جوینده رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی گفت: در دوران کرونا که به دلایلی بهداشتی فعالیتهای ما کاهش پیدا کرده بود خود مردم برای کمک به عتبات به سراغ ما آمدند که بسیار ارزشمند است.
او افزود: در سال ۱۴۰۱ توسط ستاد مرکزی عتبات مبلغ هفت هزار و ۵۰۰ تومان به عنوان سرانه کمک تعیین شده بود، ولی مردم خراسان جنوبی ۱۰ میلیارد و ۵۰۰ هزار تومان (میانگین سرانه هر نفر ۱۲ هزار تومان) به عتبات کمک کرد.
جوینده ادامه داد: در ساخت صحن حضرت زهرا (س) مردم خراسان جنوبی تأمین ۱۰۰ هزار متر مربع سنگ را تقبل کردند و تنها در سال ۹۷، ۷۰ هزار متر مربع سنگ را ارسال کردیم.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی با اشاره به اینکه مواکب خراسان جنوبی پیش قراولان کمک به مردم در حوادثی، چون سیل و زلزله بودند، ادامه داد: در خراسان جنوبی مواکب در زلزله ۱۴۰۱ شهرستان بشرویه پیش قدم کمک به مردم آسیب زده شدند.
او افزود: همچنین مواکب استان در ایام شیوع کرونا ۱۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از خیرین دریافت و در بخشهای مختلف برای مردم آسیب دیده از کرونا هزینه کردند.
جوینده با اشاره به پروژه ساخت صحن امام باقر (ع) در کاظمین به متراژ ۶ هزار و ۵۰۰ متر زیربنا گفت: این پروژه توسط استانهای خراسان شمالی، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، قم، اصفهان و فارس پیگیری میشود.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی اظهار کرد: در ۲۴ آبان ماه همایش نشان ارادت با محوریت ساخت صحن امام محمد باقر (ع) در طرح توسعه امامین جوادین (ع) و نیاز به اطلاع رسانی نسبت به این موضوع با حضور مهمانان کشوری برگزار میشود.
او در زمینه پروژه زائر سرای استان در مشهد گفت: این پروژه در هشت طبقه ساخته میشود و با بازسازی نقشهها به زودی کار آن شروع میشود.
جوینده یادآور شد: در صورت تأمین اعتبار این پروژه طی دو سال ساخته خواهد شد.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی گفت: ما در ستاد بازسازی عتبات عالیات به هیچ وجه پول وارد کشور عراق نمیکنیم بلکه کمکهای مردم را تبدیل به مصالح و بعد وارد شهرهای زیارتی میکنیم.