مجید صالحی امیر گفت: مشوقهای ۱۹گانه دولتی در کمیسیون ماده پنج به شهرداریهای استان در خصوص صدور پروانه بافت فرسوده اعلام شده و برای آنکه بتوانیم به عدد ۱۴ هزار و ۸۰۰ واحدی صدور پروانه بافت فرسوده برسیم لازم است تا اطلاعرسانی بیشتری از سوی شهرداریها انجام شود.
او با بیان اینکه در افزایش صدور پروانههای ساختمانی در بافت فرسوده در سالهای گذشته مشکلاتی وجود داشت، گفت: با توجه ویژه استاندار و حمایتهای دولت سیزدهم در راستای احیا و نوسازی بافت فرسوده در حال حاضر هزار و ۲۰۰ پروانه در استان همدان در این خصوص صادر شده است که انتظار داریم این عدد افزایش چشمگیری پیدا کند.
این مسئول گفت: با تهیه طرحهای بازآفرینی شهری در دولت سیزدهم اقدامـات گســتردهای بــرای تعییــن تکلیــف محدودههــای فرســوده و اراضــی و عرصههــای ناکارآمــد صــورت گرفــت به طوری که تماما عرصههای بلاتکلیـف شـهری کـه بـا موانع مهمی برای نوسازی مواجه بودند با تهیـه طرح بازآفرینی شهری بدر مسـیر اقدامات عمرانـی و بازآفرینی قـرار گرفتند.
صالحی امیر گفت: حدود ۴۳۸۵ هکتار از سطح استان را بافت فرسوده تشکیل میدهند که بیشترین وسعت نیز مربوط به شهر همدان با مساحت حدود ۲۲۰۰ هکتار میباشد.
او به اعطای تخفیف حداقل ۵۰ درصدی هزینه صدور پروانه بر اساس ماده ۱۶ قانون ساماندهی و حمایت از توسعه و عرضه مسکن در بافت فرسوده اشاره و گفت: در ۲ سال گذشته برای ساخت تعداد ۴۰۷۶ واحد در استان پروانه صادر شده که با توجه به برنامه هدف ۱۴ هزار و ۸۰۰ واحد در ۴ سال در استان، پایینتر از سطح انتظار است.