سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فرشیدی خبر داد:

مشارکت ۲۰ درصدی مردم در طرح پویش ملی سلامت

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: روزانه ۷۰۰ هزار نفر به طور متوسط در طرح پویش ملی سلامت غربالگری شده و اکنون ۲۰ درصد از جمعیت هدف غربالگری شده‌اند. 

حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت در نشست خبری پویش ملی سلامت گفت: پویش ملی سلامت در کشور شروع شده است و موضوع تغذیه مسئله مهمی در زمینه شیوع بیماری های غیر واگیر است. بررسی ها نشان می دهد که افزایش قند خون خطر بروز بیماری های مختلف از جمله عارضه قلبی و عروقی را افزایش می دهد.  

وی بیان کرد: با کنترل دیابت و میزان قند خون، بروز سکته قلبی تا ده سال آینده به میزان ده درصد کاهش پیدا می کند. افرادی که به مراکز جامع خدمات سلامت مراجعه می کنند علاوه بر پایش، آموزش های لازم را هم می بینند. 

وی افزود: ساختار شبکه سلامت از نظر نیروی انسانی و فضای فیزیکی باید تقویت شود. نیازهای جدید، تکنولوژی های جدید را می خواهد. 

فرشیدی با بیان اینکه تقویت نظام شبکه موضوع مهمی است، بیان کرد: دسترسی مناسب به خدمات بهداشتی همچنین ارتباط الکترونیکی با هدف ارتقای سواد سلامت از جمله برنامه های مهم در طرح پویش ملی سلامت است. اجرای پویش ملی در فاز اول تا ۱۵ دی با هدف کاهش تعداد بیماران و نیاز به درمان انجام می شود.   روزانه ۷۰۰ هزار نفر به طور متوسط غربالگری شده و الان حدود ۲۰ درصد از جمعیت هدف غربالگری شده اند. 

وی افزود: کاهش ریسک ابتلا به بیماری های قلبی سبب شده هزینه های درمانی کاهش جدی یابد و سن از کار افتادگی عقب تر می رود. 

در ادامه کورورش اعتماد سعید رئیس مرکز مدیریت بیماری های غیر واگیر وزارت بهداشت گفت: افراد غربالگری شده پویش ملی در پنج گروه بسته های محتوایی در راستای ارتقای سواد سلامت را در بستر مجازی در مراکز درمانی سطح یک دریافت می کنند. 

وی بیان کرد: تا صبح امروز تعداد ۱۰ میلیون و ۲۲۰هزار نفر در طرح پویش ملی سلامت شرکت کرده اند. در این پویش ۱۴۵۰۰۰ نفر مشکوک به پرفشاری خون، یک میلیون و ۷۸۰ هزار نفر پیش فشار خون، ۸۵۰۰۰ نفر مشکوک به دیابت و ۶۰۷ هزار نفر مشکوک به پیش دیایت هستند. 

وی بیان کرد: تیم های سیار بهداشتی به مناطق صعب العبور و محیط های کاری با همکاری تیم های سلامت محیط مراجعه می کنند.

۱۲۶ هزار مرگ به دلیل پرفشاری خون

در ادامه بارونی رئیس مدیریت شبکه وزارت بهداشت گفت: الان ۳۰ هزار واحد بهداشتی در کشور داریم و بیش از ۷۰ هزار کادر بهداشتی و درمانی در مراکز بهداشت و مراکز جامعه خدمات سلامت فعال هستند.  

وی بیان کرد: بررسی ها نشان می دهد که بالغ بر ۳۷۰ هزار مرگ در کشور داشته که ۵۰ درصد از مرگ ها به دلیل بیماری قلبی و عروقی است. ۷۰ درصد از بیماران قلبی و عروقی به دلیل فشار خون است و ۱۲۶ هزار مرگ به خاطر عارضه پر فشاری خون است. 

 

برچسب ها: پویش ملی ، دیابت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.