علی رمضانپور مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: ۷ هزار و ۵۸۶ تن گوشت مرغ در واحدهای مرغداری استان در آبان ماه امسال تولید شده است.
رمضانپور افزود: این میزان تولید مرغ نسبت به همین مدت مشابه در سال قبل ۴ هزار و ۶۴۱ تن بود که رشد ۶۳ درصدی داشته است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر ۳۸۰ واحد مرغداری گوشتی فعال در استان با ظرفیت ۹ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه در حال فعالیت و تولید گوشت سفید هستند.
رمضانپور گفت: شهرستان قزوین بیشترین واحد مرغ گوشتی در استان را دارد که ظرفیت آنها ۳ میلیون و ۴۰۴ هزار قطعه است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین افزود: استفاده از تغذیه مناسب، بهبود مدیریت، افزایش ضریب تبدیل، کاهش تلفات و افزایش راندمان تولید به ازای هر قطعه مرغ گوشتی از مهمترین اهداف این مدیریت در واحدهای تولیدی است.