قاسمی مدیر عامل سرمایهگذاری سهام عدالت خراسان جنوبی در نشست خبری با اشاره به اینکه در سال ۱۳۸۵ مردم براساس ۱۳ دهک رتبهبندی شدند و ۴۹ شرکت حمایت از سهام عدالت را بر عهده دارند گفت: ۶۶۷ هزار و ۴۰۹ نفر شامل ۸۴ درصد جمعیت خراسان جنوبی سهامدار سهام عدالت هستند.
او افزود: ۲۹ درصد به روش مستقیم و ۷۱ درصد به روش غیرمستقیم سهام عدالت خود را مدیریت میکنند.
قاسمی با اشاره به اینکه هم اکنون هیچگونه سامانهای برای ثبت نام سهام عدالت باز نیست و سهام خراسان جنوبی به عنوان اولین استان با نماد وِس خراج وارد بورس شده است؛ عنوان کرد: مرحله اول سود سهام عدالت ۱۴۰۱ از ۲۳ آذر آغاز شده و تا شب یلدا ادامه دارد.
مدیر عامل سرمایهگذاری سهام عدالت خراسان جنوبی گفت: همچنین مرحله دوم واریز سود سهام عدالت از اواخر اسفند آغاز میشود؛ در این مرحله از واریز، دارندگان سبد سهام عدالت چهار میلیون و ۹۲۰ هزار ریالی، مبلغ ۶ میلیون و ۸۱۰ هزار ریال، سهام پنج میلیون و ۳۲۰ هزار ریالی، مبلغ هفت میلیون و ۳۶۰ هزار ریال و سبد سهام ۱۰ میلیون ریالی، ۱۳ میلیون و ۸۵۰ هزار ریال سود دریافت خواهند کرد.
او با اشاره به شناسایی جاماندگان سهام عدالت در خراسان جنوبی ادامه داد: حدود ۶۰۰ نفر در استان برای دریافت سهام عدالت شناسایی شدهاند، اما هنوز برای واریز سهام زمان مشخصی تعیین نشده است.
قاسمی در خصوص واریز نشدن و یا تأخیر در واریز سود سهام عدالت برخی افراد هم بیان کرد: حساب بانکی مشترک، ادغام بانکها و اشکال در شماره شبا بانکی، حساب راکد، حسابهای بلند مدت و حساب مسدود و ارزی از جمله دلایلی است که سود در این مرحله برای افراد واریز نشده است.
مدیر عامل سرمایهگذاری سهام عدالت خراسان جنوبی تصریح کرد: هم اکنون ثبتنام سهام عدالت برای هیچ سن و قشری حتی فرزند تازه متولد شده انجام نمیشود.
او بیان کرد: همچنین برای دریافت سود سهام عدالت متوفی، بازماندگان باید در ابتدا انحصار وراثت کرده و سپس مدارک خود را به کارگزاریهای بیدار، آگاه و یا مفید تحویل دهند.
قاسمی با اشاره به اینکه شماره شبا مهمترین ابزار برای دریافت سود سهام عدالت است، گفت: افراد تحت پوشش سهام لازم است در نهایت تا آخر سال ، شماره شبای خود را در سامانه سجام یا سامانه سهام عدالت درج کنند.
منبع: ایرنا