بزاززاده رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان اشکذر در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: رصد بیماری٬ توزیع داروی رایگان٬ پزشک متخصص و ارائه مشاورههای درمانی با عنوان کاروان سلامت که در این زمینه نیز جمعیت هلال احمر این شهرستان در صدر استان قرار دارد همچنین افتخار بزرگی است که شهرستان اشکذر به عنوان تیمهای داوطلبی پزشکی قوی در استان یزد شناخته شده است.
بزاززاده گفت: نکته دیگردر حوزه داوطلبان مسئولیتهای اجتماعی صنایع مانند پروژههای داوطلبی نیابت به معنی رفع معضلات و مشکلات نیازمندان٬ خانواده شهدا٬ جانبازان٬ معلولان وبیماران خاص است که در دستور کار قرار دارد و تیمهای داوطلبی با حضور در منزل و محل کار این افراد مشکل آنها را رصد میکنند و با توان خود مشکل را حل میکنند مانند حمایت مالی که برای تامین دارو صورت میگیرد.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان اظهار داشت: پروژههای حمایت درمانی بلاعوض که افراد نیازمند به وسیله جمعیت هلال احمر شهرستان اشکذر شناسایی میشوند نیز انجام میشوند و بر اساس مددکاری انجام شده بخشی از هزینههای درمانی آنها به صورت بلاعوض در حوزههای مختلف پوشش داده میشود.
او خاطرنشان کرد: مهمترین کار شناسایی محلههای پرخطراست که مجومرد و محله توده اشکذر در این زمینه انتخاب شدند که تیمهای داوطلبی آسیبهای اجتماعی٬ مشکلات بهداشتی و محیط زیستی را رصد میکنند و همه مشکلاتی که میتواند مردم آنجا را درگیر کند در قالب تیمهای محلات پرخطر به وسیله داوطلبان شناسایی میشود که گستردگی وسیعی دارد.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان افزود: در حوزه درمان و توانبخشی نیز در جمعیت هلال احمر شهرستان اشکذر کشیک ثابتای آر یو که ۲۴ ساعت کشیک است را دارد که در این کشیک باید در برابر حوادث پاسخگو باشند و اگر اتفاقی افتاد به شکل آنلاین و لحظهای توانایی پاسخگویی به حوادث وجود دارد.
بزاززاده گفت: اشکذر با داشتن ۸ خانه هلال در سطح این شهرستان شامل مجومرد٬ رستاق٬ مرکز شهر اشکذر و خضرآباد است که از ظرفیت محلی برای پوشش لحظهای حوادث از خانههای هلال استفاده میشود رئیس خانههای هلال و مسئول داوطلبان٬ جوانان٬ آموزش و امداد که از بدنه مردم و آموزش دیده هستند و اختیار عمل دارند نیز در این خانههای هلال فعالیت میکنند.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان اظهار داشت: تجهیزات در اختیارخانههای هلال احمرشهرستان اشکذر قرار داده شده است که اگر حادثهای اتفاق افتاد آنها تا رسیدن نیروهای شهرستانی اولین افرادی باشند که بتوانند حداقل پاسخ را بدهند و حضور را پررنگتر کنند.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان اشکذر گفت: هلال احمر شهرستان اشکذر در پروژههای داوطلبی شهری نیز در همه برنامهها شرکت کرده و به عنوان پشتیبان به خصوص پوششهای امدادی برنامههای مختلف شهرستان نقش خود را به خوبی ایفا کرده است.
او تصریح کرد: اهدافی که برای هلال احمر شهرستان اشکذر در سال ۱۴۰۳ در نظر گرفته شده است شامل احداث پایگاه جادهای و ساخت مرکز انتقال خون شهرستان است که باید با مشارکت شهرداری و فرمانداری این کار انجام شود.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان اشکذراظهار داشت: این شهرستان در حوزه انتقال خون بالاترین مشارکت را در سطح استان یزد دارد با وجود اینکه شهرستان اشکذر پایگاه انتقال خون ندارد، اما هلال احمر توانسته با اعزام نیروهای دریافت خون ماهیانه این فرهنگ انتقال خون را در سطح این شهرستان ترویج دهد.
او افزود: هلال احمر شهرستان اشکذر یک سازمان پویا٬ و فعال در همه زمینهها است همچنین بحث مشاورههای امدادی نیزجمعیت به صنایع ارائه میدهد.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان اشکذر اظهار داشت: هلال احمر این شهرستان در اجرای مانورهای تخصصی٬ امداد و نجات و پدافند غیر عامل فعال است که یکی از بازوان اصلی شهرستان اشکذر در این قسمت است.