سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بهره مندی از پنج هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی در کرمانشاه

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه ابراز امیدواری کرد تا پایان امسال پنج هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی در کرمانشاه به بهره‌برداری برسد.

محسن دارابی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه امروز (۲۰ آبان) در دیدار اعضای شورای هم‌خانواده وزارت صمت با حجت الاسلام و المسلمین غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، با اشاره به موقیعت منحصر به فرد و استراتژیک کرمانشاه که در مفصل کریدور تاریخی شرق به غرب (جاده ابریشم) و محور شمال غرب به جنوب غرب واقع شده، گفت : کرمانشاه ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با عراق و پنج مرز رسمی با این کشور دارد که از مزیت‌های مهم استان بوده و کمتر استانی از آن برخوردار است.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه میزان صادرات غیرنفتی استان کرمانشاه در هفت ماهه امسال را ۱.۸ میلیارد دلار اعلام کرد که ۹۰۰ میلیون دلار آن اظهار شده در گمرکات استان و حاصل فعالیت تجار و تولیدکنندگان کرمانشاه بوده و یادآور شد: بین ۳۸ تا ۴۲ درصد کل صادرات غیرنفتی ایران به عراق از طریق مرز‌های کرمانشاه صورت می‌گیرد.

دارابی اظهار کرد: در هفت ماهه امسال میزان میعانات گازی صادر شده از کرمانشاه هم حدود ۱.۳ میلیارد دلار بوده است.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه اشاره‌ای به وجود ۸۹۰ واحد صنعتی در استان داشت که از این تعداد ۹۴ واحد غیرفعال بوده و ۱۶۵ واحد نیز زیر ظرفیت کار می‌کند و افزود: هر ساله فعال سازی تعدادی از این واحد‌های راکد در دستور کار است.

به گفته دارابی، از ابتدای دولت سیزدهم ۲۰۰ جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید برگزار شده که نزدیک به ۱۴۰۰ مصوبه داشته که در این جلسات به مشکلات ۱۰۵ واحد با سرمایه‌گذاری ۳۲۰۰ میلیارد تومان رسیدگی شده است.

وی از بهره‌برداری از ۱۲ همت پروژه سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در استان در هفته دولت امسال خبر داد که برای ۱۸۰۰ نفر شغل جدید ایجاد کرده است.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه ابراز امیدواری کرد، تا پایان سال پنج هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی دیگر در استان به بهره‌برداری برسد که تعدادی از آن‌ها از پروژه‌های مصوب سفر مقام معظم رهبری به استان هستند.

دارابی از وضعیت معادن استان یاد کرد و با اشاره به وجود ۲۲۲ معدن در استان، افزود: از این تعداد ۱۸۴ واحد فعال بوده و ۳۸ معدن غیرفعال است.

وی عمده معادن استان را شامل معادن سنگ لاشه، شن و ماسه، سنگ تزئینی و ... ذکر کرد و گفت: در کرمانشاه ذخایر فلزات را کمتر داریم.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه سنگ تزئینی، قیرطبیعی، سیلیس و منگنز و فلزات (در شهرستان سنقر) را مهمترین مزیت‌های معدنی کرمانشاه دانست و خاطرنشان کرد: هفت محدوده امیدبخش نیز در حوزه معادن با همراهی ایمیدرو شناسایی شده است.

دارابی از وجود ۸۰ هزار واحد صنفی در کرمانشاه خبر داد که ۳۵ تا ۴۰ هزار مورد آن‌ها در شهرستان کرمانشاه واقع شده است .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.