سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:

شورای فرهنگ عمومی به قرارگاه فرهنگی استان‌ها تبدیل شود

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور گفت: شورای فرهنگ عمومی باید به قرارگاه فرهنگی استان‌ها تبدیل شود و با مصوبات شفاف خود، کار‌های عملیاتی را تدبیر و مدیریت کند.

حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه امروز یکشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان چهارمحال و بختیاری گفت: در شورای فرهنگ عمومی بودجه جدیدی تزریق نمی‌شود بلکه همان بودجه مشخص شده دستگاه‌های فرهنگی مدیریت می‌شود و بودجه جدیدی اختصاص نمی‌یابد.

وی ادامه داد: در واقع شورای فرهنگ عمومی ساختار پیوند دهنده دستگاه‌های فرهنگی است و مصوبات آن ضمانت اجرایی دارد و اهداف و اولویت‌های هر دستگاهی مشخص می‌شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه در دولت‌ها اولویت، اختصاص اعتبارات، امور عمرانی است، تصریح کرد: اینکه باید چه اقدامی کرد تا بخش نرم‌افزار فرهنگی از جایگاه بهتری در نظام بودجه‌ریزی برخوردار شود، نیاز به همفکری دارد.


بیشتر بخوانید


خسروپناه افزود: به طور مثال اجرای سند گیاهان دارویی در چهارمحال و بختیاری، درآمد زیادی برای استان خواهد داشت و می‌تواند به حوزه فرهنگ کمک کند.

وی اظهار داشت: اگر چه مخالف این نیستیم که طرح‌های فرهنگی باید پیوست مالی داشته باشد، اما اینکه اجرای امور رو به اختصاص اعتبار گره بزنیم اشتباه است و باید با روحیه جهادی و بسیجی کار‌ها را پیش برد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه کار میدانی، اثربخش است، اظهار داشت: بنده آماده هرگونه پیگیری امور علمی، فناوری، فرهنگی و اجتماعی استان هستم و شما مطالبات و دغدغه‌های خود را به جد منتقل کنید تا در تهران پیگیری شود.

خسروپناه با اشاره به اختصاص بودجه برای اجرای برش سند مهندسی فرهنگی استان‌ها، افزود: تاکنون برای ۱۲ استان که سند فرهنگی آن مصوب شده است، بودجه در نظر گرفته شده که این که می‌تواند بخشی از نیاز آن‌ها را تامین کند.

وی با بیان اینکه استان‌ها برای تدوین سند مهندسی فرهنگی باید بر اساس اولویت‌های خود پروژه تعریف کنند، اظهار داشت: استان‌ها باید برای این مهم هدفمند باشند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با گرامیداشت هفته بسیج، اظهار داشت: اگر فرهنگ بسیجی نبود انقلاب پیروز نمی‌شد و موج سازندگی که از ابتدای انقلاب شکل گرفت، محقق نمی‌گردید و اقتدار علمی و نظامی امروز را نداشتیم.

خسروپناه ادامه داد: یک بخش از مجموعه نظامی کشور، مجموعه هوافضای سپاه است که موشک‌های نقطه‌زن تولید می‌کند که در دنیا بی‌نظیر است و این مجموعه با ۳۵ نفر کار می‌کند که اگر روحیه بسیجی نبود و روحیه اداری حاکم می‌شد کارآمدی خود را از دست می‌داد.

وی تصریح کرد: فرهنگ بسیجی خیلی ارزشمند است و تقوا، ایمان، تواضع و ایثار در آن هست و باید روی احیای فرهنگ بسیجی در خود بیشتر کار کنیم.

خسروپناه در بخش دیگری از سخنان خود به تبیین اهمیت ولایت مداری پرداخت و گفت: در جامعه اسلامی مهمتر از نماز و مسجد، ولایت‌مداری است و اگر جوانان و نوجوانان ولایت‌مداری اهل بیت (ع) را پیدا کنند بسیاری از مشکلات برطرف می‌شود که در همین رابطه اولویت را باید به آموزش و پرورش داد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.