معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری در آیین معارفه سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان گفت: اقدامات وزارت راه و شهرسازی از جمله احداث و نگهداری راههای مواصلاتی، نهضت ملی مسکن، احداث راهآهن و... نیازمند کارجهادی است.
وی پیشرفت و آماده بهرهبرداری شدن پروژههای مختلف در زمینه آبرسانی از جمله پروژه آبرسانی به نیمی از جمعیت استان و پروژه آبرسانی فارسان با محوریت سد غدیر باباحیدر را از اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم بیان کرد و افزود: با بهرهبرداری کامل این دو پروژه، ۶۰ درصد از نگرانی مردم استان در زمینه تأمین آب پایدار برطرف خواهد شد و با تکمیل مابقی پروژهها تلاش میکنیم مشکل آب پایدار مردم استان را مرتفع سازیم.
حیدری تصریح کرد: نداشتن آمادگی دستگاههای اجرایی در مقابله با بحرانهای سال گذشته از جمله بارشبرف و سیل ویرانگر در شهرستان بن، باعث از دست رفتن یک سوم زمان کاری سال گذشته برای اجرای پروژههای عمرانی سطح استان شد.
وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۰، بیش از ۸۰ درصد زمین مورد نیاز برای طرح چهار ساله نهضت ملی مسکن با همت دستگاههای مختلف اختصاص یافت که در آن زمان، از استانهای پیشتاز در این زمینه بودیم.
حیدری پیشرفت مناسب و همکاری دستگاههای اجرایی در سطح استان را برای تحقق پروژههای عمرانی لازم دانست و گفت: تا سال آینده به مردم شریف استان قول میدهیم که هیچ نیازمند واجد شرایط مسکن در استان بدون مسکن نباشد.
حیدیری افزود: در راستای راهکار جدید دولت سیزدهم در زمینه تامین زمین برای مسکن در حاشیه شهرها و روستاها، از تخصیص یافتن ۱۷۰۰ هکتار زمین برای این امر خبر داد و تصریح کرد: آغاز عملیات عمرانی و پیش رفتن به سوی بهرهبرداری این طرح، باعث شکستهشدن قیمت زمین و مسکن در استان است.
وی یکسان شدن سازمان راهداری و امور راه اداره کل راه و شهرسازی را با توجه به حجم بالای پروژههای مسکن از مسئولین کشوری خواستار شد و حاصل این امر را افزایش سرعت کار و مدیریت بهتر و سریعتر پروژههای عمرانی از جمله پروژه نهضت ملی مسکن در سطح کشور و استان دانست.
حیدری سرعت کند احداث مسیرهای مواصلاتی و جادههای چهارخطه را متاثر از توپوگرافی استان دانست و تصریح کرد: چهارمحال و بختیاری به دلیل داشتن کوهستانها، تالابها و مناطق صعبالعبور، عملیات راهسازی در آن به کندی پیش میرود و در اکثر مسیرها نیازمند احداث تونل و زیرسازی دشوار هستیم که نیازمند زمان و اعتبار زیادی است.
وی همچنین تعداد تونلهای نیاز به احداث و احداث شده در استان را حدود ۴۵ تونل دانست و افزود: با وجود مشکلات فراوان از جمله استاندارد نبودن جادههای خاکی مواصلاتی روستایی، با تمام توان در تلاش حذف نقاط حادثه خیز و روکش و رفع مشکلات جادهها و راههای مواصلاتی در استان هستیم و امید به حمایت بیشتری در این زمینه داریم.