سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز اجرای طرح کاشت ۱۰ میلیون درخت در استان از یازدهم آذر ماه

مدیرکل منابع طبیعی چهارمحال و بختیاری در دیدار خود با مدیرکل شبکه جهان بین از اجرای طرح کاشت ۱۰ میلیون درخت در این استان از یازدهم آذر ماه خبر داد.

اصغر احمدی مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری استان در نشست هماهنگی با مدیرکل صداوسیمای استان درخصوص نحوه مشارکت مردم در پویش مردمی تولید و کاشت نهال، اظهار کرد: به‌منظور کاهش گاز‌های گلخانه‌ای و با هدف مهار کردن دود‌های ناشی از فعالیت کارخانه‌ها، ایجاد فضای پاک و افزایش سبزینگی در کشور نهضتی راه‌اندازی شده است.

 وی افزود: نهضت سبز یک نهضت ملی است که با عنوان طرح مردمی کاشت یک میلیارد اصله نهال درخت مشخص شده است.

 مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: سهم این استان از این طرح ملی براساس ظرفیت‌های فعلی آن، در یک دوره چهارساله کاشت ۱۰ میلیون اصله نهال است.


بیشتر بخوانید


 احمدی عنوان کرد: قرار است به صورت همزمان با سراسر کشور پویش کاشت درخت در استان با عنوان شهدای بام ایران در روز ۱۱ آذر آغاز می‌گردد.

وی افزود این برنامه در سراسر استان در ساعت ۹ صبح آغاز و با توان اجتماعی تمامی مردم، تشکل‌های مردمی، نهاد‌های دولتی خصوصی کاشته می‌شود.

احمدی گفت برنامه پایلوت در استان در شهرستان بروجن، شهر فرادنبه-تپه نورالشهدا (قزل گریش) با حضور مسئولین استانی و شهرستانی، مردم و اهالی شهر و سازمان‌های مردم نهاد و دانش آموزان در روز شنبه آغاز خواهد شد.

سیدمحسن حسینی مدیرکل صدا و سیمای استان با اشاره به رویکرد‌های مهم رسانه ملی که همان هویت محوری و عدالت گستری است افزود: با توجه به جایگاه رفیع منابع طبیعی، رسانه در تلاش است حق منابع طبیعی را به درستی ادا کند.

وی گفت: مبنای عملکرد مطالبه گری در آینده، سند ملی آمایش سرزمین است که در این آمایش، منابع طبیعی یکی از اصلی‌ترین مباحث و مهمترین مبانی شکل گیری این طرح بود.

حسینی در ادامه بیان کرد: زمین‌های استان چهارمحال و بختیاری بسیار محدود و بیشتر به صورت شیب هستند که هر آسیبی در این زمینه رخ دهد چند برابر و امکان جبرانش سخت خواهد بود و همه این موارد دست به دست هم می‌دهند تا این منابع برای ما اهمیت مضاعف داشته باشند.

وی به توجه خاص رسانه به منابع طبیعی اشاره کرد و گفت: اگر رسانه به تنهایی تولیداتی در خصوص منابع طبیعی بسازد از آنجایی که تخصصی نیست چندان به نتیجه نخواهد رسید لذا همه دستگاه‌ها از جمله منابع طبیعی نیازمند یک رسانه مستقل هستند تا با اندیشه محتوایی آن حوزه و ساختار، محصولات رسانه‌ای تولید کنند که به طور قطع این محصولات از همه رسانه‌ها از جمله صدا و سیما هم پخش خواهد شد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.