سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترمیم کانال‌های حفاری شده برای فیبر نوری تا ۳ هفته آینده 

ساجدی گفت: پس از تست داکت های به کار رفته برای عبور فیبرنوری، پیش بینی می شود طی ۳ هفته آینده حفاری ها در کرمان ترمیم شوند.

حسین ساجدی فر در جمع اصحاب رسانه در خصوص بزرگ‌ترین پروژه عمرانی در کرمان؛ یعنی جایگذاری فیبر نوری گفت: بزرگ‌ترین پروژه در کرمان با ۵۰۰ کیلومتر حفر کانال انجام شده است و پس از تست داکت‌های به کار رفته برای عبور فیبرنوری، پیش بینی می‌شود طی ۳ هفته آینده حفاری‌ها ترمیم شوند.

وی با اشاره به گلایه مندی مردم از سرعت پایین اینترنت افزود: با راه اندازی فیبر نوری، تحول اساسی در سرعت اینترنت ایجاد خواهد شد و اجرای پروژه فیبرنوری کار بزرگی بود که در کرمان در حال اجرا است.

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان بیان داشت: پروژه فیبر نوری در ۱۲۰ شهر کشور آغاز شده است؛ اما هیچ کدام در اجرا سرعت استان کرمان را نداشتند و هدف ما این است که سرعت انجام طرح افزایش یابد و این پروژه را در ۸۰ درصد شهر‌های این استان داشته باشیم.

وی افزود: فیبرنوری در کرمان با ۵۰۰ کیلومتر طی سه هفته در ۳ شیفت به صورت ۲۴ ساعته با بیش از هزار نفر اجرا شد که می‌توان به صراحت گفت که این پروژه عمرانی  جزو بزرگ‌ترین پروژه‌های ارتباطی کشور محسوب می‌شود.

مدیر ict کرمان عنوان کرد: در این‌پروژه جمع آوری نخاله طبق قرارداد با شهرداری کرمان بود که با توجه به حجم بالای کار پیمانکار شهرداری توانایی لازم را نداشت و این موضوع سرعت کار را می‌گرفت؛ بنابراین نخاله‌ها از ساعت ۱۱ شب تا ۶ صبح به وسیله پیمانکار جمع آوری می‌شود.

وی با بیان اینکه از ماه آینده تلاش می‌کنیم خدمات فیبر نوری در کرمان ارائه شود، گفت: این خدمات در ابتدا به صورت محدود خواهد بود و تا اواسط سال آینده پوشش کامل در استان کرمان ایجاد خواهد شد، ضمن آنکه هزینه‌ها نیز به مرور کاهش خواهد یافت.

ساجدی فر با اشاره به اینکه ۴ روز است که آزمایش فیبر نوری در کرمان آغاز شده و تا ۳ هفته آینده این آزمایشات تکمیل و فورا پس از آن، پُرکردن کانال‌ها شروع می‌شود، افزود: شبکه هوایی به طول ۲ هزار و ۳۰۰ کیلومتر در کرمان به مرور انجام می‌شود و مردم می‌توانند از آن استفاده کنند.

وی گفت: فیبر نوری بستری برای نسل‌های آینده تلفن همراه و خدمات مبتنی بر فیبر با سیستم‌های مختلف خواهد بود، ضمن آنکه این فیبر می‌تواند نیاز شرکت‌ها و استارتاپ‌ها را پوشش دهد و سرعت اینترنت همراه را تا ۵ برابر و اینترنت ثابت را تا ۸۰ برابر افزایش دهد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان با اشاره به اینکه تمام سایت‌های ایرانسل شهر کرمان به فیبر نوری متصل می‌شوند، گفت: سرعت ایرانسل ۴ G روی این بستر تا ۵ برابر ارتقا خواهد یافت، ضمن آنکه بستر ۵ G هم نصب می‌شود و  امیدواریم مردم رضایت کامل را از این پروژه داشته باشند.

وی با بیان اینکه شهرداران استان نباید مردم را از این سرویس محروم کنند، تاکید کرد: تا تیم پروژه حضور دارد و فرصت باقی است، حاضریم فیبر تمامی شهر‌های استان کرمان را انجام دهیم؛ اما اگر شهرداری‌ها همکاری نکنند در عمل کار انجام نمی‌شود.

ساجدی فر  در خصوص سخنان مطرح شده در شورای شهر کرمان، بیان داشت: ویب تکلیفی اپراتور، یک داکت هفت کاناله است و این‌ها لوله آب نیست؛ بلکه داکت‌های هفت کاناله هستند که فیبر نوری در آن‌ها شوت می‌شود و علاوه بر آن چند ویب دیگر هم کار شده تا بتوان کابل‌های پرظرفیت تری داخل آن‌ها گذاشت.

وی با بیان اینکه استان کرمان از لحاظ تعداد روستا‌های متصل شده به اینترنت در رتبه اول قرار دارد، گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تا امروز ۵۳۰ روستا به اینترنت پرسرعت با اعتباری بالغ بر ۱ هزار  میلیارد تومان متصل شده است.

 مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان ادامه داد: دسترسی روستا‌های استان کرمان به اینترنت نیز تاکنون به ۸۵ درصد رسیده و تا پایان سال آینده به بالای ۹۰ درصد خواهد رسید؛ بنابراین سال ۱۴۰۳ تکلیف برنامه ششم؛ یعنی اتصال ۹۰ درصد روستا‌های بالای ۲۰ خانوار به اینترنت نیز در استان کرمان به اتمام می‌رسد.

وی با بیان اینکه ۱۰۰ درصد روستا‌های کهنوج و نرماشیر به اینترنت متصل شده‌اند، افزود: در برخی روستا‌ها به علت مشکلاتی، از قبیل: صعب‌العبوری، متصل نبودن به شبکه برق متصل و ... نمی‌توانیم به اینترنت پرسرعت متصل‌شان شوند.

ساجدی فر  بیان داشت: مقرر شده ۲ اپراتور تلفن همراه ۲۸۰ سایت جدید در استان کرمان احداث کنند و با اجرای این پروژه‌ها پوشش اینترنت به حد مطلوب خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه مرکز داده استان کرمان طی ۲ روز گذشته، بازسازی شد و به زودی دیتا سنتر کرمان برای برخی نیاز‌های شرکت‌های خصوصی و استارتاپ‌ها فعال می‌شود، افزود: مرکز داده ۳ سال رها شده و قطعات آن از بین رفته بود.

مدیر کل ارتباطات و فناوری استان کرمان در ادامه به صندوق نوآوری و شکوفایی استان کرمان اشاره کرد و بیان داشت: این صندوق که برای کمک و رشد شرکت‌های استارتاپی راه اندازی شده است به دلایل مختلفی، از جمله: داشتن تیم اجرایی ناکارآمد و ضعیف، طی سال‌های گذشته رشد نداشته و باعث گلایگی استارتاپ‌های استان شده در حالی که این صندوق یکی عوامل اصلی چرخه اقتصاد دیجیتال محسوب می‌شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.