سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۵۰ درصد از شرکت‌های مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان دانش بنیان هستند

معاون توسعه فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: ۵۰ درصد از شرکت‌های مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان دانش بنیان هستند.

معاون توسعه فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: نزدیک به ۵۰ درصد از شرکت‌های مستقر در این مجموعه، مجوز دانش بنیان دارند و هدف ما این است که همه شرکت‌های فناور شهرک این مجوز را دریافت کنند.

احسان یزدیان افزود: در زمان حاضر ۷۰۰ واحد شامل هسته‌های فناور و شرکت‌های فناور و دانش بنیان در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مستقر و فعال است که تاکنون حدود ۳۰۰ شرکت از بین آن‌ها موفق به دریافت مجوز دانش بنیان شده اند.

او با بیان اینکه در حال برنامه‌ریزی و فرهنگ‌سازی برای تشویق شرکت‌های فناور بمنظور اخذ مجوز دانش بنیانی هستیم، اظهار داشت: واحد‌های مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از مزایا و تسهیلاتی مانند معافیت مالیاتی برخوردارند، اما اگر مجوز دانش بنیانی دریافت کنند امتیاز‌های دیگری نیز به آن‌ها تعلق می‌گیرد.

یزدیان با اشاره به اینکه در تعداد شرکت‌های دانش بنیان رتبه دوم کشوری را داریم، اضافه کرد: ۱۰ درصد از شرکت‌های دانش بنیان کشور در اصفهان مستقرند که در برخی حوزه‌های تخصصی مانند ساخت و تولید و تجهیزات پزشکی به ۱۴ درصد می‌رسد.

او  با بیان اینکه در زمان حاضر حدود ۹ هزار نفر نیروی انسانی متخصص در واحد‌های فناور و دانش بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مشغول کار هستند، خاطرنشان کرد: ۳۰ درصد آن‌ها بانوان هستند و ۵۳ درصد آن‌ها را افراد زیر ۳۵ سال تشکیل می‌دهند.

معاون توسعه فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: گردش مالی واحد‌های فناور و دانش بنیان مستقر در این شهرک در سال گذشته حدود ۲۰۰ هزار میلیارد ریال بود و امیدواریم امسال افزایش یابد و ۲ برابر شود.

یزدیان با بیان اینکه حدود ۵۰ شرکت مستقر در این شهرک، فروش بالای ۵۰۰ میلیارد ریال داشتند که در حوزه فناوری کشور رقم خوبی است، افزود: امید است در آینده به فروش بالای یکهزار میلیارد ریال برای حدود ۵۰ شرکت برسیم.

او  با اشاره به فعالیت پنج پارک تخصصی در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، خاطرنشان کرد: در کنار این پارک ها، خوشه‌های تخصصی مانند «لیزر» و «پهپاد» نیز شکل گرفته است.

پارک‌های تخصصی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در زمینه‌های «فناوری اطلاعات و ارتباطات»، «نفت، گاز و انرژی»، «فولاد و صنایع فلزی»، «کشاورزی و محیط زیست» و سلامت است.

معاون توسعه فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان همچنین گفت: مهمترین وظیفه‌ای که اکنون این شهرک به عهده دارد، توسعه بازار شرکت‌های مستقر در شهرک و سرمایه‌گذاری‌ها در حوزه فناوری و گسترش همکاری با دیگر بخش‌ها بویژه صنایع بزرگ کشور است.

یزدیان با اشاره به راه اندازی قطب (هاب) سرمایه گذاری فناوری در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اضافه کرد: یکی از فعالیت‌های مستمر این قطب، شناسایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بخش فناوری استان و کشور است و هر فردی که قصد سرمایه گذاری در حوزه فناوری و توسعه آن را داشته باشد می‌تواند از این طریق اقدام کند.

او ادامه داد: تاکنون طرح‌های متنوعی در حوزه فناوری برای تامین مالی و سرمایه گذاری از طریق این قطب معرفی شده است.

یزدیان به ارتباط نظام‌مند شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با صنایع بزرگ کشور اشاره و تصریح کرد: با توسعه این ارتباطات و همکاری‌ها به شرکت‌های فناور و دانش بنیان مستقر در شهرک کمک می‌شود تا با این صنایع بزرگ، راحتتر ارتباط برقرار کرده و بتوانند محصولات خود را بیشتر وارد بازار کنند.

 اصفهان نخستین و تنها شهرک علمی و تحقیقاتی کشور را در خود دارد که ایده ایجاد پارک‌های علم و فناوری از آن از سال ۱۳۸۰ شکل گرفت و امروزه این شهرک در سایه حمایت دولت و تلاش فناوران و بخش خصوصی، یکی از بزرگترین مجموعه‌های دانش بنیان ایران با حدود ۷۰۰ واحد و شرکت فناور و دانش بنیان به‌شمار می‌آید.

منبع: ایرنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.