آقای هوشیار در بازدید از کارگاههای امانی مناطق دهگانه شهرداری تبریز که به همراه اعضای شورای اسلامی شهر، شهرداران مناطق و مدیران شهری انجام شد اظهار کرد: با توجه به حذف نمکپاشی در سال گذشته نیازمند راهاندازی تجهیزات اتوماتیک محلولپاشی در مناطق دهگانه بودیم که در همین راستا دستگاههای محلولساز در مناطق دهگانه راهاندازی شد.
وی افزود: مناطق دهگانه شهرداری تبریز با تمام توان آماده مدیریت بارشهای پیشرو در فصل زمستان هستند و در این راه تلاش داریم با همراهی شهروندان تبریزی و ظرفیت رسانهها مخاطرات بارش برف را کاهش دهیم.
وی از بررسی و رفع نواقص تجهیزات برفروبی، محلولپاشی نیز خبر داد و افزود: موضوع اصلی ما در مدیریت بارشهای پیشرو همراهی مردم و رسانهها در حذف نمک در این فرایند است که باعث بروز امراض مختلف میشود.
آقای هوشیار ادامه داد: در سالهای گذشته حجم مصرف نمک بالا بود و سالانه ۵۰ هزار تن نمک در سطح شهر وجود داشت که ماهها بر روی زمین باقی می ماند و سلامتی مردم و همچنین محیط زیست، فضای سبز، آبهای زیرزمینی را به مخاطره میانداخت.
شهردار تبریز با اشاره به اولین تجربه استفاده از محلول در سال گذشته خاطرنشان کرد: در اولین سال حذف نمک و استفاده از محلول علیرغم نواقصی که وجود داشت با همراهی مردم فهیم تبریز نتایج خوبی به دست آوردیم که طی امسال نیز تلاش داریم با تکیه بر ظرفیت مردمی شهر و رسانههای تبریز مخاطرات بارش برف را کاهش دهیم.
وی با بیان اینکه موضوع سلامتی جامعه باید مطالبه اصلی مردم باشد عنوان کرد: همراهی مردم باعث پیشبرد اهداف مدیریت شهری میشود و در تمام حوزههایی که مردم مطالبهگرده بوده و مشاوره میدهند نتایج بهتری گرفته میشود.
وی تاکید کرد: سال گذشته همراهی مردم با فرهنگ تبریز منجر به حذف نمک و کاهش آلایندگی شهری شد و تمام شهرهای کشور الگوی این برنامه را از شهرداری تبریز میخواهند.