سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید بیش از ۲۰ هزار تن گوشت سفید مرغ در واحد‌های مرغداری قزوین

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قزوین از تولید ۲۰ هزار و ۱۲۶ تن گوشت سفید مرغ در شش ماهه نخست امسال در این شهرستان خبر داد.

مجتبی حسنی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قزوین گفت:  ۲۰ هزار و ۱۲۶ تن گوشت سفید مرغ در شش ماهه نخست امسال در این شهرستان تولید شده است.

وی افزود: این میزان گوشت سفید در ۳۷۸ واحد مرغداری نیمچه گوشتی این شهرستان با ظرفیت ۹ میلیون و ۲۱۰ هزار و ۹۴۸ قطعه تولید و روانه بازار مصرف داخل و خارج استان شده است.

حسنی یادآور شد: در حال حاضر ۱۵۱ واحد مرغ گوشتی با ظرفیت سه میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه با میانگین ۴ دوره جوجه ریزی سالیانه در شهرستان قزوین فعالیت دارند.

 سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قزوین گفت: این مدیریت ضمن نظارت بر روند فعالیت و جوجه ریزی واحد‌های مرغداری گوشتی، طرح‌های بهبود مدیریت نیز در این واحد‌ها اجرا می‌کند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.