سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس سازمان مالیات خبر داد:

استفاده از اطلاعات کارت به کارت برای وصول مالیات جدید/ ۱۱۰ هزار خانه لوکس در تهران شناسایی شد

سبحانیان با اشاره به اینکه ۱۱۰ هزار خانه لوکس در تهران شناسایی شد گفت: برای نخستین بار از اطلاعات کارت به کارت برای وصول مالیات جدید استفاده شده است.

سید محمد هادی سبحانیان، رئیس سازمان امور مالیاتی کشور در چهار سرفصل افزایش درآمد‌های پایدار و تحقق بودجه بدون نفت، مقابله با فرار مالیاتی و وصول مطالبات دولت، تکریم مودیان و خدمت به مردم و تسهیل تکالیف مودیان مالیاتی دسته بندی کرده است.

وی اظهار کرد: سازمان امور مالیاتی کشور برای دومین سال متوالی، حائز رتبه برتر ارزیابی عملکرد در هجدهمین جشنواره شهید رجایی شد.

رئیس سازمان امورمالیاتی در تشریح افزایش درآمد‌های پایدار و تحقق بودجه بدون نفت گفت: سهم اصناف و مشاغل از تولید ناخالص داخلی حدود ۳۰ درصد است، ولی سهم آنان از مالیات کل کشور کمتر از ۵ درصد است. بر همین مبنا میانگین مالیات پرداختی اصناف برای عملکرد سال ۱۴۰۱ پنج میلیون تومان بوده است با این حال در ۷ ماهه نخست سال جاری حاکی از رشد بیش از ۹۲ درصدی مالیات ستانی از مشاغل است. ‬‬‬‬‬‬

سبحانیان با اشاره به این که تعداد خانه‌های لوکس معرفی شده به سازمان مالیاتی در سال ۱۴۰۱ برای کل کشور برابر با ۴۰۴۹۷ واحد بود؛ گفت: سازمان امور مالیاتی با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان فقط در شهر تهران بیش از ۱۱۰ هزار واحد خانه لوکس شناسایی کرده است.

درآمد‌های مالیاتی به بیش از دو برابر درآمد‌های نفتی رسید

وی افزود: در شش ماه اول سال جاری درآمد‌های مالیاتی به بیش از دو برابر درآمد‌های نفتی رسیده است. این دستاورد بزرگ دولت سیزدهم در راستای کاهش وابستگی به نفت و تأمین مالی پایدار و غیرتورمی با تمرکز بر مالیات ستانی از دانه‌درشت‌ها و مبارزه جدی با فراریان مالیاتی رقم خورده است.

رئیس سازمان امور مالیاتی همچنین به مقابله با فرار مالیاتی و وصول مطالبات دولت اشاره کرد و گفت: با راه اندازی سامانه مودیان و پایانه‌های فروشگاهی برای اولین بار شاهد لحاظ شدن اطلاعات کارت به کارت در اخذ مالیات بودیم، از طرف دیگر با راه اندازی سامانه سوت زنی نیز در ۶ ماهه سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۶۲۵۱ گزارش مردمی در سامانه مربوطه ثبت شده است.

سبحانیان در ادامه خاطر نشان کرد: سازمان امور مالیاتی برابر قانون بودجه سال ۱۴۰۲ از محل معوقات ابر بدهکاران مالیاتی نسبت به تأمین منابع سازمان هدفمندسازی از جمله پرداخت مطالبات گندم‌کاران و کلزاکاران به میزان ۲۵ هزار میلیارد تومان اقدام کرده است.

این مقام مسئول همچنین از تخصیص ۱۱ هزار میلیارد تومان مالیات آلایندگی به استان خوزستان خبر داد.

وی با بیان این که مبارزه با فرار مالیاتی اولویت اول سازمان امور مالیاتی است، تاکید کرد: در هفت ماه ابتدای سال با تقاطع‌گیری از داده‌ها و پایگاه‌های اطلاعاتی در اختیار بیش از ۲.۷ میلیون مودی مالیاتی جدید شناسایی شدند. بعلاوه بالغ بر ۱۸ هزار میلارد تومان فرار مالیاتی کشف و شناسایی شده است.

رئیس سازمان امور مالیاتی اظهار کرد: برای اولین بار با تولید اظهارنامه برآوردی، یکی از راه ‏های فرار مالیاتی بسته شد و برای نخستین بار بیش از ۶۰۰ هزار اظهارنامه برآوردی برای صاحبان مشاغل و اشخاص حقوقی فاقد اظهارنامه و فراری مالیاتی، به صورت سیستمی صادر می‌شود.

وی به در تشریح تکریم مودیان مالیاتی و خدمت به مردم نیز از افزایش ۵۰۸ درصدی میز‌های خدمت در بازار و میادین اصلی شهر به منظور حل و فصل مشکلات و مسایل مالیاتی مودیان و ارتقای مرکز پاسخگویی ۱۵۲۶ خبر داد.

سبحانیان با اشاره به افزایش سقف تسهیلات بانکی بدون مفاصا حساب ماده ۱۸۶ گفت: به پیشنهاد سازمان امور مالیاتی کشور به بانک مرکزی برای اصلاح ضوابط اجرایی تبصره ۱ ماده ۱۸۶ قانون مالیات‏ های مستقیم، از این پس امکان افزایش خودکار سقف اعطای تسهیلات خرد بدون دریافت گواهی مالیاتی به صورت سالیانه و بدون طی تشریفات و ابلاغ بخشنامه جدید فراهم خواهد شد.

رئیس سازمان امور مالیاتی افزود: به موجب این پیشنهاد، اعطای تسهیلات ارزی یا ریالی توسط بانک ‏ها به کلیه اشخاص حقوقی و حقیقی (صاحبان مشاغل) طی یک سال شمسی برای اشخاص حقوقی تا ۶۵ درصد نصاب معاملات متوسط (برای سال ۱۴۰۲ معادل ۹ میلیارد و ۴۲۵ میلیون ریال) و برای اشخاص حقیقی تا ۳۵ درصد نصاب مذکور (برای سال ۱۴۰۲ معادل ۵ میلیارد و ۷۵ میلیون ریال) نیاز به ارائه گواهی مالیاتی به بانک نخواهد داشت.

وی حذف شرط داشتن پرونده مالیاتی برای صدور مجوز، تشکیل میز واکنش سریع برای تولیدکنندگان و فعالان بزرگ اقتصادی و اعمال نرخ صفر مالیاتی برای مؤسسات خیریه، احزاب، انجمن‌ها و تشکل‌های غیردولتی و کمک به توسعه همگانی در کشور را از دیگر اقدامات سازمان امور مالیاتی در تکریم مودیان مالیاتی دانست.

این مقام مسئول در خصوص اقدامات ذیل تسهیل تکالیف مودیان مالیاتی نیز از اتصال نظام مالیاتی به نظام اعتبارسنجی خبر داد و گفت: در سال جاری اختیار بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرائم قابل بخشش و تقسیط بلندمدت (۲۴ ماهه) بدهی مؤدیان کوچک را به مدیران کل امور مالیاتی سراسر کشور تفویض شد.

سبحانیان با اشاره به پیگیری تصویب لایحه تسهیل تکالیف مودیان گفت: تاخیر در اجرای قانون سامانه مودیان مالیاتی و پایانه‌های فروشگاهی، جرایمی را متوجه مودیان می‌کرد که دولت برای رفع این مشکل در لایحه تسهیل تکالیف مودیان، درخواست اصلاح مواعید را به مجلس ارائه کرد.

وی افزود: مواعید در مجلس اصلاح و به شورای نگهبان ارسال شد، ایرادات و ابهامات شورای نگهبان در خصوص لایحه تسهیل تکالیف مؤدیان به کمیسیون اقتصادی مجلس رسید؛ اصلاح و مصوب شد و بزودی در صحن مجلس رای گیری و پس از تصویب، ابلاغ می‌شود.

رئیس سازمان امور مالیاتی تسهیل در پرداخت مالیات علی الحساب صادرکنندگان، استثنا شدن شمش طلا از مالیات علی الحساب واردات، پذیرش چک علاوه بر ضمانت نامه بانکی برای واردات ماشین آلات، عدم جریمه تسلیم اظهارنامه برای مشمولین تبصره ماده ۱۰۰ را از دیگر اقدامات این سازمان برشمرد.

سبحانیان همچنین در خصوص صفر شدن مالیات ۵۰ درصد اصناف کفت: رشد درآمد‌های مالیاتی در سال‌های اخیر بدون وارد آمدن فشار به بخش مشاغل صورت گرفته است به طوری که در سال جاری بیش از ۵۰ درصد (حدود ۴ میلیون) از مشاغل، مالیات صفر و حدود ۴۰ درصد نیز مالیات زیر بیست میلیون تومان پرداخت کرده‌اند. همچنین طی دو سال گذشته از بار مالیاتی بخش تولید نیز به میزان ۷ درصد کاسته شده است.

وی توسعه شهر‌ها و روستا‌ها و بهبود سلامت مردم با تخصیص مالیات بر ارزش افزوده، کاهش نرخ ارزش افزوده از کالا‌های اساسی، معافیت و تخفیف مالیاتی فرزند سوم و بخشودگی جرائم مالیاتی فعالان مناطق آزاد تجاری – صنعتی را از دیگر اقدامات ذیل تسهیل تکالیف مودیان مالیاتی دانست.

رئیس سازمان امور مالیاتی در پایان با اشاره به سیستمی شدن فرایند مالیات ستانی گفت: تکریم مودیان راهبرد اصلی نظام مالیاتی است، اگر می‌خواهیم نظام مالیاتی به هدف اصلی خود که وصول عادلانه مالیات است نائل شود، باید تکریم مودیان را سرلوحه خود قرار دهیم. تکریم مودیان به معنای آن است که به مردم احترام بگذاریم و برخورد با افراد به شیوه مناسبی انجام شود. باید قدردان آنان باشیم و این مساله را نه تنها در حرف بلکه در عمل نیز نشان دهیم.

سبحانیان تصریح کرد: تولید اظهارنامه‌های برآوردی ۹۸ تا ۱۴۰۰، قطعی سازی پرونده‌های ارزش افزوده، بارگذاری سریع اظهارنامه‌ها و اجرای برنامه زمان بندی رسیدگی ها، اتصال سازمان امور مالیاتی به اعتبارسنجی، فراخوان مالیات بر ارزش افزوده با حجم گستردگی زیاد از جمله این موارد است.

وی افزود: همچنین می‌توان این نوید را داد که در آینده نزدیک شاهد مخابره شدن اخبار مثبتی از سازمان امور مالیاتی شامل سیستمی شدن مالیات نقل و انتقال سهام غیربورسی، سیستمی شدن مالیات بر ارث، امکان اخذ مفاصاحساب و گواهی به صورت آنی بدون نیاز به مراجعه، پلمب الکترونیکی دفاتر، ارائه خدمات مالیاتی اپلیکیشن پرکاربرد، راه اندازی چت بات، استرداد سیستمی هزینه درمانی، شناسایی ذی نفع واقعی کارت بازرگانی اجاره ای، ابلاغ اوراق مالیاتی از طریق سامانه و سامانه تشخیص املاک و خودرو خواهیم بود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۶
در انتظار بررسی: ۰
یک ایران دوست
۱۰:۴۸ ۰۸ آذر ۱۴۰۲
سلام فرزندم عمل جراحی داشت پزشک گفت مبلغ ۱۶۰ میلیون به این شماره حساب واریز من تا نوبت عمل برایت بزنم(شماره حساب متعلق به شخص دیگری بود) رفته بودم سرامیک برای بازسازی منزل بگیرم فروشند در عین حال که کارت خوان داشت یک شماره کارت داد گفت به این شماره مبلغ را واریز من بعداً متوجه شدم مربوط به خواهرش بوده که مجرد است و در منزل پدری زندگی می کند ، خلاصه بگم همه به یک وسیله از زیر مالیات دادن فرار می کنند ، آنوقت انتظار دارند کشوری زیبا و مدرن مانند برخی کشورهای اروپایی داشته باشیم ، ای کاش لااقل قوانین مربوط به فرار از مالیات کشورهای اروپایی را هم اینجا اعمال کنند.
ناشناس
۰۹:۳۶ ۰۸ آذر ۱۴۰۲
تنها راه حل اداره بی دردسر کشور اقتصاد خصوصیه
۱۵ میلیون کارمند دولت چیزی برای بقیه باقی نمیذارن
اینهمه ارگان و نهاد زیان ده
اینهمه شعبات بانکهای زیانده
چیزی واسه توسعه.عمران.زیرساخت نمیذارن
ناشناس
۲۱:۳۵ ۰۷ آذر ۱۴۰۲
شماها عرضه گرفتن حق آبه از افغانستان شلوار پاره نداشتین تمسخر کردن و آفتابه نشون دادن... !!! ،ولی نوبت برای خالی کردن جیب مردم باشه هر روز یک ایده و نبوغ دارید!!! ؟؟؟؟؟ فیلم داروغه که یادتونه یه سری به بچه گداها و قلک بچه ها هم بزنید شاید براتون فرجی شد...
ناشناس
۱۹:۲۳ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
مردک پس اونایی که فتوکپی دارند چی کار کنند چطوری خرج خانوادشون رو دربیارن
ناشناس
۱۹:۱۲ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
دهن ما سرویس شده نمی‌توانیم خرج خانواده بدیم شما هم هر روز دم از خراج میزنید
ناشناس
۱۹:۰۳ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
و هرروز تورم و فشار اقتصادی و کوچک شدن سفره مردم
ناشناس
۱۸:۵۸ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
با این دروغ که "ما حق نداریم سرک در حسابهای مردم بکشیم" پدر مردم را درآوردید.
ناشناس
۱۸:۵۰ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
ما درس عبرت دیگر ملل جهانیم
کلوخ نشسته به بخت سنگ غصه میخوره
حکایت ماست
ناشناس
۱۸:۳۲ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
فقط کارمند فعلا مالیات واقعی میده ، هر وقت از پزشکان و بساز بفروش ها و بنگاهی های بزرگ گرفتین و در جامعه خرج شد ، مردم راضی میشن.
ناشناس
۱۸:۲۹ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
برای سرویس های بهداشتی تو راهی مالیات اخذ بشه بهتر وباعث رشد اقتصادی کشور میشه
ناشناس
۱۸:۲۶ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
بخاطر بی‌کفایتی و اختلاس مسئولین قیمت خونه و ماشین صد برابر شده حالا افتادن به جون مردم که بخاطر اموال لوکس باید مالیات بدید
ناشناس
۱۸:۲۱ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
بالاخره بازسازیه غزه بعد از آتش بس خرج داره دیگه
ناشناس
۱۸:۰۷ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
درکشوری که تورم آزاداست چطور امکان دارد از سرمایه دارمالیات گرفت خب سرمایه دارروی اجناسش میکشه واز طبقه مستضعف میگیره اینکار فقط فشار به مردم بیچاره میاره
اگرمیخواید مشکل مسکن حل بشه شهرداریهارا از سرمردم باز کنیدو فقط کارنظارت را انجام بدن نه عوارض و مالیاتهای سنگین و کمرشکن
ناشناس
۱۷:۵۹ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
مالیات بر مالکیت در کل دنیا غیر از ایران سالیانه ۵ درصده .در ایران صفر

مالیات خدمات شهرداری.مالیات نگهداری حیوانات.مالیات استفاده از تلویزیون در ایران نیست

دولت باید حق تعرفه گمرکی واردات خودرو رو صفر کنه و قیمت سوخت رو به لیتری ۸۰ هزار تومن برسونه

نه زور بگه نه مفت خور تربیت کنه
ناشناس
۱۳:۰۶ ۰۷ آذر ۱۴۰۲
اولا ما چيمون مثل دنيا ميمونه ، دوما نكنه فكر كردي دولت از جيب باباش ميده اين پولها رو . بودجه صدا و سيما ميدوني چقدره ؟ من كه نميبينم و حلالم نميكنم حق ما رو ميريزن تو جيب يه مشت بي خاصيت
ناشناس
۱۷:۴۷ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
آقای مسئول ,!! وظیفه وزارت اقتصاد و دارایی
تنها گرفتن مالیات نیست
وزارت اقتصاد وظیفه دارد تورم را در کشور را کاهش
دهد و ایجاد شغل و کار کند و ۶۰ملیون مردم ایران را
از فقر نجات دهد
ناشناس
۱۷:۴۴ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
خودتان تورم را افزایش دادید خانه‌ها در تهران و خیلی
شهرهای دیگر گران شده حالا خود دولت می خواهد
از مردم مالیات بگیره به خاطر گرانی تورم که دولت
به وجود آورده و به خاطر این گرانی خانه دار شدن
رویا شده
ناشناس
۱۷:۴۲ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
فکر کنم از پول تو جیبی بچه هامونم مالیات میگیرید در آینده نزدیک. بعد میگید تحریم ها بی اثره
ناشناس
۱۷:۳۳ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
عرضه ندارن پول نفتو بگیرن به جاش چیپس و پفک میدن بهشون میخوان از کارت به کارت مالیات بگیرن همینقدر بدبخت و حقیرن
ناشناس
۱۷:۲۸ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
خدا بزنه به کمرتون انشالله مردم رو بدبخت کردین فقط فکر چاپیدن ملت هستین ایران کلی نفت و معدن و منابع داره خدا نابود کنه..............
ناشناس
۱۷:۰۹ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
مالیات از چی از تورم یا خلق ثروت و رفاه؟!!!
رضا
۱۷:۰۷ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
۳۰ درصد درآمد بیمه و حدود ۱۰ درصد مالیات و مالیات بر ارزش افزوده و ... بیش از ۶۰ درصد درآمد مردم واریز میشه به دولت .
ناشناس
۱۷:۰۱ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
احیانا بعضیا زیر فرش زیر کمد توی قلک بچه ها پیگیری کنید دربیارید مالیات بگیرید خجالت نمی‌کشید.. ولی اینکه از یک کالا به عناوین مختلف پنجاه درصد مالیات می‌گیرید عین قانون اسلامه!!!! اونجا موفق بودین!!!!!! ؟ ولی جائیکه دولت یک خودرو خارجی رو سه تا 10 برابر نرخ کارخونه میفروشین عین عدالته..!!! با این روند تمامی نخبگان و سرمایه داران فراری خواهند بود و مجبوریم عقب ماندگی شدید رو تجربه کنیم.
ناشناس
۱۶:۵۸ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
سودای بانکی پایینه بااین قیمتایی که برا کالاها خدمات راه انداختین و هرسال هم خدمات هزینه کارا و دوندگیهای اداری زیاد میشه هم کالاها ،خدمات مثل حمل نقل بار و مسافرعوارض جاده گمرک شهرداری بیمه ها ،هزینه های تحصیل،شهرداری،جریمه رانندگی مالیات مالیات بهداشت درمان اجاره ها وسایر هزینه های اداری پول هرسال بی ارزش میشه سودبانک تناسبی با این هزینه های درحال افزایش درهرسال نداره اگر مملکت ما اسلامی و پیرو مذهب شیعه هست سودرو ببرید بالا چون کسانی که دراین سالها ازسپردههای مردم در بانکها وام گرفتن بارشون بسته شد چون منفعت بردن اما مردمی که برای تامین هزینه های زندگی وا تیه فردا و اینده شون ازطریق سود بانکی پول توی بانک گذاشتن ضرر کردن این یعنی خیانت به مردم و باید پاسخگو باشیم خدا کند بفهمید پیام رو عملی کنیدو سودهارو بالا ببریدتا عدالت برقرارشود
ناشناس
۱۶:۵۴ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
لعنت بر شما
ناشناس
۱۶:۴۹ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
یه مشت دزد
که دستشون تو جیب ملته
ناشناس
۱۶:۴۹ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
یدونه مشکل خودرو را حل نکردید خدا لعنتتان کند !بازار سیاه درست کرده اید و هر کی خودرو لازم دارد باید از دلال بخرد . چند سال باید صبر کنیم تا این صف خرید خودرو از سامانه تمام شود . مردم را هم کردید دلال و ثبت نام می کنند و می فروشند و اونی که واقعا لازم دارد دستش از خرید کوتاه است ! شما که مشکل مردم را حل نمی کنید ،غلط می کنید از مردم مالیات می گیرید ! مشکلات مردم را برایتان بشمارم تا از خجالت بمیرید اگر وجدان دارید. که فکر نکنم داشته باشید .
۱. مشکل مسکن.
۲. مشکل خودرو .
۳. مشکل اشتغال جوانان.
۴. مشکل ازدواج .
۵. مشکل جاده .
۶. مشکل درمان .
۷. مشکل فرزند آوری.
۸. مشکل معیشت .
۹.
ناشناس
۱۶:۳۶ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
تا یک جایی کندن از این ملت فقیر جواب میده .
حواستون رو جمع کنید که بقول خودتون دچار خطای محاسباتی نشید !
ناشناس
۱۶:۳۴ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
درآم نفتی مال خودتون خرج مملکت از جیب مردم خدا زیر روتون کنه بی سوادهای عقده ای
ناشناس
۱۶:۳۳ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
مرگ بر شما که فقط راههای چپاول این ملت را خوب بلدین خدا لعنت کنه همتون را تا دنیا از دستتون راحت بشه
ناشناس
۱۶:۳۰ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
دولت فقط بلده مالیات بگیره! مومن تو باید دیپلماسی کارا داشته باشی تا بتونی حق مردمو از دنیا بگیری
نزاری میادین مشترک نفتی بره تو گلوی اعراب سرایران بی کلاه بمونه جلوی تحریم را بگیری تا ملت اینقدر مفت فروشی نکنند و ضرر ندن
با دنیا رابطه داشته باشی تا مشارکتهای صنعتی کشاورزی و غیره ایجاد بکنی و کارافرین باشی
زمینه ورود توریست را فراهم بکنی تا برای مردم و کشور درامد زایی بشود ........و و و
نه اینکه دست در جیب مردم کردن و زرنگی در تلکه کردن‌ مردم و چهارتا خونه لوکس و ماشین لوکس دوتا پولدار و سرمایه دار داخلی را افتخار بدونی و در صدر خبرها قرار بدی.....
ناشناس
۱۶:۰۴ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
خدا ریشه ظلم را بخشکاند
کارمند ساده
۱۵:۲۹ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
کمی به مستندات حضرت علی ع به مالک اشتر در گرفتن مالیات توجه کنیدو فقط تکنوکرات غربی نباشید و سعی کنید که فن سالار مذهبی شوید... مالیات بدون خدمات یعنی ....
ناشناس
۱۵:۲۰ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
دست کردن در جیب مردم و پول زور گرفتن از مردم شد دستاورد؟ اگر اروپارو میبینین که مالیات میگیره اول چاه نفت گاز نداره دومن مردمش در بهترین رفاه ممکن دارن زندگی میکنن..............
کارلوس
۱۵:۱۷ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
دهن ملتو سرویس کردید به قرآن،خدا نابودتون کنه
ناشناس
۱۶:۳۲ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
الهی آمین
ناشناس
۱۵:۰۵ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
چطوریه برا اخذ مالیات در کسری از ثانیه همه حسابها و اطلاعات مردم بهم وصل میشه و در اختیار همه نهادها و دولت قرار میگیره ولی برای سیستم اعتبار سنجی و حذف ضامن بانکی و دادن تسهیلات و خدمات به مردم دهها سال طول میکشه یه کار ناقص انجام بشه . مثل دادن سهام عدالت به جامانده ها . مثل سهام عدالت متوفیان . مثل وام بانکها . مثل پرونده های قضایی . مثل واردات خودرو دست دوم و نو . و صدها مورد دیگه . دولت یک کاسب بزرگ هست تو کشور ما . خود دولت یک مانع بزرگ و جدی در مسیر توسعه و پیشرفت کشوره. دولتی که نه شفافیت داره و نه صداقت و نه بهره وری . هزینه این موجود تنبل و پر خرج و بی هنر هم مردم بیچاره میدن
ناشناس
۱۴:۴۵ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
فرق بودجه از طریق نفت با بودجه از طریق مالیات اینکه شما از جیب مردم برای مردم که فک نکنم خرج کنید و بودجه از طریق نفت شما داری پول از خارج از کشور وارد مملکت میکنی و داری ثروت کشور رو افزایش میدی آقای رئیس
ناشناس
۱۴:۲۵ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
کل مالیاتی که قراره سال اینده از مردم گرفته بشه ۲۲ میلیارد دلاره
پول ۴ تا برج تو امارات هم نمیشه


متاسفانه بسیاری از نهادهای زیانده مالیات نمیدن
مالیات بر مالکیت وجود نداره
۴۰ میلیون ایرانی تا کنون یک ریال هم مالیات نداده

با این روند هیچ اتفاقی نخواهد افتاد
ناشناس
۱۵:۲۳ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
دوست گرامی مگه نباید مالیات رو وقتی میدی یه رفاهی یه چیز مثبت برا مردم باشه که مردم دلشون خوش باشه وقتی مالیات میون این پول زوره هر کاری برا این مملکت کردن از پول پدرش ن که نبوده از درامدهای نفتی بوده که همون موقع هم وصول شده باز الان چکاری برا مردم کردن که پول هم میخان ؟
ناشناس
۱۷:۴۹ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
شما که میگی 40 میلیون ایرانی تاکنون یک ریال هم مالیات نداده مالیات گرفتن را جوری کرده اند که از نانی که صبح اول روز کوفت میکنی تا چراغی را که هر شب موقع گذاشتن کپه مرگت خاموش میکنی شامل مالیات بر ارزش افزوده میشه.
ناشناس
۱۴:۲۴ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
اگه حقوق پایه کارگری به ۹۰۰ دلار برسه و یارانه سوخت صفر بشه مالیات ها ده برابر میشه! کشور ایران به دلیل حقوق پایین مردم مالیات از دولت میگیرن یا یارانه! یارانه باید به بخش رشد جمعیت و صعنت بره و با حقوق پایه بالاتر زندگی عادی تر مردم ایران دارند
ناشناس
۱۴:۱۴ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
هیچ ارگان سازمان مکان وهیچ جایی نباید از دادن مالیات معاف باشد چون سودش تو جیب ی عده سودجو میره
ناشناس
۱۴:۰۳ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
این طرح رو چه کارمندی داده از خودش شروع کنه
ناشناس
۱۴:۰۳ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
خانه های لوکس مال چه کسانی هست؟ یک میلیون خانه لوکس هم پیدا کنی توفیری به حال و روز ملت نمی کنه.
حسین
۱۳:۵۶ ۰۶ آذر ۱۴۰۲
راه حل مسکن دار شدن مردم ایران با هر بودجه ای، از دور سود دهی خارج کردن صنعت مسکن سازی برای سرمایه داران است. باید بخش تولید و خدمات تحت نظارت موشکافانه مجریان قانون و کارشناسان اقتصاد، برای سرمایه داران سود ده باشد نه اینکه بدون ملاحظه 110 هزار واحد لوکس مسکونی فقط در تهران خالی از سکنه باقی بماند و تقاضا برای مسکن روز به روز در حال افزایش باشد. دولت به مردم در اطراف تهران زمین بدهد اما اجازه دهد سرمایه گذاران آن را برای متقاضیان البته با قیمت گذاری اصولی کارشناسان اقتصاد بسازند. مثلا اگر هزینه مصالح و ساخت هر متر مسکن حدودا 10 میلیون تومن باشد خب یک انبوه ساز سرمایه دار می تواند خیلی سریع تر و بهتر از یک فرد با درامد کارگری و یا کارمندی بسازد.