برای درست کردن قارچ پلو روشهای مختلفی وجود دارد؛ خیلیها فقط قارچ و پلو را با هم مخلوط میکنند، ولی در آموزش امروز برای خوشمزهتر شدن غذا علاوه بر قارچ، نخود فرنگی و ذرت هم به ترکیب قارچ پلو اضافه میشود و نهتنها غذا خوشمزهتر شده بلکه خاصیت غذایی آن هم بالاتر رفته است.
مواد لازم
- ۵۰ گرم قارچ
- ۲۵۰ گرم فیله مرغ
- ۱ پیمانه ذرت
- ۲ عدد پیاز بزرگ
- ۴ پیمانه برنج
- ۱ پیمانه نخود سبز
- نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه پلویی به میزان لازم
- روغن به مقدار لازم
۱. فیلههای مرغ را به شکل دلخواه (نگینی یا خلالی) برش بزنید. پیازها را هم پوست کنده، شسته و به شکل نگینی خرد کنید. در تابهای کمی روغن ریخته و پیازها را در آن تفت دهید. کمی زردچوبه اضافه کرده و مرغهای خردشده را هم به آن بیفزایید و در روغن سرخ کنید. به این مخلوط کمی آب و نمک و فلفل بیفزایید و درب تابه را بگذارید تا مرغها بپزند و بدون آب شوند.
۲. ذرت دانهشده را با مقداری آب بپزید. نخودها را هم آبپز کرده و هر دو را بعد از پخت آبکش کنید. قارچ را درشت خرد کرده و در تابهای جداگانه سرخ کنید. بعد از کمی سرخ شدن قارچها، ذرتها و نخودهای پختهشده را هم به روغن درون تابه افزوده و همه مواد را با هم تفت دهید. کمی نمک، فلفل و ادویه اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.
۳. برنج را به صورت معمول آبکش کنید. در ته قابلمه هم تهدیگ دلخواهتان را گذاشته و لایه لایه برنج، مرغ پخته، سبزیجات تفت داده شده (شامل: قارچ، ذرت و نخود) را بریزید.
۴. برنج را دم کنید و به مدت سه ربع ساعت( چهل و پنج دقیقه) صبر کنید تا برنج خوب دم بکشد. بعد برای سرو کردن در دیس بکشید.
پخت غذا به روشی دیگر
اگر خیلی عجله دارید به جای ذرت و نخودفرنگی خام از کنسرو آنها که در سوپرمارکتها فراوان یافت میشود استفاده کنید. برای پخت ذرت و نخودفرنگی میتوانید از دستگاه بخارپز هم استفاده کنید.
منبع: همشهری آنلاین