سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آخرین وضعیت تغییر قانون مبارزه با مواد مخدر

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: لایحه جدید قانون مبارزه با مواد مخدر در ۱۲۵ ماده به دولت تحویل داده شد.

علیرضا کاظمی قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر درباره لزوم تغییر قوانین مبارزه با مواد مخدر در کشور گفت: اولین قانون پس از پیروزی انقلاب اسلامی در حوزه مبازه با مواد مخدر به سال ۱۳۶۷ بر می‌گردد و پس از آن اصلاحیه‌هایی توسط مجلس شورای اسلامی و مجمع تشخیص مصلحت نظام روی قانون صورت گرفت.

وی افزود: طبیعی است هر قانونی که تصویب شود در گذر زمان نیاز به تغییرات و اصلاحات دارد و ستاد هم بازبینی، بازنگری و اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر را در دستور کار خود قرار داد و تقریبا بیش از ۱۰۰ جلسه با محوریت قوه قضاییه و دستگاه‌های عضو جلسات برگزار کرد و سرانجام لایحه جدید قانون مبارزه با مواد مخدر در ۱۲۵ ماده به دولت تحویل شد.

قائم مقام دبیرکل کل ستاد مبارزه با مواد مخدر درباره آخرین جزئیات تغییرات قانون مبارزه با مواد مخدر بیان کرد: پس از یک و سال نیم کار کارشناسی، این قانون در دولت به دو قسمت تقسیم و به ۱۱۶ ماده تبدیل شد، تقریبا ۶ ماده آن که اولویت دار بود با ۲ فوریت تصویب و در دستور کار مجلس قرار دارد و قرار است پس از برنامه هفتم به آن بپردازند.

وی خاطرنشان کرد: یک بخش قانون قرار است در دولت به صورت عادی بررسی و رسیدگی شود. رسیدگی به بحث مرکز ماده‌های ۱۵ و ۱۶ و دیگر ابعاد قانون است.

کاظمی ادامه داد: قانون جدید بسیار کامل و جامع است و امیدواریم مسیر طبیعی خود را طی کند.

قائم مقام دبیرکل کل ستاد مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد: قانونی که مصوب شود نیازمند طراحی آیین نامه و دستورالعمل‌هایی است و ما هم به صورت مسأله محور موضوعات مربوط به درمان، پیشگیری و مقابله را در دستور کار قرار دادیم و هر جایی نیاز به تدوین آیین نامه باشد ستاد فرآیند تدوین و تکمیل آن را دنبال خواهد کرد.

منبع: فارس

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۵۱ ۰۴ آذر ۱۴۰۲
وای از دست مواد که نوجوانان درگیر کرده تو هر مغازه و کوچه ای پر مواده انگار ن انگار داریم به کجا پیش میرویم چرا جمع نمیکنید مواد فروش هارو
ناشناس
۰۹:۲۸ ۰۴ آذر ۱۴۰۲
باید مثل قبل ۵۷ مجوز کشت تریاک بدید و سهمیه کشت ازسازمان ملل را پس بگیرید که هم به نفع کشور وهم کل ملت است
سجاد
۰۹:۱۵ ۰۴ آذر ۱۴۰۲
همسایه ما دو تا پسر معتاد بدجور داره که آشغال هم جمع می کنند. بوی موادشون پدر تمام واحدهای آپارتمان رو درآورده، به هرجا مراجعه می کنیم می گن چون مالک آپارتمان هستن، کاری از دستمون بر نمیاد، همسایه دیوار به دیوارشون می خوان به خاطر این ها واحدشون رو بفروشند یا اجاره بدن ولی تا مشتری یا مستاجر متوجه حضور این خانواده میشن پا به فرار میزارن و حتی حاضر به خرید ملک با قیمت پایین تر هم نیستند. بابت این نوع خسارت ها، هم وکیل ها و هم پلیس که پرسیدم میگه هیچ کاری از دست هیچ کس بر نمیاد چون معتاد بره پیش قاضی ، قاضی میگه برای چی آوردیش، معتاد بیماره. واقعا ما باید تاوان بدیم؟ دستمان به هیچ جا بند نیست. یه فکری به حال اینها بکنید لطفا.
ناشناس
۰۹:۲۷ ۰۴ آذر ۱۴۰۲
عزیزم این موادهای امروزی که همش رب گوجه و شاخ گوسفنده دیگه بو نداره اصلا تریاک نیست از کجا میخره همسایتون جنس اینجور بودار
سجاد
۰۹:۴۲ ۰۴ آذر ۱۴۰۲
مگه فقط تریاک مواد حساب میشه؟ گل، شیشه یا هر آت و آشغالی هست دیگه. بو داره. آدمای ناجور پاشون به ساختمون وا شده، یک بار انباریشون آتش سوزی شد به خاطر ضایعاتی که جمع کرده بودند و سریع به دادش رسیدیم، خلاصه اینکه چون مالک هستند، هرجا میریم میگن کاری از دست کسی بر نمیاد. کاش قانون یه شرایطی پیش بینی می کرد که حتی با مالک بودن هم مجبور به فروش میشدن. الان با تو سر ملک خوردن که به خاطر فقط وجود اینها هست کاش قانون واسه این هم راهکار داشت.
ناشناس
۰۹:۰۹ ۰۴ آذر ۱۴۰۲
با معتادها باید مثل زمان خلخالی برخورد کرد
ناشناس
۰۹:۱۹ ۰۴ آذر ۱۴۰۲
عزیز دل معتاد یک نوع بیمار است باید درمانش کرد گرفتی عزیز....بعد کجای دنیا یک معتاد اعدام میکنن????
سجاد
۰۹:۴۴ ۰۴ آذر ۱۴۰۲
وقتی یه معتاد مثل همسایه ما اومد آپارتمان رو خرید و تو سر ملکتون خورد و پای آدم های ناجور به آپارتمانتون باز شد و پارکینگهاتون تبدیل شد به انبار مواد ضایعاتی، و زن و بچت بترسن تنهایی برن توی پارکینگ، و قانون بگه چون مالک هستن هیچ کاری نمی تونی بکنی مگر اینکه با اثبات بفرستیشون کمپ و برگردن، ببینم بازم میگی بیمار هستن؟ هرچند مخالف اعدام و ازین کارا هستم، ولی قانون خلاء داره. خیلی هم داره.
ناشناس
۰۹:۰۹ ۰۴ آذر ۱۴۰۲
به به چه گلهای تازه ای. تنها تنها نزنید. راستی الان مظنه چنده؟ قانون چه تغییراتی کرده ؟ بگید تا ساقیهارو در جریان بزارم ضرر نکنن.
:)))
ناشناس
۰۸:۵۸ ۰۴ آذر ۱۴۰۲
برای جلوگیری از قاچاق و ضر ر و زیان کشور به افراد بالای ۴۵ سال که نیاز به مصرف دارند مواد با کیفیت سهمیه داده شود هم مشکلات ناشی از بیماری کم شده و حرف زیاده