سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رفع اثر از پلاک ۱۷ هزار و ۷۰۰ موتورسیکلت در تهران/ برای ۱۶۵۵ خودروی پلاک مخدوش پرونده قضایی تشکیل شد

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از رفع اثر از پلاک پوشانده شده حدود ۱۵ هزار موتورسیکلت خبر داد.

سرهنگ سید ابوالفضل موسوی‌پور با اشاره به اجرای طرح برخورد با پلاک پوشیده شده و مخدوش خودرو‌ها و موتورسیکلت‌ها در تهران گفت: با تدابیر فرمانده انتظامی تهران بزرگ طرح رفع اثر از پلاک موتورسیکلت‌ها از هفتم آذر ماه امسال در سطح معابر شهر تهران اجرا شد که در نتیجه اجرای این طرح تاکنون از پلاک ۱۷ هزار و ۷۰۰ دستگاه موتورسیکلت که به هر نوعی پوشانده یا مخدوش شده و در حاشیه معابر و توقفگاه‌ها و کنار خیابان پارک بودند، رفع اثر شده است. 

وی با بیان اینکه در اجرای این طرح تیمی متشکل از پلیس راهور تهران بزرگ، شهرداری تهران و پلیس آگاهی مشارکت دارند، گفت: این طرح همچنان در حال اجرا است. در جریان اجرای این طرح تیم‌های مذکور به موتورسیکلت‌های دارای پلاک پوشانده شده مراجعه کرده و هر نوع پوششی اعم از ماسک و طلق را از روی پلاک موتورسیکلت جدا می‌کنند. 

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه این‌بار فقط رفع اثر صورت می‌گیرد و اعمال قانونی فعلا در کار نیست، گفت: اما در ادامه اعمال قانون را نیز در دستورر کار خود خواهیم داشت.

به گفته موسوی‌پور در جریان اجرای این طرح ۱۲ دستگاه موتورسیکلت مسروقه نیز از سوی ماموران پلیس راهنمایی و رانندگی مورد شناسایی قرار گرفته است که این موتورسیکلت‌ها توقیف شده تا به مالکانشان بازگردانده شود.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت آلودگی هوا در تهران گفت: در این مدت علاوه بر نظارت و اعمال قانونی که به وسیله دوربین‌ها انجام می‌شود، همکاران بنده از ساعت ۶:۳۰ صبح در ۴۰ نقطه از مبادی ورودی به طرح ترافیک و طرح کاهش آلودگی هوا مستقر شده و در مدت اجرای این طرح ۱۷۱۴ خودرو را که اقدام به پوشاندن و تخلف پلاک کرده بودند متوقف و در همان محل رفع اثر انجام شده است.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه تیم‌های پلیس راهور تهران بزرگ طرح برخورد با پوشش پلاک خودرو‌ها را از سال قبل آغاز کرده‌اند، گفت: اجرای طرح به این طریق بود که خودرو‌هایی که تخلف پلاک داشتند در سطح معابر شهر تهران متوقف و با دست افزار‌های هوشمندی که در اختیار ماموران پلیس راهور قرار دارد، مستند سازی لازم صورت می‌گیرد. در ادامه پیامک اول مبنی بر شرکت در کلاس آموزشی برای راننده ارسال می‌شود و اگر راننده در زمان و مکان اعلامی در کلاس‌ها شرکت نمی‌کرد پیامک دوم ارسال می‌شد و اگر راننده در کلاس دوم هم شرکت نمی‌کرد بنا بر دستور قضایی منع خدمات برای پلاک خودرو ثبت می‌شد و این راننده به هر جایی که مراجعه می‌کرد موظف بود مجدد به پلیس راهور تهران بزرگ مراجعه کند.

 موسوی‌پور با بیان اینکه بحث مخدوشی پلاک با پوشاندن آن متفاوت است؛ گفت: برابر ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی این اقدام راننده جرم انگاری شده و باید به دادسرا مراجعه کند. برابر آمار‌های ما در هشت ماهه سال‌جاری ۱۶۵۵ راننده که اقدام به مخدوشی پلاک کرده بودند به مراجع قضایی معرفی شده‌اند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۱۰ ۲۴ آذر ۱۴۰۲
چطور ماشینای پلاک مخدوش رو دادگاهی میکنین ولی موتوریای پلاک مخدوش که بمراتب خطرناکترن رو نه ؟؟؟
ناشناس
۰۷:۱۳ ۲۴ آذر ۱۴۰۲
موتوری پلاک مخدوش
ناشناس
۱۵:۴۸ ۲۳ آذر ۱۴۰۲
لطفا کار مراجع قضایی را زیاد نکنید اگر خودتان توان مقابله را دارید اقدام نماید مردم سرگردان دادسرا و دادگاه نکنید همین الان برخی قضات وقت رسیدگی را ندارند و...