سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید ۲ برابری میگوی پرورشی در دستور کار

رئیس سازمان شیلات ایران گفت:ورود شرکت‌های سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به آبزی پروری در هرمزگان موجب افزایش ۲ برابری تولید میگوی پرورشی در کشور می شود.

سید حسین حسینی رئیس سازمان شیلات ایران در بازدید از ظرفیت‌های  پرورش آبزیان شهرستان قشم گفت: ورود شرکت‌های سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به پرورش آبزیان در هرمزگان منجر به افزایش ۲ برابری تولید میگوی پرورشی در کشور خواهد شد و میزان تولید به ۶۰ هزار تُن معادل ۲ برابر تولید فعلی می‌رسد.

او افزود: اراضی مستعد پرورش میگو در هرمزگان بیش از ۵۰ هزار هکتار است که از این میزان افزون بر ۹ هزار هکتار آن در منطقه مهرگان شهرستان بندرلنگه قرار دارد و فرصتی برای سرمایه‌گذاران برای ورود به این حوزه است.

حسینی با اشاره به اینکه افزایش تولید آبزیان پرورشی مساوی با افزایش صادرات و ارزآوری برای کشور است گفت: باتوجه به صادراتی بودن میگوی پرورشی، در سال گذشته بیش از ۳۸ هزار تن میگو به ارزش۱۸۰ میلیون دلار صادر شد که برای کشور ارزآوری بسیار مناسبی داشته است.

رئیس سازمان شیلات ایران افزود: شیلات به عنوان یکی از ظرفیت‌های بسیار بالقوه هرمزگان بوده که می‌تواند به عنوان یک نقطه قوت برای ایجاد سرمایه‌گذاری پایدار در جهت توسعه اشتغال و رونق این استان و کشور بر روی آن تکیه کرد.

حسینی با اشاره به ظرفیت‌های بسیار مناسب استان به‌ویژه در حوزه تکثیر و پرورش میگو و پرورش ماهی در قفس گفت: هرمزگان توانسته با برخورداری از ظرفیت‌های شیلاتی خود رتبه نخست تولیدات شیلاتی کشور را به خود اختصاص دهد که این موضوع بیانگر نقش مهم شیلات هرمزگان در جایگاه جهانی شیلات کشور است.

مدیرکل شیلات هرمزگان نیز در این بازدید با اشاره به اینکه امکان سرمایه‌گذاری در زمینه تکثیر و پرورش ماهی در قفس، تکثیر و پرورش سایر آبزیان، امکان سرمایه‌گذاری در زمینه صنایع مختلف تبدیلی شیلات از ظرفیت‌های شیلاتی استان است، گفت: در صورت حمایت و ورود سرمایه‌گذاران توانمند شاهد توسعه بیش از پیش این شهرستان در زمینه‌های شیلاتی خواهیم بود.

مسعود بارانی با اشاره به ظرفیت‌های مناسب هرمزگان در حوزه آبزی پروری و لزوم حمایت از توسعه صنعت شیلات با توجه به صادراتی بودن محصولات شیلاتی گفت: تولید آبزیان پرورشی راهی مطمئن برای افزایش ارزآوری در کنار تامین امنیت غذایی است.

بارانی، وجود ظرفیت‌های پرورش میگو، مراکز تولید و تکثیر لارو میگو، امکانات صید صنعتی و همچنین قابلیت پرورش ماهیان در قفس (باشناسایی قابلیت تولید ۱۱۳هزار تن) را از دیگر ظرفیت‌های مهم بخش شیلات استان عنوان کرد.

معاون وزیر و رییس سازمان شیلات ایران به همراه مشاور وزیر و مدیرکل دفتر توسعه پایدار و امورفناوری وزارت جهاد کشاورزی، مدیرعامل شرکت ماهان و تیم اقتصادی وی، مدیرکل دفتر برنامه ریزی و بودجه سازمان شیلات ایران و مدیرکل شیلات هرمزگان از ظرفیت‌های آبزی پروری شهرستان قشم به منظور سرمایه گذاری در این حوزه بازدید کردند.

استان هرمزگان با برداشت سالیانه افزون بر ۳۱۵ هزار تُن انواع آبزیان و بیش از ۳۵ هزار نفر صیاد، رتبه نخست صید و صیادی در کشور را دارد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.