سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس سازمان سینمایی:

سینمای ورشکسته ‌به رکورد مخاطب و فروش رسید/ ساخت ۱۰۰۰ سالن سینما تا پایان دولت ‌

خزاعی از بازگشت اعتماد خانواده‌ها به سینما در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: افق روشنی را برای اقتصاد سینما پیش‌بینی می‌کنم.

رئیس سازمان سینمایی کشور در ادامه سفر یک روزه خود به استان گیلان، امروز (۱ آذرماه) با اسدالله عباسی استاندار این استان دیدار و گفتگو کرد.

وی در این دیدار با بیان اینکه اطلاع دارم که در کنار عرصه‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی و اجرایی، حوزه فرهنگ از دغدغه‌های اصلی جنابعالی است، گفت: ایران برغم ظرفیت‌های کم‌نظیر سینمایی و هنری در مقایسه با سایر کشور‌های منطقه، به لحاظ زیرساخت و توسعه عمرانی سینما شرایط مطلوب ندارد و این شرایط نیاز به همت ملی و هم‌افزای دستگاه‌های اجرایی دارد.

وی افزود: روند توسعه زیرساخت سینما درحال گسترش است و با این روند تعداد سینما‌های کشور تا پایان دولت سیزدهم به ۱۰۰۰ سالن خواهد رسید.

به گفته وی، توسعه زیرساخت سینمایی از نقاط درخشان عملکرد دولت سیزدهم در حوزه فرهنگ است.

خزاعی با تاکید بر اینکه رویکرد دولت در این مسیر با محوریت عدالت فرهنگی جدی است و این مهم، حتی در مصوبات استانی ریاست جمهوری نیز منظور شده است، خاطرنشان کرد: در این زمینه، استان گیلان به لحاظ نیروی انسانی یکی از استان‌های مستعد و هنرپرور است این در حالی است که سرانه مخاطب استان ۲۲ بوده و علت پایین بودن این آمار به دلیل تعداد کم سینماست.

رئیس سازمان سینمایی اظهار داشت: ساخت سینما در سفر‌های استانی با تلاش وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان سینمایی، در اولویت‌های عمرانی سفر‌های استانی رئیسی قرار گرفته است.

وی با اشاره به راهبرد سفر‌های استانی سازمان سینمایی در این راستا اعلام کرد: بیش از ۵۳ سالن سینما از دستاورد مستقیم سفر‌های استانی سازمان سینمایی از محل تفاهمنامه‌های فیمابین سازمان و استانداری‌ها تاکنون به بهره‌برداری رسیده است.

خزاعی با ارائه گزارشی از وضعیت سینما در دولت سیزدهم تصریح کرد: سینمای کشور، طی دو سال گذشته از نقطه ورشکستگی، امروز به رونق سالن‌ها و رکورد مخاطب رسیده و خوشبختانه، این روند ادامه دارد.

وی اضافه کرد: در عین حال، کیفی‌گرایی و استانداردسازی محتوایی آثار نیز، به‌موازات رشد و رونق زیرساخت و گیشه سینما‌ها و رونق تولید مورد اهتمام جدی قرار گرفته است و امروز نگرانی خانواده‌ها برای حضور در سالن‌های سینما با اهتمام سازمان سینمایی و دو سال تلاش شبانه روزی همکاران بنده مرتفع شده و می‌توانند بدون نگرانی به سالن‌های سینما بروند.

به گفته وی با همت دولت سیزدهم، اعتماد مردم و خانواده‌ها به سینما بازگشته است. البته این به معنای وضعیت ایده‌آل نیست و همچنان تا افق برنامه‌های پنج‌ساله و چشم‌اندازی که طراحی و ترسیم کرده، فاصله داریم.

رئیس سازمان سینمایی با بیان اینکه استفاده از ظرفیت‌های برنامه هفتم توسعه از سوی استانداری‌ها می‌تواند به توسعه عمرانی سینما در استان‌ها سرعت بخشد، اظهار داشت: استان گیلان به لحاظ تعداد برخورداری از دفاتر سینمای جوان مقام اول را دارد و این نشان از استعداد‌ها و ظرفیت‌های استان است که به توجه جدی‌تری نیاز دارد. همچنین، می‌طلبد که استان از یک رویداد مستقل سینمایی در ابعاد ملی برخوردار شود.

در ادامه، اسدالله عباسی استاندار گیلان با بیان اینکه هنر مقوله فرهنگی است که همواره به توجه نیاز دارد گفت: سرمایه‌گذاری‌هایی که در سینما صورت گیرد، ارزشمند و ماندگار است و بهره آن را کشور و استان خواهد برد.

وی ادامه داد: بررسی ظرفیت مخاطب سینما در استان نیاز به کار آسیب شناسی و کارشناسی دارد.

استاندار گیلان با اشاره به اینکه در استان گیلان نخستین بار است که در سطح رئیس سازمان برای پیگیری توسعه سینما‌ها و حمایت مستقیم از سینماگران حضور پیدا می‌کند از این نگاه و رویکرد قدردانی کرد و افزود: ما از آمادگی هرگونه همکاری برای حمایت و کمک از توسعه و تقویت سینمای بومی استان برخورداریم. حلقه مفقوده‌ای در این زمینه وجود دارد که باید جبران شود.

به گفته وی، آثار سینمایی در کشور آموزنده و اثرگذار است و قطعا تقویت آن به رشد فرهنگ عمومی کمک می‌کند.

وی اضافه کرد: لازم است در حوزه شهرستان‌های استان مطالعه صورت گرفته و در خصوص تخصیص اعتبارات حاضر به حمایت و نگاه ویژه‌تری نیازمندیم.

عباسی تصریح کرد: برخی سلبریتی‌ها و بدرفتاری و کژرفتاری آن‌ها در زمینه حمایت از سینما، آسیب‌های بسیاری زده است و باید تلاش کنند اعتماد جامعه به آن‌ها بازگردد.

وی بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت آموزش و پرورش در زمینه سینما تاکید کرد و گفت: نفس حضور در سینما برای دانش آموزان جذابیت و تنوع دارد و این هم به

سرگرمی فرهنگی کمک می‌کند و هم به رونق و نشاط اجتماعی سینما.

گفتنی است در این سفر محمدرضا سوقندی مدیر کل امور حقوقی، عملکرد استان‌ها و مجلس سازمان سینمایی، یزدان عشیری مشاور رئیس سازمان و مدیرکل روابط عمومی سازمان و مهدی آذرپندار مدیرعامل انجمن سینمای جوانان رئیس سازمان سینمایی را همراهی کردند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.