سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برگزاری میز خدمت قضایی در ایلام

به مناسبت هفته بسیج میز خدمت قضایی با حضور رئیس کل دادگستری استان ایلام برگزار شد.

به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، میز خدمت قضایی با حضور عمران علی‌محمدی رئیس کل دادگستری ایلام و سایر مسئولین دستگاه قضایی استان در مصلی شهر ایلام برگزار شد.

 در راستای تکریم ارباب رجوع و ارتباط آسان مردم با مسئولین قضایی و تحقق دستورات ریاست قوه قضاییه مبنی بر حضور مقامات قضایی در مساجد و ملاقات بی واسطه با مردم، میز خدمت مسئولین قضایی استان ایلام برگزار شد.

رئیس کل دادگستری استان ایلام در حاشیه این دیدار مردمی اظهار داشت: عمل به دستورات ریاست محترم قوه قضاییه مبنی بر لزوم حضور مسئولین قضایی در مساجد و دیدار بدون واسطه با مردم به اشکال مختلف و اجرای سیاست‌های ابلاغی دستگاه قضایی در خصوص تکریم ارباب رجوع و تسریع در رسیدگی به مشکلات مردم، از مهم‌ترین اهداف برگزاری میز خدمت دستگاه قضایی در مساجد و نماز‌های جمعه در استان است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.