آقای علی ابراهیمی گفت: برآوردها حاکی از آن است که جوجه ریزی آبان به ۱۲۵ تا ۱۳۰ میلیون قطعه برسد که این میزان به طور کامل نیاز بازار را پوشش میدهد.
او با بیان اینکه کمبودی در عرضه مرغ نداریم، افزود: با توجه به جوجه ریزیهای اخیر مشکلی در تامین نیاز بازار نداریم و موضوع نوسان جزئی هزار تا ۲ هزار تومانی قیمت به کشش بازار برمی گردد.
ابراهیمی با بیان اینکه قیمت دستوری و مصوب مرغ جوابگو نیست، گفت: با توجه به افزایش قیمت هزینههای تولید اعم از نهاده، جوجه یکروزه و ... نرخ مصوب معنا ندارد چراکه نمیتوان قیمت ثابتی را برای بلندمدت تعیین کرد.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی ادامه داد: با احتساب ماهانه ۱۲۰ تا ۱۳۰ میلیون جوجه ریزی در واحدهای مرغداری و ضریب تبدیل ۱.۸ برای مرغ گرم، به طور متوسط ۲۳۰ تا ۲۴۰ هزار تن گوشت مرغ در کشور تولید میشود که براین اساس امکان تامین ذخایر استراتژیک در داخل وجود دارد.
او درباره آینده بازار مرغ افزود: با تامین به موقع نهادههای دامی پیش بینی میشود که قیمت مرغ طی ماههای آتی تغییری نداشته باشد.
این مقام مسئول با بیان اینکه مشکل تامین کنجاله سویا تا حدودی بهبود یاقته است، گفت: هم اکنون وضعیت عرضه کنجاله سویا عادی نشده است، اما بنابر وعده مسئولان انتظار میرود که در هفتههای آتی کنجاله سویا به وفور عرضه شود.