سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آخرین وضعیت پرونده‌های دعاوی خانوادگی در کرمان تشریح شد/ طلاق عاطفی یکی از مهم‌ترین علت‌های طلاق

معاون دادگستری کرمان با اشاره به اینکه از سال ۹۵در تعداد پرونده‌های طلاق روند صعودی داشته ایم، گفت: پارسال به ازای هر صد ازدواج ۳۰ طلاق داشته ایم.

سید مهدی قویدل امروز نهم آذرماه در همایش مشاوره و سازش تحکیم بنیان‌های خانواده با اشاره به آسیب‌های اجتماعی و تهدیدات آن در جامعه، اظهار کرد: طی سال‌های اخیر شاهد رشد آمار طلاق هستیم و در دهه ۹۰ تا ۱۴۰۰ با رشد حدود ۲۰ درصدی مواجه بوده ایم.

وی با اشاره به قانون حمایت از خانواده اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۵ پروانه فعالیت برای مشاوره خانواده از سوی قوه قضائیه صادر شد و براساس آئین نامه اجرایی حدود ۴۸ نفر گزینش و به زودی پروانه فعالیت آن‌ها صادر خواهد شد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان تصریح کرد: مشاوران دارای پروانه می‌توانند از طریق سامانه "مسیر" با محاکم خانواده در ارتباط باشند.

قویدل با بیان اینکه ۱۲۲ مشاور فعال در استان کرمان داریم، افزود: در حال حاضر ۷۴ مرکز مشاوره فعال در ۱۸ مرکز ارزیاب در استان کرمان داریم.

وی با اشاره به آمار‌های طلاق عنوان کرد: از سال ۹۵ به بعد روند صعودی در تعداد پرونده‌های طلاق داشته ایم به طوری که در سال ۱۳۹۵ به ازای هر ۱۰۰ ازدواج، حدود ۲۵ طلاق و طی پارسال این عدد به ۳۰ مورد به ازای هر یکصد ازدواج رسیده است.

قویدل گفت: در سال ۱۴۰۰ حدود ۱۱ هزار و ۷۶۶ پرونده در زمینه کلیه موضوعات مربوط به طلاق و طی پارسال با رشد چهار درصدی پرونده ها‌ی طلاق به حدود ۱۲ هزار و ۲۹۸ پرونده رسیده است.

وی افزود: در موضوع مهریه ۱۴ درصد و در پرونده‌های تمکین نداشتن، ۷ درصد رشد داشته ایم.

معاون قضایی دادگستری استان کرمان از رشد آمار سازشی در استان از سال ۹۷ به بعد سخن گفت و افزود: شهرستان کهنوج طی سالیان متمادی بالاترین درصد سازش  راداشته است.

وی تاکید کرد: طلاق عاطفی، اعتیاد، بیکاری، بی مسئولیتی، بی احترامی و ... از مهمترین دلایل طلاق هستند.

قویدل بیان کرد: مراکز مهر خانواده برای فرزندان طلاق تشکیل شده است و از ظرفیت‌های مشاورین و مددکاران اجتماعی در این مراکز استفاده می‌شود.

وی بر لزوم استفاده از ظرفیت مددکاران اجتماعی تاکید کرد و افزود: همچنین تشکیل کارگروه‌های تخصصی و هیئت‌های اندیشه ورز نیز در دستور کار قرار گیرد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان پیشنهاد راه اندازی کلنیک جامع تخصصی خانواده در استان را داد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.