سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۲۷ هزار میلیارد ریال از اعتبارات چهارمحال و بختیاری در حال تخصیص است

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: همزمان با سفر دوم رییس‌جمهور به چهارمحال و بختیاری ۲۷ هزار میلیارد ریال از اعتبارات استان در حال تخصیص است.

غلامعلی حیدری امروز پنجشنبه در نشست شورای اداری شهرستان بن گفت: حضور میدانی رییس‌جمهور و اعضای هیات دولت در نقاط مختلف یک استان موجب لمس بهتر و احصا مشکلات و تصمیم‌گیری برای رفع مشکلات و موانع می‌شود.

وی اظهار داشت: حضور خدمتگذاران در کنار مردم به خصوص در زمان بروز حوادث آسیب‌ها را کاهش و آرامش را به مردم باز می‌گرداند.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: مردمی کردن و مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و عمرانی از مهمترین اولویت‌های دولت است و تشکیل دستیار مردمی نیز در همین ارتباط است.


بیشتر بخوانید


وی با تاکید بر ضرورت جهاد تبیین افزود: کار‌های مهم و اساسی در دولت سیزدهم با راهبرد خدمت به مردم انجام شده و مهمترین کار در این شرایط جهاد تبیین است که باید به درستی انجام شود.

حیدری اضافه کرد: امروز در حوزه خدمت‌رسانی به مردم کار‌های جهشی مهمی در کشور انجام شده که تخصیص اعتبارات مناسب و تحرک در پیشرفت طرح‌های عمرانی و اقتصادی تنها بخشی از این کار‌ها است.

آزادسازی ۲۷ هزار میلیارد ریال؛ رهاورد سفر دوم دولت به چهارمحال و بختیاری

استاندار چهارمحال و بختیاری یکی از مزایای دور دوم سفر استانی دولت را سرعت‌بخشی در تخصیص اعتبارات سفر اول عنوان کرد و گفت: همزمان با سفر دوم رییس‌جمهور به چهارمحال و بختیاری ۲۷ هزار میلیارد ریال از اعتبارات استان در حال تخصیص است.

وی ایجاد وفاق و همدلی، سرعت بخشی در تزریق اعتبارات سفر دور نخست، تقویت سرمایه‌گذاری هدلینگ‌ها و سازمان‌های ملی، ایجاد تعهدات مناسب، برطرف کردن مشکلات برخی مصوباتی که در سفر اول با مشکل روبرو بودند، تامین تسهیلات ویژه برای بانک‌ها را از مهمترین رهاورد‌های دور دوم سفر استانی دولت به چهارمحال و بختیاری عنوان کرد.

تشکیل نخستین ستاد توسعه استان‌های زاگرس‌نشین

وی با اشاره به ارائه پیشنهاد ایجاد ستاد توسعه استان‌های زاگرس‌نشین در دور دوم سفر رییس جمهور به چهارمحال و بختیاری گفت: این استان‌ها با وجود ظرفیت‌هایی بالقوه‌ای که دارند نرخ بیکاری و تورم درآن‌ها بالا است و انتظار می‌رود با تشکیل این ستاد زمینه توسعه این استان‌ها فراهم شود.

وی تاکید کرد: در همین ارتباط نخستین نشست ستاد توسعه استان‌های زاگرس‌نشین دوشنبه هفته آینده با حضور معاون اجرایی رییس جمهور، وزیران و استانداران این استان‌ها برگزار می‌شود.

سنگ تمام مردم چهارمحال و بختیاری در استقبال از رییس جمهور

وی با قدردانی از استقبال پرشور مردم از رییس دولت سیزدهم در دور دوم سفر استانی گفت: مردم در آیین استقبال از آیت الله رییسی سنگ تمام گذاشتند و همین امر موجب شد نگاه دولت به مردم این استان بیش از گذشته مثبت‌تر شود.

حیدری با تاکید بر اینکه این مردم شایسته خدمت‌گذاری هستند گفت: حضور پرشور ملت بصیر در استقبال از رییس جمهور مسوولیت ما را در مقابل آنان چند برابر می‌کند.

وی تاکید کرد: این اطمینان وجود دارد که ملت فهیم و بصیر چهارمحال و بختیاری با حضور پرشور خود در عرصه انتخابات حماسه دیگری خلق می‌کنند.

حیدری با اشاره به توزیع عادلانه اعتبارات و امکانات در سراسر استان گفت: رشد اعتبارات شهرستان بن در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۹۲ معادل ۲ هزار و ۶۹۴ درصد و سال ۱۴۰۰ نسبت به ۱۴۰۱ نیز یک هزار و ۱۷۳ درصد رشد نشان می‌دهد.

وی تاکید کرد: تخصیص این میزان اعتبار بیانگر اهتمام دولت به شهرستان‌ها است و این نهضت همچنان ادامه دارد.

استاندار چهارمحال و بختیاری برضرورت استقرار همه ادارات در کمترین زمان ممکن در شهرستان‌های تازه تاسیس از جمله فنی و حرفه‌ای، پست، هواشناسی، ثبت اسناد، مرکز آموزش عالی، توسعه زیرساخت‌های کتابخانه‌ای، بخشداری‌ها، دهیاری‌ها تاکید کرد.

وی همچنین بر ضرورت توسعه زیرساخت‌ها در بخش آب منطقه‌ای، سرعت بخشی در روند اجرای طرح نهضت ملی مسکن، رفع مشکلات چهارخطه بن- شهرکرد- داران، تامین زمین مناسب برای طرح جوانی جمعیت، تحویل گرداب بن به شهرداری با هدف ایجاد زیرساخت مناسب برای جذب گردشگر، اجرای طرح هادی، سرعت بخشی در روند آسفالت معابر روستایی، اجرای نهضت ملی در روستاه‌ها، پیگیری اجرای طرح تکام در روستاها، رفع نقاط حادثه خیز، روکش جاده‌های روستایی، سرعت بخشی در تصفیه خانه بن، رفع مشکل آبرسانی در مناطق تنش‌زا و نوسازی شبکه آبرسانی فرسوده تاکید کرد.

حیدری همچنین ایجاد زیرساخت‌های ورزشی، تقویت زیرساخت‌های گردشگری از جمله برطرف کردن مشکل گردشگری مجموعه شیدا، ایجاد بازارچه صنایع دستی، محصولات مشاغل خانگی و فروش ارزاق عمومی، صدور مجوز گردشگری و بومگردی، حمایت از صنایع دستی، تاسیس مدرسه در مناطق اجرای نهضت ملی مسکن، بازسازی مدرس، رفع نقاط کور اینترنت و ایجاد فیبرنوری، توسعه دامداری‌ها، گلخانه‌ها، استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان مورد توجه مسوولان قرار گیرد.

وی بر ضرورت انجام تکالیف بانک‌ها از جمله تسهیلات جوانی جمعیت، مسکن و اشتغال خانگی در شهرستان‌ها تاکید کرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.