بلال یک خوراکی پرطرفدار است که به شیوههای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد.
بلال در دسته خوراکیهای پرطرفدار و خوشمزه است که دانه و یا ذرت آن به شیوههای مختلف از جمله کبابی و بخارپز مورد استفاده قرار میگیرد که یک نمونه تهیه آن را در فیلم زیر مشاهده میکنید.
نخود که سرور حبوباته رو ول کردیم چسبیدم به این چیزا
ناشناس
۱۵:۳۲ ۰۱ آذر ۱۴۰۲
چه ربطی داره هم میتونین از حبوبات مصرف کنین هم این
ناشناس
۱۱:۵۲ ۳۰ آبان ۱۴۰۲
کلی کره و پنیر مصرف شد پس غذای گرونیه
ناشناس
۰۹:۱۰ ۳۰ آبان ۱۴۰۲
البته تو پرانتز بگم که این نوع ذرتی که تو نیم ساعت بپزه زیاد تو ایران پیدا نمیشه.معمولا ذرت هایی که میخریم،با زودپز هم که میپزیم گاهی اوقات سفتن.
ناشناس
۱۲:۳۱ ۳۰ آبان ۱۴۰۲
ذرت دو جور هست
یک نوع معروف به ذرت مکزیکی هست که آبدار هست و طعمی شیرین دارد مناسب : آبپز و پخت هست .
نوع دیگر که بیشتر معروف به شیر هست که برای کبابی مخصوصا روی ذغال عالیه .
یک نوع معروف به ذرت مکزیکی هست که آبدار هست و طعمی شیرین دارد مناسب : آبپز و پخت هست .
نوع دیگر که بیشتر معروف به شیر هست که برای کبابی مخصوصا روی ذغال عالیه .