میثم حجتی پور مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه با اشاره به وضعیت مراکز درمانی تأمین اجتماعی در شهرستانهای کرمانشاه، گفت : در حال حاضر مراکز درمانی در اکثر شهرستانهای استان کرمانشاه برقرار بوده و به دنبال راه اندازی این مرکز در شهرستانهای فاقد مرکز درمانی تأمین اجتماعی هستیم.
وی افزود: با توجه به اهمیت فعالیت مراکز درمانی تأمین اجتماعی در شهرستانها برای عدم توقف درمان در برخی از شهرستانها مانند سرپل ذهاب، پاوه، بیستون، صحنه و کنگاور ملک به صورت استیجاری در اختیار کارکنان قرار گرفته و به دنبال خرید زمین و ساخت مرکز به صورت مالکی در این شهرستانها هستیم.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان کرمانشاه تصریح کرد: با خرید زمین در شهرستان سرپل ذهاب و پاوه در تلاشیم که عملیات ساخت آن در سال جاری آغاز و کلنگزنی شود و در شهرستان قصرشیرین نیز با توجه مراسم اربعین مرکز درمانی به صورت ۲ شیفته فعالیت داشته، اما به دلیل مراجعات بالا و پاسخگو نبودن مرکز درمانی طرح ساخت دی کلینیک در این شهرستان ارائه شده است.
حجتی پور به میزان مراجعات بیماران در مراکز تأمین اجتماعی استان کرمانشاه اشاره کرد و خاطر نشان کرد: میانگین ضریب اشغال تخت در این مراکز در سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۲ بین ۶۰ تا ۶۲ درصد بوده که این ۱۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است و به لحاظ تعداد تحت در حاضر نیازی به توسعه نداریم.
وی بیان کرد: با توجه به افزایشی بودن روند تعداد بیماران بستری در مراکز درمانی این آمار نسبت به ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۱ سه درصد رشد داشتیم که با کسری نیرو در حوزه درمان و پشتیبانی مواجه هستیم، اما با توجه آزمونی که امسال برگزار خواهد شد با در نظر گرفت سهمیه خوبی که برای مراکز درمانی تأمین اجتماعی پیش بینی میشود کسری نیرو تا حد زیادی برطرف شود.
حجتی پور با اشاره به ارائه خدمات عمومی و تخصصی در مراکز درمانی تأمین اجتماعی، تاکید کرد: تأمین اجتماعی در استان کرمانشاه با یک هزار و ۵۰۰ مراکز درمانی قرارداد داشته که و علاوه بر دریافت خدمات از این مراکز در مراکز درمانی ویژه خود در حوزه تخصصی شامل جراحی، زنان و زایمان، دندان پزشکی، آزمایشگاه، تصویربرداری و.. ارائه خدمات خواهد داشت .