سعید یوسفپور گفت: برای نخستین بار بررسی و درجهبندی سایتهای فسیل استان با حضور کارشناسان زمین و چینششناسان انجام شد تا سایتهایی که با ارزش و منحصربه فرد هستند، به عنوان اثر طبیعی ملی ثبت شوند.
وی اظهار داشت: در این سایتهای فسیلی حشرات و گیاهان شناسایی شده قدمت بالای دارد که برخلاف سایر نقاط این فسیلها روی پوسته زمین قرار دارد و میتوان آنها را مشاهده کرد.
مدیرکل حفاظت محیطزیست استان به وجود برخی سایتهای حاوی چشمههای باارزش در سطح استان اشاره کرد و گفت: در برخی سایتها نیز ناپایداری زمینشناسی و هیدرولوژی نشان داده شده است که ساختارهای طاقدیسی و ناودیسی شکل دارد.
بیشتر بخوانید
یوسفپور با اشاره به اینکه هر کدام از سایتهای فسیلی استان به یک دلیل با ارزش است، افزود: این مجموعه فسیلها دارای ویژگیهای منحصربه فردی است که حفاظت و حراست همه دستگاهها را میطلبد.
وی اظهار داشت: اهمیت پدیدههای زمینشناسی و لزوم شناسایی و حفاظت فسیلهای گیاهی و جانوری از برنامههای مهم سازمان حفاظت محیطزیست است و در استان در برنامهای علمی و مدون شناسایی پدیدههای زمینشناسی و مناطق دارای اهمیت از لحاظ تاریخی که دارای فسیلهای گیاهی و جانوری هستند در دستور کار قرار گرفته است.