نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت صبح امروز (یکشنبه) در ادامه بررسی گزارش کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم، بند الحاقی بند خ ماده ۲۹ لایحه را به تصویب رساندند.
بر اساس بند الحاقی بند خ ماده ۲۹ لایحه برنامه هفتم به منظور کاهش ناترازی صندوقهای بازنشستگی و تقویت توان صندوقها در انجام تکالیف محوله آمده است:
۱. بیمه پردازانی که ۲۸ تا ۳۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنها برای بازنشستگی اضافه نمیگردد.
۲. بیمه پردازانی که ۲۵ تا ۲۸ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی دو ماه اضافه میگردد.
۳. بیمه پردازانی که ۲۰ تا ۲۵ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی سه ماه اضافه میگردد.
۴. بیمه پردازانی که مطابق قوانین ۱۰ تا ۲۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی چهارماه اضافه میگردد.
۵. بیمه پردازانی که مطابق قوانین تا ۱۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی پنج ماه اضافه میگردد.
تبصره -۱ اجرای تمام یا بخشی از احکام فوق الذکر مشروط بر آن است که سن بیمه شده در زمان بازنشستگی برای مردان از ۶۲ سال و برای زنان از ۵۵ سال بیشتر نباشد.
تبصره -۲ اصلاحات فوق در قوانین صندوقرهای بازنشستگی به استثنای صندوقهایی که حداقل سن بازنشستگی بیمه شدگان آنها از ارقام مذکور در تبصره (۱) بیشتر است به صورت دائمی اعمال میگردد.
تبصره -۳ ایثارگران و مشمولان قوانین سخت و زیان آور مشمول قوانین خاص خود هستند.
تبصره -۴ اشخاص موضوع این حکم با رضایت خود و موافقت دستگاههای ذی ربط میتوانند بدون نیاز زمانهای مذکور در بندهای (۲) الی (۵) تا سقف سن موضوع تبصره (۱) حسب مورد به خدمت ادامه دهند. خدمت مازاد بر اساس قوانین و مقررات مربوطه امکان پذیر است.
تبصره-۵ چنانچه دستگاهها به خدمات برخی از کارکنان نیاز نداشته باشند حسب مورد میتوانند بدون لحاظ زمانهای مذکور با پیشنهاد بالاترین مقام دستگاه و موافقت معاون اول رئیس جمهور بر اساس قوانین مربوط نسبت به صدور احکام بازنشستگی آنان اقدام کنند.
تبصره ۶_ افرادی که تقاضای خود مایل به بازنشستگی زودتر از موعد فوق الذکر باشند، بازنشستگی آنها مطابق قوانین مربوطه و بدون رعایت بندهای (۱) تا (۵) بلامانع است و حقوق بازنشستگی آنان مطابق احکام این سند برقرار خواهد شد.
رئیس مجلس شورای اسلامی بند خ ماده ۲۹ لایحه را بر خلاف اصل ۸۵ قانون اساسی تشخیص داد و آن را قابل طرح ندانست. در بند خ ماده ۲۹ لایحه آمده بود که به منظور ایجاد نظام تأمین اجتماعی پایدار و تضمین حقوق بیمه شدگان جدید از ابتدای اجرای برنامه، نظام تأمین اجتماعی بیمه شدگان جدیدالورود بر اساس اصول ذیل توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همکاری سازمان و دستگاههای ذی ربط تهیه میشود و به تصویب هیأت وزیران میرسد.
تعیین شرط سن ۶۵ سال برای مرد و ۶۰ سال برای زن و سابقه بازنشستگی ۳۵ سال برای مرد و ۳۰ سال برای زن؛ مستخدمین موجود با رضایت کتبی خود نیز میتوانند مشمول حکم این جزء قرار گیرند.
صَعب روزی بوالعجب کاری پریشان عالمی
از کارگرها کار بکشید اما با سنوات کامل
هر کی هر چقد کار کرد ؛ به همون اندازه حقوق بگیره
از افزایش حقوق ها به میزان تورم چه خبر
از خودروسازها چه خبر قرار بود ماشین وارد بشه وضعیت بازار خودرو سروسامون پیدا کنه شما زورتون به خودروسازها ، بانکها ، دلالها نمیرسه پاتون رو گذاشتین روی گلوی کارمندا و کارگرها
از مسکن چه خبر
اف بر شما
من فکر میکنم یکی از اهداف شما کم کردن مشارکت مردم در انتخابات باشه که با تصویب این قوانین حتما موفق خواهید شد
متوسط سن امید به زندگی در ایران کمتر از 50 است اونوقت این بیشعورها چطور اینو تصویب کردن و برای چی؟
مثل الان نبود که ماشین حساب مهندسی ببری سر امتحان که حتی دکتر ها ریاضی هم بعضی از دکمه هایش را بلد نیستن که چه عملیاتی انجام میده
رفته بودم یه جای دیگه و درس مفت خوری را فرا گرفته بودم // حال و روزم بهتر از الان بود
اگه میدونستی عملیات ریاضی در حد فوق لیساس با دست یعنی چی خوب بود
با تصویب این قانون چطور میشه انتظار داشت مردم در انتخابات مجلس شرکت کنند
1-وقتی که قرار باشه من کارمند به جای سی سال خدمت سی و پنج سال خدمت کنم پس این یعنی که بازهم متولدین دهه هفتاد و هشتاد با معظل بیکاری روبرو هستند.
2-وقتی یک جوان نتونه کار پیدا کنه پس ازدواج هم نمیتونه بکنه .
3-وقتی یک جوان نتونه ازدواج کنه پس قاعدتا فرزند آوری هم نداره و این مغایرت صریح با قانون جوانی جمعیت است.
4-وقتی قرار باشه من کارمند به جای 30 سال 35 سال بمونم پس این یعنی مغایر با قانون کوچک سازی و چابک سازی بدنه دولت .
5-وقتی یک جوان نتونه کار پیدا کنه مطمئنا باعث ایجاد بزه در جامعه و بروز نا امنی خواهد شد.
6-تمام این اذیت ها که بدلیل تصویب این قانون به تعداد زیادی از مردم می رسد فقط به خاطر این است که از صندوق ها حمایت کنید.ایا بقیه مردم برای شما ارزشی ندارند.
7-این مشکلاتی را چه کسانی برای صندوق بوجود آوردند و صندوق را ورشکست کردند. پس لطفا مجلس برای پیگیری قضایی هم اقدام کند . نه اینکه تاوان آن را از جیب مردم بگیرد.
8-وقتی سن بازنشستگی را 62 سال تعیین می کنید ایا به نظر شما یک آدم 60 ساله می تواند دارای کارآیی و بهره وری باشد .حتی اگر هم بخواهد خدمت کند دیگه توان جسمی نداره .به خدا همه مثل نمایندگان روی صندلی های نرم و پر قو نمی نشینند.
9-نمایندگان اگه واقعا قصد خدمت دارند پیشنهاد می کنم به جای این جلسات که باعث ضرر بسیاری از مردم می شود به صورت پیاده در حوزه های محل انتخاب خود تردد نمایند تا از نزدیک مشکلات مردم را لمس کنند.مطمئن باشید از درون دفتر های کار نمی توان مشکلات مردم را درک کرد. یقین داشته باشید.
10-تصویب قوانین این چنینی آن هم در زمانی که انتخابات مجلس نزدیک است باعث بی اعتمادی مردم به مجلس می شود و باعث کاهش محسوس حضور مردم در انتخابات های آتی خواهد بود.
حکومت ،دولت، مجلس الان سالیان سال هست سن بازنشستگی را به نزدیک ۸۰ سال بردن
آمار نشان میدهد که افراد پس از سن ظاهری بازنشستگی تازه دنبال شغل هستن تا بتونن از پس امورات عادی زندگی بر بیان
نمونه پدر خودم تو سن ۷۰ سالگی مجبور هست کار کنه تا جور بی عرضگی های دولت و سیستم را به نوبه خود بکشه
#حکومت و دولت اسلامی
و به حقوق نجومی و مفتخوری و ولگردی و عیش و نوش اعتقادی نداشت
خودش اهل کار بود و می دانست بدن یک کارگر تا چند سال می تونه دوم کار سخت را داشته باشه
یک کارگر دوازده ساعت توی هوای گرم و سرد کار میکنه با حقوق نا چیز و با پرداخت چند ماه تاخیر ،بدون صبحانه بدون نهار و بدون طبقه شغلی ،بدون حق تولید بالاخره بدون هیچ مضایا ،با بیمه و مالیات که مبلغ گزافی از حقوق مون کسر میشه واقعا انصاف نیست که بازنشستگی زیاد کنند
این هم فصل الخطاب این مجلس عیر مردمی بود خدا از تون نگذره بااین قانون مسخره که تصویب کردی .
نه امنیت شغلی نه حقوق. مکفی نه مرخصی ولی بخش دولتی هر چی قانون هست رعایت میشه
شاهد این قضیه هستیم که با سن خیلی پایین بازنشسته میشن و شغل دوم اختیار میکنن و اینطوری هم ظرفیت افراد در صندوق بازنشستگی لبریز میشه که صندوق باید پاسخگوی این جمعیت باشه هم شغلهایی که جوانان میتونن ازش استفاده کنن رو اشغال میکنن ... وقتی توانایی کار دارن چرا باید بازنشسته بشن که شغلهای دیگری رو اشغال کنن انصاف نیست واقعا
بهتر تجربه هاشون رو توی شغل اول به کار ببندن تا اشغال شغلهای دیگه
در مورد خودمون اعتراضات مردم رو نشون میده؟؟؟؟؟
قانون شده: سقف افزایش سنوات خدمتی برای آقایان حداکثر 35 سال یا 62 سال سن است ....
همییییییییییییییییییییییییییییییینه
من 24 سال پیش قرارداد بستم و تعهد دادم که سر 30 سال بازنشست بشم .
مرده و قول و حرفش .
نه اینکه روزی یه تصمیم بخوان بگیرین .
اگه میخوان سن بازنشستگی رو زیاد کنن واسه اونایی اجرا کنن که تازه میخوان بیان سر کار . بگن شرایط اینه باید 35 سال کار کنی اونام یا میپذیرن یا بیخیال میشن و میرن دنبال یه کار دیگه .
واین مصوبه ازدید ملت باطل وباید سریعا اصلاح شود.
برده داری به سبک جمهوری ؟ شما روی هرچی برده داره رو سفید کردید و ما مردمی که هر بلایی بیاد سرمون حقمون هست
خدا لعنت کنه هر چی منافقه
یه عده مفت خور شغل آزاد و دلال هم بدون مالیات پول پارو کنند
توی. شورای کار آمدن و حقوق رو باب میل خودشون جمع کردن فکر کردن کل خرابی اقتصادی که بانکها و حقوقی ها حقیقی ها مسببشن درست میشه
از دشمنان برند شکایت به دوستان
چون دوست ، دشمن است شکایت کجا بریم؟
میزان بیشرفی و بی انصافی نمایندگان مجلس و مسئولان = ∞
سن بازنشستگی را زیاد می کنند
همه اعتراض مسالمت آمیز به این تصویب کنند حق قانونی همه است
به این نماینده ها که در مجلس هستند رای ندهید
سن بازنشستگی را زیاد می کنند
همه اعتراض مسالمت آمیز به این تصویب کنند حق قانونی همه است
به این نماینده ها که در مجلس هستند رای ندهید
خیلی زیباست اونا کند میزنن کارگر و بازنشسته با چندرغاز حقوق باید ..... ولش هر چی بگی گوش شنوایی نیست ! بعد تو فرانسه با اون همه خدمات طول عمر و بیمه و حقوق که دارن یک سال اضافه میشه همین خبر ما میگه دیدن چی شد اونجا بیچاره کردن کارگرا فرانسه رو و...
برای جلوگیری از ورشکستگی مافیا بی عرضه بیسواد و ناتون بلید مردم فدا شوند؟؟؟؟!!!!