۲۰۱۱ — حمایت از گروههای مسلح تروریستی در سوریه با هدف براندازی نظام منتخب ملت سوریه
۲۰۱۱ — اعلام حمایت از رژیم آل خلیفه درسرکوب قیام مردمی این کشور
۲۰۱۵ — اعلام پشتیبانی از آل سعود در جنگ این کشور علیه انقلاب ملت یمن
دولتهای آمریکا، انگلیس و کانادا با توجه به حمایت علنی از جنایات جنگی صهیونیستها در غزه باید پاسخگو باشند.
اقدام برخی کشورهای غربی جنایتکار در طرح و تصویب قطعنامهای علیه ایران در مجمع عمومی سازمان ملل، خودشان حامیان اصلی گروهک تروریستی ضد انقلاب، گروهک تروریستی منافقین، تروریسم، القاعده، داعش، تکفیری ها و سایر گروه های تروریستی بودن و هنوز هم هستند.
۲۰:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۹
شمار شهدای فلسطینی به آستانه ۲۰ هزار نفر رسید سوال اینجاست که پس چرا قطعنامه ضد اسرائیلی کانادا جنایتکار در سازمان ملل تصویب نشده است.
کانادا جناستکار اگر نگران ثبات منطقه بود مقابل جنایات ائتلاف آمریکایی از سال 2014 تاکنون در سوریه و عراق سکوت نمیکرد.
یک سرباز اسرائیلی در حال تمسخر و سیلی زدن مکرر به یک اسیر فلسطینی با چشمان و دستان بسته است.
فیملی منتشر شده که در آن یک سرباز اسرائیلی در حال تمسخر و سیلی زدن مکرر به یک اسیر فلسطینی با چشمان و دستان بسته است.
شکنجه اسرای فلسطینی همواره یکی از رفتارهای غیرانسانی اشغالگران صهیونیست است.
آمریکا نمیتواند در خصوص حقوق بشر ادعایی داشته باشد وقتی آمریکا میگوید ایران باید از نقشه جهان حذف شود، کسی نمیتواند بگوید که آمریکا خیرخواه ما است. اینکه ۱۲ تیرماه سال ۱۳۶۷ ناو هواپیمایی آمریکا به هواپیمای مسافری ایران حمله کرد : از همه مسافران ۶۶ کودک، بیش از ۵۰ نفر زن و بیش از ۴۰ نفر غیرایرانی بودند، از همین بابت امام خمینی (ره) آنروز را روز حقوق بشر آمریکایی نامگذاری کردند. هر کس دیگری در دنیا میتواند ادعا طرفداری از حقوق بشر را بکند اما دولتمردان آمریکا با این همه فضاحتی که در کارنامه آنها نسبت به حقوق بشر هست نباید چنین ادعایی داشته باشند. آمریکاییها وقیح هستند و جنایت بر علیه همه غیر از خودشان و رژیم صهیونیستی را جایز میدانند. آمریکا پرچم حقوق بشر را بلند میکند، ادعای طرفداری از حقوق بشر میکند اما هر چند روز یکبار در خیابانهای شهرهای آمریکا یک بیگناهی، یک بیسلاحی به دست پلیس آمریکا به خاک و خون میافتد. آمریکا در طول تاریخ هر کاری توانسته بر علیه ایران اسلامی انجام داده است.
هرکس دیگری درباره حقوق بشر حرف بزند، آمریکاییها حق ندارند درباره حقوق بشر حرف بزنند؛ چون دولت آمریکا بزرگترین نقضکننده حقوق بشر در دنیا است؛ نه فقط دیروز، بلکه همین امروز. / اگرچه آمریکا خود را داعیهدار حقوقبشر در شکلدهی به نهادهای حقوقبشری در عرصه بینالمللی میداند اما خود یکی از بزرگترین ناقضان حقوقبشر در داخل و خارج از آمریکاست.
ما سؤال میکنیم در شرایطی که مردم ما زیر آتش توپخانه و بمباران و موشک دشمن بودند، آیا حاضر شدید نه تنها سلاح تهاجمی بلکه حتی سلاح پدافند هوایی بدهید؟ آن زمان یک توپ ضدهوایی ساخت اروپا را که متعهد به تعمیرش بودند برای تعمیر ارسال کردیم اما نه توپ را تعمیر کردند و نه حتی همان توپ معیوب و خراب را به ما بازگرداندند و گفتند که شما در حال جنگ هستید و ما نمیتوانیم این کار را بکنیم. حالا آنها میخواهند با ما درباره تسلیحات نظامی حرف بزنند.
امریکاییها حق ندارند درباره حقوق بشر حرف بزنند
۱۴ مرداد ماه به عنوان روز حقوق بشراسلامی و کرامت انسانی نامگذاری شده است. روزی که آمریکا در جنایتی بزرگ با حمله اتمی به هیروشیمای ژاپن موجب کشته و مجروح شدن دهها هزار نفر از مردم ژاپن شد.
اگر حمایت آمریکا نبود، اسرائیل نمیتوانست جنگ را ادامه دهد
که رژیم اسرائیل تنها با حمایت آمریکا توانست جنگ در غزه را ادامه دهد.
آمریکا جنایتکار و اروپا حق ندارند دم از حقوق بشر بزنند و از سال 1945 تاکنون بزرگ ترین متجاوز به حقوق بشر در جهان هستند.
رسانهها باید جنایات آمریکا و هم برخی کشورهای اروپایی در غزه را منعکس کنند.
مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی به تهدیدات اتمی رژیم صهیونیستی ورود کند.
وقتی آمریکا میگوید ایران باید از نقشه جهان حذف شود، کسی نمیتواند بگوید که آمریکا خیرخواه ما است.
اینکه ۱۲ تیرماه سال ۱۳۶۷ ناو هواپیمایی آمریکا به هواپیمای مسافری ایران حمله کرد
: از همه مسافران ۶۶ کودک، بیش از ۵۰ نفر زن و بیش از ۴۰ نفر غیرایرانی بودند، از همین بابت امام خمینی (ره) آنروز را روز حقوق بشر آمریکایی نامگذاری کردند.
هر کس دیگری در دنیا میتواند ادعا طرفداری از حقوق بشر را بکند اما دولتمردان آمریکا با این همه فضاحتی که در کارنامه آنها نسبت به حقوق بشر هست نباید چنین ادعایی داشته باشند. آمریکاییها وقیح هستند و جنایت بر علیه همه غیر از خودشان و رژیم صهیونیستی را جایز میدانند.
آمریکا پرچم حقوق بشر را بلند میکند، ادعای طرفداری از حقوق بشر میکند اما هر چند روز یکبار در خیابانهای شهرهای آمریکا یک بیگناهی، یک بیسلاحی به دست پلیس آمریکا به خاک و خون میافتد.
آمریکا در طول تاریخ هر کاری توانسته بر علیه ایران اسلامی انجام داده است، پس وقتی آمریکا میگوید ایران باید از نقشه جهان حذف شود، کسی نمیتواند بگوید که آمریکا خیرخواه ما است.
هر وقت بخواهیم می توانیم کشتی ها را در تنگه هرمز متوقف و بازرسی کنیم. به طور کلی متوقف کردن و بازرسی کشتی ها در تنگه هرمز حق جمهوری اسلامی است.
تصویب قطعنامه ضدایرانی کانادا در سازمان ملل دیگر نمی تواند بر تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری و غیرانسانی اروپا و متحدانش سرپوش بگذارد.
تصویب قطعنامه ضدایرانی کانادا در سازمان ملل دیگر نمی تواند بر تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری و غیرانسانی اسرائیل و متحدانش سرپوش بگذارد.
اروپا جنایتکار از سال 1918 تاکنون در جنایات صهیونیستی شریک است.
کانادا جنایتکار از سال 1918 تاکنون در جنایات صهیونیستی شریک است.
نیروهای آمریکا از سال 2001 تاکنون در منطقه خاورمیانه چه غلطی می کنند؟
نیروهای آمریکا از سال 2003 تاکنون در عراق و لیبی چه غلطی می کنند؟
نیروهای آمریکا از سال 2011 تاکنون در سوریه چه غلطی می کنند؟
نیروهای آمریکا از سال 2015 تاکنون در یمن چه غلطی می کنند؟
نیروهای آمریکا از سال 2021 تاکنون در اوکراین چه غلطی می کنند؟
انگلیس جنایتکار از سال 1918 تاکنون شریک جرم جنایت های صهیونیست ها جنایتکار در فلسطین بوده است.
نیروهای انگلیسی از سال 2001 تاکنون در منطقه خاورمیانه چه غلطی می کنند؟
نیروهای انگلیسی از سال 2003 تاکنون در عراق و لیبی چه غلطی می کنند؟
نیروهای انگلیسی از سال 2011 تاکنون در سوریه چه غلطی می کنند؟
نیروهای انگلیسی از سال 2015 تاکنون در یمن چه غلطی می کنند؟
نیروهای انگلیسی از سال 2021 تاکنون در اوکراین چه غلطی می کنند؟
تصویب قطعنامه ضدایرانی کانادا در سازمان ملل/ شهادت ۲۰ فلسطینی دیگر در حملات هوایی علیه غزه برای جامعه جهانی شرم آور و تاسف بار است.
تصویب قطعنامه ضدایرانی کانادا در سازمان ملل/ جنایت جدید صهیونیستها در غزه؛ کشف پیکر ۷۰ شهید از زیر آوار + فیلم برای جامعه جهانی شرم آور و تاسف بار است.
آمریکا به دلیل حمایت از رژیم صهیونیستی خود بزرگترین ناقض حقوق بشر است.
اعمال فشار و تحریم هیچ مشکلی را حل نمیکند، آمریکا سابقه چنین اقدامات ناموفقی را دارد و نباید تجربههای ناکام خود را تکرار کند.
درحالیکه آمریکا خود به دلیل حمایت از اسرائیل یکی از بزرگترین ناقضان حقوق بشر است، متهم کردن دیگران به نقض حقوق بشر و سپس وضع تحریم بر آنها، غیر قابل توجیه و غیر منطقی است.
چطور یک نفر با روزی ۱۵ ساعت و هفته ای بیش از ۱۰۰ ساعت کار کردن ، همیشه هشتش گرو نهشه؟!
نباید کشوری که بویی از حقوق بشر نبرده مدعی حقوق بشر باشد.
کسی می تواند مدعی حقوق بشر باشد که بشر را می شناسد و اصل حقوق بشر در اختیار پروردگار متعال است و استکبار جهانی که راس آن آمریکایی ها قرار گرفته اند که هیچ شناختی از بشر ندارند چگونه می توانند ادعای حقوق بشر کنند.
ما معتقدیم که اسلام بهترین دین، آیین و فرهنگ برای حفظ حقوق بشر است. آنها انسان محوری را اصل میدانند اما ما میگوییم خدا محوری اصل است و خدا مشخص میکند که ما چگونه رفتار کنیم تا سعادتمند شویم.
غربی حرف از آزادی میزنند اما آزادی را تنها در بیبندوباری میدانند و همه آزادی مد نظر آنها برای سو استفاده از زنان است.
آنها به اسلام هجمه میکنند و میگویند اسلام تفاوت میان زن و مرد قائل است اما اسلام بیشترین ارزش و جایگاه را برای زنان قائل است که با دقت در آیات و روایات و فرهنگ اسلام جایگاه بالایی زن در اسلام مشخص میشود.
اروپایی ها جنایتکار مدعی حقوق بشر هستند اما بشر را نمیفهمند.
طرح قطعنامه حقوق بشری علیه ایران توسط برخی کشورهای غربی در حالی صورت گرفت که همین کشورها چشم بر جنایات جنگی و نسلکشی رژیم صهیونیستی در غزه و کرانه غربی فلسطین بسته و برخی نیز به طور تمام عیار و نامحدود در حال حمایت از این رژیم جنایت پیشه هستند و مضحکتر آن که این رژیم نیز یکی از همبانیان قطعنامه علیه ایران است.
همبانی بودن رژیم غاصب صهیونیستی در طرح و تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه ایران، چیزی جز یک رسوایی بزرگ سیاسی و اخلاقی برای بانیان غربی و نیز بی ارزش شمردن مفهوم والای حقوق بشر و تهی کردن نهادهای بینالمللی از فلسفه وجودی آنها نیست.
کشورهایی که سابقه طولانی در نقض نظاممند حقوق بشر داشته و مردم سراسر جهان تجربیات تلخ و گزندهای از اقدامات ضدبشری آنان در خاطر دارند، در جایگاهی قرار ندارند که به دولت و مردم ایران توصیه های حقوق بشری داشته باشند.
جمهوری اسلامی ایران نظام مبتنی بر مردم سالاری دینی است و همواره در امر ارتقای حقوق بشر و عمل به تعهدات بینالمللی خود کاملا جدی بوده و همچنان آماده است تا براساس اصول متعالی مورد اهتمام خود در جهت ارتقای جایگاه حقوق بشر در جهان گفتگو و همکاریهای سازندهای را در چارچوب احترام متقابل، برابری و عدالت و انصاف و دوری از اغراض سیاسی با تمامی سازوکارهای مشروع بینالمللی و کشورهای علاقمند به تحکیم و حمایت واقعی از حقوق بشر داشته باشد.
تحریم از نظر و نگاه قوانین بین المللی نقض حقوق بشر محسوب می شود ولی اما متأسفانه سران بی ادب آمریکا جنایتکار درک نمی کنند، نمی دانند و نمی فهمند.
تحریم از نظر و نگاه قوانین بین المللی نقض حقوق بشر محسوب می شود ولی اما متأسفانه سران بی ادب کشورهای اروپا جنایتکار درک نمی کنند، نمی دانند و نمی فهمند.
تصویب قطعنامه ضدایرانی کانادا در سازمان ملل در واقع به خاطر سرپوش گذاشتن تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری وغیرانسانی آمریکا، اروپا و ناتو در این مدت 21 سال در عراق و لیبی بوده است.
تصویب قطعنامه ضدایرانی کانادا در سازمان ملل در واقع به خاطر سرپوش گذاشتن تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری وغیرانسانی آمریکا، کشورهای اروپایی، ترکیه و اسرائیل در این مدت 13 سال در سوریه بوده است.
دیگر هیچ کس در کانادا نمی تواند بر تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری و غیرانسانی آمریکا و متحدانش سرپوش بگذارد.
انگلیس جنایتکار مورد اعتماد ما نیست و از سال 1332 تاکنون هم نبوده است.
اگر سازمان های بین المللی قدرت و توانایی جلوگیری از جنایت آفرینی های آمریکا و انگلیس و فرانسه و آلمان و کانادا و ناتو و اسرائیل وعربستان ومزدورانشان را ندارند بهتر است برای همیشه تعطیل بشوند.
لندن در جنگ تحمیلی 8 ساله شریک جرم جنایات رژیم صدام دیکتاتور بوده است.
لندن هم مانند کاخ سفید همچنان هیچ غلطی نمی تواند بکند.
آمریکا در امور داخلی ایران دخالت میکند
انگلیس در امور داخلی ایران دخالت میکند
ما ملت ایران برجام نمیخوایم
آمریکا و هم اروپا به دنبال توافق هسته ای و برجام نیستند
از سال 1332 تاکنون در هر جای ایران جنایتی رخ می دهد دست انگلیس جنایتکار در کار است پس مذاکره ایران با انگلیس جنایتکار از همان ابتدا غلط و اشتباه بوده است.
انکلیس جنایتکار همراه با چند کشور جنایتکار دیگر و در سایر سکوت بی شرمانه سازمان های بین المللی خیانتکار منطقه خاورمیانه و جهان را بیثبات کرده است.
انگلیس جنایتکار همچنان تهدیدی برای منطقه و جهان است.
از فرماندهی محترم انتظامی انتظار میرود با استفاده از تمامی ظرفیتها و ابزارهای قانونی، شاهد اقدامات مؤثر و قاطعانهای در جهت خنثیسازی نقشههای شوم فرقههای انحرافی نوکر آمریکا در شرق کشور باشیم.
در پی این جنایات بیش از ۱۹ هزار نفر از مردم غزه به شهادت رسیدهاند که بخش عمده آنها از زنان و کودکان هستند. بیش از ۷ هزار و ۷۰۰ کودک فلسطینی تاکنون به دست اسرائیل قتلعام شدهاند، این جنگی است که علیه علیه کودکان در جریان است. سوال اینجاست که پس مدعیان دروغین حقوق بشر و سازمان های بین المللی کجا هستند تاکنون هیچ کاری، اقدامی و اعتراضی به این تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری و غیر انسانی صهیونیست ها، آمریکا و برخی کشورهای اروپایی نمی کنند، سکوت ختیار کرده اند چرا؟
و به سرزمین فلسطین اهتمام جدی دارند میبوسیم.
و این در حالی است که از سال 2011 تاکنون برای همه مردم منطقه خاورمیانه و مردم دنیا ثابت شده است که رژیم کودک کش صهیونیستی جنایتکار همراه با چند کشور دیگر و به سرکردگی آمریکا و در سال سکوت بی شرمانه سازمان های بین المللی از تروریست ها در سوریه، لبنان، عراق، منطقه خاورمیانه و جهان حمایت می کند و همچنان نیز ادامه می دهد.
حمله تروریستی به پاسگاه پلیس راسک ثابت کرد و نشان داد که دشمنان درجه یک ملت ایران و هم دشمنان درجه یک حکومت نظام جمهوری اسلامی هنوز هم در سیستان و بلوچستان فعالیت می کنند.
برخورد قاطع با گروهکهای مسلح در منطقه راسک خواست عمومی است. تروریستها مورد حمایت آمریکا و مزدورانشان باید بدانند این جنایت بی پاسخ نخواهد ماند.
عاملان حمله تروریستی راسک در جنوب شرق استان سیستان و بلوچستان بدون محاکمه باید اعدام شوند.
دولت پاکستان مسئول ورود گروهک تروریستی جیشالظلم به خاک ایران است.
ارتش پاکستان مسئول ورود گروهک تروریستی جیشالظلم به خاک ایران است.
عوامل حادثه تروریستی راسک باید سریعاً شناسایی و مجازات شوند.
بیش از 80 درصد فقط مواد مخدر از سیستان و بلوچستان وارد دیگر شهرهای کشور می شود چرا؟
سوال اینجاست که چرا پاکستان گروهک تروریستی جیشالظلم مورد حمایت آمریکا و متحدانش را پناه داده است.
گروهک تروریستی جیشالظلم 100 درصد فقط وابسته به امریکا و مزدورانشان هستند و از آمریکا، غرب، عربستان سعودی، امارات و اسرائیل پول دریافت می کنند و در سیستان و بلوچستان جنایت می کنند، آدم می کشند و هم دست به اقدامات تروریستی می زنند.
گروهک تروریستی جیشالظلم از آمریکا، غرب، عربستان سعودی، امارات و اسرائیل پول دریافت می کنند و در سیستان و بلوچستان جنایت می کنند، آدم می کشند و هم دست به اقدامات تروریستی می زنند.
مقر اصلی گروهک تروریستی جیشالظلم مورد حمایت آمریکا، کشورهای اروپایی، عربستان سعودی، امارات و اسرائیل در خاک پاکستان است.
آمریکا، اسرائیل و مزدورانشان شریک جرم جنایات وحشیانه، وحشی گری و غیر انسانی گروهک تروریستی جیشالظلم در راسک استان سیستان و بلوچستان هستند.