خیرالنساء امیری اظهار کرد: با هدف توسعه زیر ساختهای گردشگری در سواحل مَکُران که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است در نیمه اول سالجاری موافقت اصولی ۹ طرح حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این منطقه صادر شده است.
وی افزود: در همین راستا برای چهار طرح دیگر نیز اقدام نهایی صورت گرفته که میتواند تحول شگرفی در جنوب سیستان و بلوچستان را رقم بزند و باعث رونق بیش از پیش گردشگری و صنایع دستی در سیستان و بلوچستان شود.
به گفته رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چابهار؛ محیط پیرامونی و جغرافیایی سواحل مَکُران دارای ویژگیهای بکر و نابی است که در صورت معرفی بیشتر و بهره بردن از آنها هر ساله تعداد زیادی از گردشگران و سرمایه گذاران بخش خصوصی داخلی و خارجی را به سمت خود جلب میکند و طبیعتاً تحقق این مهم در رونق اقتصادی برای مردم منطقه نیز اثر مثبت مستقیم خواهد گذاشت.
وی با اشاره به اینکه وجود آثار و ظرفیتهای متنوع طبیعی، تاریخی، هنری، مذهبی و صنایع دستی در مناطق ساحلی شهرستان چابهار بهترین بستر برای سرمایه گذاری ایمن و درآمدزا و پایدار و گردشگر پذیر است، تصریح کرد: هم اکنون در شهرستانهای چابهار و دشتیاری بیش از ۲۰ طرح با پیشرفت ۷۰ درصدی در حال ساخت است که اتمام آنها در پر رونق کردن سفره بومیان، ارتقا سطح درآمدی ساکنان منطقه و پیشرفت اقتصادی در سواحل مَکُران موثر خواهد بود.