اسماعیل پیرعلی رئیس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری گفت: یکی از مهمترین مطالبات و درخواستهای شرکتهای دانشبنیان استان اختصاص تسهیلات ارزانقیمت برای تجاری سازی ایدههای خود است که انتظار میرود در سفر دوم رئیسجمهور به استان محقق شود.
وی افزود: در حال حاضر ۲۱۵ شرکت فناور در پارک علم و فناوری استان مستقر است که از این تعداد ۶۸ شرکت موفق به کسب عنوان دانشبنیان از معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور شده است.
پیرعلی ادامه داد: اشتغال بیش از یک هزار و ۶۲۰ نفر و گردش مالی ۶۲۰ میلیارد تومانی از دستاوردهای شرکتهای فناور و دانشبنیان استان به شمار میرود.
بیشتر بخوانید
وی اضافه کرد: فضاهای در اختیار پارک علم و فناوری استان شامل فضای آزمایشگاهی، کارگاهی و اداری ۱۲ هزار مترمربع است و ۱۰ هکتار زمین هم در حال واگذاری و آمادهسازی برای سرمایهگذاری شرکتهاست.
رئیس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری، یکی از مهمترین نیازها و مطالبات شرکتهای دانشبنیان را اختصاص تسهیلات ارزانقیمت به تمامی شرکتهای دارای دانش فنی اعلام کرد و گفت: شرکتهای فناور و دانشبنیان استان برای تبدیل ایدههای خود به محصولات تجاری نیازمند اعتبارات ارزانقیمت هستند که انتظار میرود از محل اعتبارات تبصره ۱۸ و صندوق نوآوری و شکوفایی محقق شود.
پیرعلی گفت: چالش دیگر این حوزه نبود بازار مناسب برای فروش محصولات تجاریسازی شرکتهای دانشبنیان است که پیشنهاد میشود در این خصوص شرکتها و کارخانههای بزرگ از شرکتهای دانشبنیان حمایت و با ترک تشریقات و بدون مناقصه محصولات این شرکتها را خریداری کنند.
وی با اشاره به تدوین بسته پیشنهادی این نهاد برای سفر دوم رئیسجمهور، افزود: برای تکمیل فضای اتاق تمیز (کلین روم) آزمایشگاهی که شامل تولید محصولات دارویی، آرایشی و بهداشتی است نیازمند اعتبار هستیم که امید میرود در سفر دوم رئیسجمهور مصوب شود.
پیرعلی ادامه داد: تامین فضای شش هزار متری برای شرکتهای IT و ICT و تامین فضا برای ایجاد مرکز کشت بافت گیاهی دو نیازمندی و پیشنهاد پارک علم و فناوری استان به شمار میرود.