احسان سیاح زاده گفت: کنترل پذیری و رویت پذیری به منظور رصد و نظارت مشترکان برق یکی از برنامههای توانیر در مدیریت مصرف و استفاده موثر از آنها در مدیریت بار نقطهای است.
وی بیان کرد: این میزان کنترل پذیر شدن مشترکان برق در خراسان رضوی معادل ۱۹ هزار و ۵۰۰ اشتراک سه فاز عادی و چهار هزار و ۵۰۰ اشتراک دیماندی اعم از مشترکین جدید و طرحهای در حال اجرا برای توسعه شبکه است.
مسوول اجرایی تعویض کنتورهای مشترکین پرمصرف شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی اظهار کرد: با توجه به مناقصات برگزار شده، کنترل پذیر کردن همه اشتراکهای ۳ الف، خارج از شهرک صنعتی و ادارات دولتی و عمومی در خراسان رضوی ادامه دارد.
وی تصریح کرد: از ثمرات کنترل پذیری میتوان علاوه بر مدیریت پیک بار سال آینده، در کاهش هزینهها و مخاطرات قرائت حضوری، کاهش تلفات غیر فنی، داده کاوی، وصول مطالبات و بررسی آنلاین پارامترهای شبکه بهره برد.
سیاح زاده افزود: برگزاری ۴۲ جلسه کمیته عالی کنترل پذیری بار مشترکین و چندین جلسه آموزشی، پیگیری و بازدیدهای حضوری و مجازی از مدیریتهای برق شهرستانها و ارتباط با تامین کنندگان و شرکت توانیر از اقدامات انجام شده در خراسان رضوی برای کنترل پذیر کردن مشترکین تاکنون بوده است.
وی بیان کرد: ارسال به موقع آمار و گزارشات متنوع، ایجاد زیرساختهای سیستمی و نرم افزاری فرآیند کار، پیگیری کالا، تدوین دستورالعملهای اجرایی و بهره برداری و گارانتی از مهمترین اقدامات شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در جهت بهبود پیشرفت طرح کنترل پذیر کردن مشترکین بوده است.
مسوول اجرایی تعویض کنتورهای مشترکین پرمصرف شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی ادامه داد: در راستای استفاده موثر از ظرفیتهای ایجاد شده، امسال مرکز «فهام» شرکت توزیع برق استان به عنوان مرکزی برای پایش و مدیریت فرامین قطع و وصل برق در کنار سایر ماموریتهای محوله، همراه با سایر مجریان پیک بار، نقش بسیار موثری در مدیریت قطع و وصل برق مشترکین بویژه بخش کشاورزی و مدیریت توامان آب و برق ایفا کرده است.
سیاح زاده گفت: این مهم با توجه به رشد روزافزون کمی و کیفی هوشمندسازی شبکه و مشترکین ادامه دارد و نیازمند تقویت رویکرد سازمانی در این بخش است.